Някой хора си позволяват да определят кой какъв е даже и забраняват да се коментира или критикува някакъв си празник
А някой хора и конкретно ти ibrahim65 толкова сте ви развити фантазиите,че чак и послъгвате,за да сте убедителни.
Хайде сега да бъдете така добър да ми кажете къде съм забранявал да се коментира или критикува?
Това което направих беше да честитя празника и да кажа за кого във България не е празник и защо.
Ако смяташ ,че думите ми не са верни, не лъжете,а се дръжте достойно.Хората четящи в сайта са достатъчно интелигентни да преценят всичко.
който е от доста скоро време и няма да е за дълго, поне аз така мисля.
Празника се празнува от 1880 година,доста скоро нали?
А като гледам вчера колко много хора имаше в цяла България,още бая ще да се празнува
Пак казвам,като добавям,че е разбираемо и логично това, че за имащите се за турци в България, милеещи за република Турция 3-ти март не е никакъв празник.
Но въпроса е колко ни обединява и от колко се празнува и как се празнувау не искам да давам никакви примери, дали другите освободили се от турско робство държави празнуват тази дата като национален празник.
3-ти март се празнува независимостта на свободна България.казано иначе ,България 500 години е зависима,а сега отново е свободна.Едва ли българите ги интересува другите държави какъв празник имат за национален.Българите щом смятат този празник за национален,следователно е голяма радост ,че вече не са част от турската империя.Нека не се забравя,че другите държава се освобождават по-рано,а България по-късно.Да не се забравя,че другите държави са превзети или са станали зависими също по-късно(говоря за държавите на Балканите).Да не забравяме и ,че в България е имало най-много въстания и са потушавани на-кърваво.Следователно българите е имало за какво да се радват толкова през 1880 година,че да започнат да честват този ден за национален празник.
Иначе не съм против никакъв празник това е хубаво нещо стига да знаем как да го празнуваме.
Радвам се,за което.