Author Topic: Ние сме просто - Помаци!  (Read 860208 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline omega2

• Banned
  • **
Ynt: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #945 on: November 29, 2011, 23:38 »
  Изтрито от модератор.

omega2,ако няма какво да пишеш по темата,то не пиши нищо.Четенето също е приятно занимание.
Следващата клевета ще ти е последна в този форум!

Offline MUSALA

• Avarage member
Re: Ynt: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #946 on: November 29, 2011, 23:53 »

Лъжеш като дърт циганин. Това че си класически милиционерски провокатор, го разбрахме. Петдесет и четири годишния  İbrahim  Kırpa4ev /Иван Кърпачев/, е работил дълги години в офис с компютри за циганите. В София. В някаква фондация за интеграция на циганите. Тази интеграция претърпя пълен провал. Нито циганите останаха интегрирани, нито пък парите стигнаха до тях. Но Ибрахим Кърпачев се научи да работи на компютри. За това  omega 2 , не се прави на умряла лисица,  тези номера на минават на кумчовълчовци и баби меци.. ;D

Offline omega2

• Banned
  • **
« Reply #947 on: November 30, 2011, 12:49 »
Musala   toi e rabotil    v  ofisi   sled  90-te  no  ne i  s PC.  A  pık  za tova  4e  sım  bil militsionerski  provokator   si  go izmislq6  ti

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #948 on: November 30, 2011, 14:01 »
Здравейте omega2 поздравявам ви за участието тук в този сайт въпреки че заедно със брат ти и баща ти събрано на куп няма нищо особено.
Можиш спокоино да се върниш обратно в постингите си и да видиш какво си публикувал просто си играеш на полицайче......
На доста хора им е писнало от вас и аз призовавам администрацията тук ако не вземе мерки аз ще се отегля нямам намерения да превръщам този прекрасен сайт в семейни и лични свади което ми е под достойнството.

Но имам няколко въпроса към вас.

-1 Защо сте толкова загрижени за Иван -Ибрахим Кърпаче да не би да пеете една песен с него или да не пърдите в един кюп.
-2 Искам да истъкниш тук на всички защо се заяждаш с мен със какво ви засегнах след като вие почнахте първи.
-3 Говорите за доблест и тем подобни затова очаквам от вас да си публикуваш собствената си биография да не я направя АЗ.

Рядко съм срещал човек да ми знае толкова подробно биографията но противоположно на това аз също зная вашата НАЛИ.

В края на крищата и аз имам приятели като Димитър Амбарев, Давид Каменски ñ имам, Събка Геновска ñ член на Комитета за национално помирение, Али Стивасаров, ...

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Re: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #949 on: November 30, 2011, 14:49 »
Армадашьче, "Омега2", не сметаш ли, че е време да коментираш само по темата и, ако имаш нещо лично да си питаш на ел.поща човека който искаш да си питаш, а !?!  :o ???
Инак, след предупреждение и неизпълнение на правилата във форума, може да те се последва, но ескьузе моа, един виртуален ритник от форума, което е тъждествено с блокиране за срок или изгонване, ако се продължават тези едни и същи заяждания и тем подобни лични ровичкания, ръчкания и не наместо въпроси, които може да попиташ човека по друг начин!  ::) 8)
То, бива бива, ама свинкьа за курбан не бива!  :o
Ай, бай, и по-внимително в темите !!!  :) ;)

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #950 on: November 30, 2011, 23:44 »
Админа   ние  много  търпелив ..............

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #951 on: December 01, 2011, 02:20 »
Svetlina = Гробовна тъмнина / ти си толкова жалко същество!!!
............................Вероятно с тези 8 генерации преди мен и моите 48 години са доказателство че, става думи за период не по малко от 150 - 200 години!
По добре ти да провериш дали "пра-пра-прадядо ти не се е казвал Вели", както пишат учените! И наистина "Стига гледа наоколо".

Ти още малко ще се изкараш роднина с някой велик везир, а както си и тръгнал със Селим Пияницата, е ако продължиш в същия дух може и до Селим Мрачния да го докараш...Много знаеш ти къде, кога и защо са приели исляма.
Дедите ти са записвали онова, което са записвали грамотните, и като нищо някой да им е "водил записките", както са им подавали прошенията за приемане в исляма с цел физическо оцеляване, душа. 8)

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #952 on: December 01, 2011, 10:11 »
Стига си ги дразнила.Няма смисъл, дали са приели исляма доброволно или не си е техен вътрешен проблем.Българите да не би доброволно да са станали християни, че и три пъти ги кръщават.Първо византийци после латинци и после пак византийци.Проблема възниква след ислямизацията отношенията стават враждебни, а не добросъседски поне през 19в. за който има най- точни сведения.Самия факт,че и в момента тези хора продължават да гласуват по религиозен признак и са перманентно против всяка една общонационална партия за целия демократичен период говори много.Как пък нито една друга партия не им се понрави, ами само ДПС припокрива техните интереси.Освен това дългосрочно без да прави грешки ,ако съдим по резултатите от общинските избори.Защото винаги избират техните кандидати.

