Kato te pitah,za albancite i ukraincite,zapo4na s caria ,4e bil ot nemski proishod.Ami car Boris -ba6tata na sega6nia car Simeon,nali toi e bil bulgarin.
Царя не е от немски произход. Ако визирате Фердинанд. А от еврейски. Но по семейно имение в Австрия (а не в Германия) е Сакс Кобург Гота. Борис, като негов син, също не може да е друг. как така бащата ще е евреин, а синът - българин?
Аналогично е и с мадридския шмекер - днешния Симеончо.
Po 4ie narejdane zapo4va smiana imenata na pomacite prez 1934.A sigorno si zapoznat ,4e po negovo narejdane e suzdadena i izmislenata organizacia Rodina.
Дали е било по негово нареждане, или тази самоинициативна организация се е радвала на неговото одобрение и благоволение, въпросът е много спорен, защото източниците са много не-единодушни по този въпрос.
Но даже и да беше по негово нареждане - какво доказва това?
Че българите не-мюсюлмани са лоши, и са врагове на българите-мюсюлмани, които наричаме помаци?
Tursi6 izvinenie,za ne6ta za koito si mnogo kompetenten.
Аз смятам, че по-добре от вас знам, какво лично аз търся и искам. И ви повтарям, и ще ви помоля да го запомните - не търся извинение, защото не виждам за какво аз трябва да се извинявам.
Най-малкото - за събития, когато мен ме нямало изобщо на този свят.
Zna4i albancite sa bili na strana na Osmanskata imperia ,a pomacite sa se protivopostaviali na neia.
Това кога и къде съм го писал?
Вменявате ми думи, които нито съм писал, нито съм казал, нито съм мислил.
Ami kude sa slujili na6ite dedi i pradedi.Da nebi da sa bili voinici na 4ervenata armia.
Служили са и в Османската армия, и са се сражавали на Чанаккале, служили са и в Българската армия.
Това нещо ново ли е за вас?
S idvaneto na vlast na samata durjava v Rodopite,provejda politika na razdeliane,a ne Osmanskata imperia.Tova razdelenie produljava i sega .
Възможно е. Въпреки, че въпросът е много спорен.
Но както и да е: кога и къде съм го одобрил?