Author Topic: Протестa в село Брезница  (Read 37970 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline yusu

• Global moderator
Re: Протестa в село Брезница
« Reply #15 on: April 04, 2012, 09:25 »
Господа и другари, изчетох всичко що, можах и пак не ми стана ясно какво искат хората!? Мене ако питате, на вас просто ви се прави екшън :-) ...нещо като бездействие ви е налегнало и ви действа депресивно :-)
Може да има и други фактори, но аго Фита ще помисли и тогава ще говори :-)

Eeeee Фита, АГО, стана ли ти драго като ти казвам аго. - Минарето от което гледаш или е много ниско или е много далече, я по добре слез от него и иди в джамията да се помолиш за тези хора ако искаш да им помогнеш. Уж си "благ човек" пък само сол в раната сипваш, хубаво си решил да седнеш да помислиш, дано го направиш преди следващото си излагане. - Айде със здраве и по- кротко с преценките !

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #16 on: April 04, 2012, 14:03 »
Ами фитата след като се е качил на минарето да вземе да преброи кои са държавните служители в тези райoни та особенно полицаите и техните началници и да си направи равносметка какво се е променило от татовото време. ''Ески тас,ески хамам''. Това е положението. ;D ;D ;D

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #17 on: April 04, 2012, 14:29 »
той   хубаво  се  е  качил  на минарето  ма да  внимава  дане  го  изненада   някой   ман......н    отзад    ;D
Помак дасе наричам  първа радост е за мен

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #18 on: April 04, 2012, 21:10 »
Просто се гордея с тези хора и много ми се иска да съм там за да ги подкрепя.
Търсене на права по такъв демократичен начин но в погрешна държава.
Сигорен съм че ще успеят.Има много да се поучим от тези ПОМАЦИ.
Единствено съжелявам за децата но във София едва ли някой гу е за тях.

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: Протестa в село Брезница
« Reply #19 on: April 04, 2012, 21:35 »
Трябва да си зададем въпроса кой е този Живков,тези хора имат ли право на тези протести,какво се крие зад тази личност,някой би ли си пуснал детето в подобно училище, имат ли друга вазможност,до каде може да стигне този протест.

Тук ми попадна един материял които говори за тъмното минало на този директор в кавички и с мускули.
Човека с кръста е прословитият директор.
http://www.razkritia.com/12849/%D1%80%D1%83%D1%88%D0%B2%D0%B5%D1%82-%D0%B1%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%E2%80%9C%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2/

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #20 on: April 05, 2012, 00:07 »

Изглежда че са те ........... в кръчмата вместо в родилния дом. Я си оправи поведението че завуня. ;D >:(

Offline Фита

• Благ човек
  • Senior member
« Reply #21 on: April 05, 2012, 01:34 »
   Прегледах основно пресата, филмчета и подобни закачки. Обадих се тук - там да поразпитам познати и запознати за да видя какво е аджеба тяхното мнение по въпроса ...и стигнах до следния извод:

Вие момчета си нямате работа. Безработни сте,

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #22 on: April 05, 2012, 01:44 »
Прав си напълно, Фита. Повечето се чудят какво да правят и си "чешат клавиатурите" в сайта или крещят като изперкалите по стадионите запалянковци. Това е положението. ;D
Важното е "духът на жертвата" да се поддържа.

Offline yusu

• Global moderator
« Reply #23 on: April 05, 2012, 09:42 »
      Абе дядо Фита, наново си изложи мисленето! Аз ти казах да седнеш и да помислиш, ама да си седнеш на задните части и да мислиш с главата( ако можеш), ти пак си направил обратното, седял си в/у ушите си а си мислил със задника!

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #24 on: April 05, 2012, 09:50 »
Специялно за аго Фита,слезни вече от минарето за да не падниш от там остаря вече.

Ето малко материал представен от нашият кореспондент и общ приятел Mehmed Boyukli.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397736596906325.103495.100000099649789&type=1

http://www.struma.com/obshtestvo/svikaha-izvunredna-sesiya-na-obs-goce-delchev-po-kazusa_26137/

http://infomreja.bg/news.php?id=5875

http://www.livenews.bg/Naprejenieto-v-Breznitsa-ne-stihva--30358

Offline Фита

• Благ човек
  • Senior member
« Reply #25 on: April 05, 2012, 16:06 »
Специялно за аго Фита,слезни вече от минарето за да не падниш от там остаря вече.

"Спецялно" за неграмотникът Ibrahim65, който е поет толкова колкото Амед Доган е философ...Момче, научи правописа тогава отправяй "специялни" призиви към мен.

кой точно "модератор" е изтрил поста ми и по чие давление!?
Доста трябва да ви е заболяло, че някой ви казва истината и си строшихте краката да я скриете!
Все ми е тая. Трагедията си е ваша!

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #26 on: April 05, 2012, 16:46 »
Изстрито от модератор.

Ша паднниш от минарето бе ееей аго фитка,гледам че там има много мъгла и гарги.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #27 on: April 05, 2012, 16:51 »
"Спецялно" за неграмотникът Ibrahim65, който е поет толкова колкото Амед Доган е философ...Момче, научи правописа тогава отправяй "специялни" призиви към мен.

кой точно "модератор" е изтрил поста ми и по чие давление!?
Доста трябва да ви е заболяло, че някой ви казва истината и си строшихте краката да я скриете!
Все ми е тая. Трагедията си е ваша!

Като ти е все тая защо се фиткаш в този Помашки форум :D :D :D

Offline yusu

• Global moderator