Author Topic: Nikolaj Slaveev - imala majka edno mi 4edo  (Read 6341 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Adlina

• Guest
Nikolaj Slaveev - imala majka edno mi 4edo
« on: October 04, 2008, 14:06 »
<a href="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=abe07bd9" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=abe07bd9</a>

Offline Metka

• Forum fan
Ynt: Nikolaj Slaveev - imala majka edno mi 4edo
« Reply #1 on: October 04, 2008, 15:54 »
Tazi pesen e posvetena na edin komandir na partizanski otrqd - Nikola Parapunov ot grad Razlog/predi 1944/.
Vsashtnost vidimo e 4e i v pesenta i v klipa sa vlojeni mnogo pari.
Vidimo e i 4e  pevecat Nikola e mnogo.. mnogo... shtastliv.
Fetishiziraneto na tezi folklorni paskvili izobshto ne onevinqva zolumite na komunistite.
Naslednicite na Nikola Parapunov vkaraha Bulgaria v blatoto na mra4niqt komunizam.
I vmesto da si spomnim za politi4eskite zatvornici i hilqdite jertvi ot vreme na komunizma nie se "naslajdavame na hubavite vazpqvashti" komunizma i terorizma pesni.
Da terorizam , zashtoto komunisti4eskata vlast e doshla blagodarenie na partizanskiqt terorizam.

Offline Snake

• Forum fan
« Reply #2 on: October 04, 2008, 18:37 »
Metka,kakvo po tujno i po losho ot tova kaji mi: da vuzpqva6 sobstvenite si ubiici,tova za kakvo govori.A za tozi sme6nik nqmam dumi.Samo deto jade golqm perdah V Wind Gap,Pensilvania ot  emigrantite ot BG.Mnogo e al4en i zloben.Bqqha go pokanili na edin praznik v Wind Gap,v restoranta na edin slashtenez,ta tam Slaveev izkara 5-6 pesni i si sedna.horata bqha platili da se veselqt a toi nai-naglo si sedna.Dobre 4e susstava ,koito be6e .ima edin Jbandata ako go znae6 ot Koprivlen li be6e ta toi kato zakara pesnite,horata i horata kato se razpusnaha,kato zavurliha bak6i6i.I tozi gospodin katao vidq kolko pari se hvurlq ,re6i ,4e iska pak da pee.No nikoi nemu razre6i,ta se stigna do sopa.Abe prostashaka rabota.hem iska da pe4eli , hem,neiska da pee.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #3 on: October 04, 2008, 20:19 »
A na mene Nikito mnogo mi haresva, kato pevets pomak... A pesnite tekstovete ne sa pisani ot nego dokolkoto razbiram...

Offline Snake

• Forum fan
« Reply #4 on: October 05, 2008, 03:16 »
Sabri Medarov,nai-dobriq glas i izpulnitel.Toi e moq favorit,pone e originalen za sega.Ne pee 4ujdi pesni za da se haresa na  nqkoi s mnogo pari kato Slaveev.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #5 on: October 05, 2008, 09:56 »
Sabri Medarov,nai-dobriq glas i izpulnitel.Toi e moq favorit,pone e originalen za sega.Ne pee 4ujdi pesni za da se haresa na  nqkoi s mnogo pari kato Slaveev.

Snake :)

Ami day togava da napravim edno klipche na Medarov, ako e vazmojno. Tuka imame dosta negovi pesni vav temata "Pomashki pesni"

Mejdu drugoto imahme ideya ako e vazmojno da sazdadem nyakakav fond i da se sabirat dareniya, koi kakvo mu doide ot sartse. Ta ako staneshe da moje da se pomaga na takiva talanti, a zashto ne i na obiknovenni hora po naykakv nachin. Neshto ne se nameriha merakliyi da se zaemat sas tazi otgovorna rabota.

Imash li nyakakvi idei po vaprosa...?