Да не се отклонявам от темата в посока политика.Да те са си  помаци и при тях е водещ религиозния елемент,който даже надмогва икономическия интерес.На някой може и да не му хареса този пост, но по- добре да бъдем откровени ще е от полза за отношенията помежду ни .

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #953 on: December 01, 2011, 10:59 »
  Аркадаш,за гласуването по религиозен принцип си в голяма заблуда  ;D Ето ти е един пример,който в никакъв случай не е изключение:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=811234

Има нещо в горния ти коментар,което е свързано с инерцията.Но то не е нашето гласуване,а е твоето коментиране  ;D

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #954 on: December 01, 2011, 14:33 »
Това е несериозно от твоя страна, ако става за въпрос в общината има и други кметове избрани от други партии даже и от БСП на с.Жижево например, ама на общината е Арбен от ДПС избран на първи тур.Говорим за мнозинството,а не за изключенията които все пак потвърждават общото правило.А то е че гласувате в унисон с единоверците си.

Offline MUSALA

• Avarage member
« Reply #955 on: December 01, 2011, 15:04 »
Това е несериозно от твоя страна, ако става за въпрос в общината има и други кметове избрани от други партии даже и от БСП на с.Жижево например, ама на общината е Арбен от ДПС избран на първи тур.Говорим за мнозинството,а не за изключенията които все пак потвърждават общото правило.А то е че гласувате в унисон с единоверците си.

В ЖИЖЕВО ?  Ти нямаш морално право да говориш изобщо за Жижево. Първо прочети темата подробно - "Клането в Жижево" И  точно там според твойте критерий би трябвало да се гласува за вярата. А това не е така и логиката ти , те допълнително обърква и заслепява. Ние обаче няма да позвлим да ни мислиш за толко будали ахмаци. В Правителството на ГЕРб има само един иноверец и той е масон - Харун Ал Рашид, мастит културтрегер, склуптор с брада и лула, фен на главната героиня от филма "Сбогом Мамо", фен на мавзолей, музей. В ДПС има много депутати - от български етнос, мастити и амбициозни бизнесмени и олигарси, който на практика за гарант за олигархичното статукво на ДПС.
Апропо, и ти имаш наглоста и нахалството да твърдиш че гласуваме за едноверците си? Ти или си будала или нас правиш будали.

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #956 on: December 01, 2011, 19:45 »
Не ми определяй какво да пиша и какво право имам ,спазвам правилата на форума за разлика от теб. Не наричам никого ахмак както правиш ти .
За кмета на  с.Жижево дадох пример , че на последните избори е издигнат от БСП и се казва Бисер Младенов. Какво клане те бърка през 2011г явно в това село към днешна дата БСП има повече симпатизанти. Обаче като цяло в общината печели ДПС така е и в останалите общини с преобладаващо помашко население. Не ме карай да ти правя справки.Едно е да си кметски наместник друго е да управляваш бюджета на цяла община.

Offline Kaplan

• Adviser
« Reply #957 on: December 01, 2011, 20:12 »
Кметове на кметства в община Сатовча:
Боголин - ГЕРБ
Ваклиново - ДПС
Вълкосел - ДПС
Годешево - ДПС
Долен - ГЕРБ
Жижево - БСП
Кочан - ГЕРБ
Крибул - ДПС
Осина - ГЕРБ
Плетена - ГЕРБ
Сатовча - ДПС
Слащен - ДПС
Туховища - ДПС (*вотът е касиран и ще има нови избори догодина)
Фъргово - ДПС

14 кметства: ГЕРБ 5 кмета, ДПС 8 кмета, БСП 1 кмет.

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #958 on: December 01, 2011, 20:43 »
И какъв е извода, че от ДПС са най- много.Пак повтарям общинската власт е важна.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #959 on: December 02, 2011, 15:51 »
 Поразгледай тук: http://results.cik.bg/tur2/prezidentski/index.html

Най-вероятно изборите  се печелят от най-добрия кандидат  ;D Във всеки случай гласуването не е на религиозен принцип.