Ne se krıa hı hay malko pık ot teb dapusnax te dosta blısko do men znaes dosta nesta za men ı sega mı gı pluyes v lıceto.
Da doydım na teb dnes sı Marıana utre Sılvya na kogo slujıs zasto sı tuk kakva tı e zadacata ı celta
На никого не служа.
И в този форум съм впрочем с профила си, с името и лицето си от Фейсбук, което си е моето име и лице. Нямам друго име и друго лице.
А това, че в един друг форум преди време съм имала ник "Силвия" не е престъпление. Освен това в споменатия форум на всички бях написах по едно време истинското си име. То не беше никаква тайна.
Има хора, които сигурно имат не знам колко никове в не знам колко форуми и сами не знаят, освен това, кое точно име да изберат за себе си. Има хора, които се представят с псевдонима си и в реалния живот. Има хора, които имат талант на интриганти и манипулатори, макар че такива винаги са едни изгубени души. Но всеки е свободен да вярва на всеки крадец, който вика "Дръжте крадеца". Вярвай и ти.
------------------------------------------
p.s.: И още нещо ще си позволя да кажа, което при други обстоятелства не бих сметнала, че трябва да се изтъква.
Аз съм журналист, т.е. малко или повече публична личност.
Има достатъчно много хора, които ме познават лично.
А и за тези, които не ме познават лично и на живо като тебе,
никога не съм крила.
Вината не е моя, че никога не си пожелал да се срещнеш с живия човек, не с виртуалния, въпреки че си видял добро от него и благодарение на него са били първо редактирани, а после и публикувани в две онлайн издания твои художествени произведения.
Той във всеки случай не се крие и, както вече написах, има едно лице и едно име.
Ако те е било страх и още те е страх да видиш живия човек, не му приписвай трикове и приоми на други хора, които просто не са могли да победят в някакви виртуални спорове по честен начин. Глупаво е само заради това да запомниш, или, още повече да намразиш някого, но явно има и такива хора.