Author Topic: Xубава работа, ама българска !  (Read 79481 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #45 on: May 23, 2011, 12:12 »
Всичко е добре подготвено и то с продължение в едно радиопредаване. ;D ;D ;D
А сценария си го има-и ДПС ,и Атака са в е-лекторално отстъпление.Това са партийте с най голям отлив за последната година и половина и затова трябваше нещо да се направи за да се подведе обикновеният човек.
Т.е. да се втълпи страх на хората от другите-на християните от мюсюлманският радикализъм,на мюсюлманите от втори възродителен процес-защото и двете партии набират последователи единствено чрез страхът от нещо си ....,което въобще не е характерно за българите-били те християни или мюсюлмани.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Ynt: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #46 on: May 23, 2011, 12:36 »
на мюсюлманите от втори възродителен процес
iska6 da kaje6 nov poreden 'възродителен проце' bi bilo po pravilno.
Za6toto te nqmat broi taka ili ina4e tehniqt broi ne utvarden.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #47 on: May 23, 2011, 13:31 »
В последната година и половина е нямало избори за да твърдим кои партии са с електорален отлив и кои не. Аз не мисля, че АТАКА е създадена заради наличието на ДПС на политическата сцена през 90-те. Причините за възникването на тази партия са: здравословни /Волен Сидеров/, социално-икономически /най-бедни сме в Европа/ и исторически /5-вековното "робство" и Тракийския проблем/.

От друга страна ПП Атака, както и ТВ Скат /независимо, че са в контра помежду си напоследък/ работят за консолидирането на електората на ДПС. Наплашени за своите права мюсюлманите в България нямат друг избор освен да гласуват за единствената партия, която не ги обвинява в "ислямски екстремизъм".

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #49 on: May 23, 2011, 21:56 »
Ето нещо за всички провокатори и политици целящи нашето общество да бъде разделено и да има страх и омраза.

Драги съфорумници, знайте че всички провокатори, недоброжелатели и други които целят разделение и протипоставяне на хората в България никога няма да успеят. Нито войните, нито политиците до сега са успели да всеят разделение и омраза. И днес нема да успеят.
Ето ви една картинка от западно издание от размирната 1912 година, когато Балканите са раздрани от поредната война.

Отгоре е написано Където воюващи нации живеят във мир а малко по отдолу с дребен шрифт Турци орат нивите на българи извикани на фронта
Погледнете дори тогава когато Османската империя и България са били впримчени във смъртна хватка, турците и българите в България са живеели в мир и разбирателство.
Никога, никой няма да успее да ни раздели и противопстави, защото ние сме заедно- християни и мюсюлмани и ръка за ръка ще вървим напред без да отговаряме на евтините провокации на шепа лумпени.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #50 on: May 23, 2011, 21:57 »
Корман Исмаилов: Няма разлика между турския и българския национализъм!

Не виждам разлика между тези момчета, които атакуваха джамията и тези момчета от ДПС, които атакуваха хората на полицията. Крайният национализъм и дали ще е радикален български или краен радикален турски – няма разлика, каза депутатът Корман Исмаилов, изключен от ДПС заради критики срещу ръководството.

Ние сме обект на атака от тези две групи в обществото. От нищо не ме е страх, но всеки нормален човек се страхува и има много страх в регионите, където подобен тип организирани групи обикалят, особено по време на избори и митинги. Там свободата на словото, толерантността отсъства. Там има заплахи и натиск, заяви Исмаилов.

В интервю за държавното радио БНР той заяви, че „за съжаление след 20 години нашата демокрация е много крехка, започва да се създава среда, която храни подобен род действие и говорене“.

Все още няма нагласи и намерение за създаване на нова партия извън ДПС, продължаваме обиколките и срещите с хората в страната. Алтернатива ще им бъде дадена за местните избори, но пътят по който сме тръгнали е дълъг и труден. Целта ни е да реформираме партията така, че да създадем критична маса вътре. Но всеки, който критикува бива изключен, изолиран, дори заплашван, подчерта Корман Исмаилов.

Бивши ченгета нямат право да заемат ръководни позиции. В ДПС имах много добра писта за развитие, но започнах да се чувствам крайно дискомфортно, тази търговия с политическо влияние…, ние бяхме с капаци на очите, смята депутатът.

Тези връзки и зависимост Доган-Волен, тези патриарси на прехода забавят в момента развитието на страната и водят до това, че много млади икономически активни хора искат да напуснат страната, каза още Исмаилов.

На Корман Исмаилов през последните дни му дойдоха много конфликтите, особено физическите. В предаването на БНР „Неделя 150″ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров налетя в ефир на бой на Корман Исмаилов. Лидерът на „Атака“ стана толкова невъздържан в дебата, че се наложи прекъсване на предаването с музика.

Впоследствие водещият Величко Конакчиев заяви в ефир, че е оставил Волен Сидеров като събеседник само под условие да не скача срещу поканените гости все едно той е водещ.

Генералният директор на БНР Валерий Тодоров заяви в декларация по повод инцидента, че е недопустимо ефирът на БНР – най-голямата обществена медия в страната, да бъде използван за разпалване на етнически, религиозни и национални вражди.

„Това е гнездо на екстремисти, това не е джамия, не е храм. Седят с ножове там и полицията не прави нищо. Вие сте опасни за цяла Европа и трябва да бъдете озаптен“, обърна се Сидеров към Исмаилов, докато все още беше в студиото.

Независимият депутат пък му отвърна, че никой не отива с нож на църква или в джамия.

Добруджа Инфо

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #51 on: May 24, 2011, 00:20 »
Здравейте, господа отворете си очите моля ви се ,недейте да преимате всичко това за скалъпяно от дпс, ако се погледне на партията може да се види че тя вече има история, във тази история има доста издънки, но все пак хубаво че я има, тази партия се пребори с доста бури, лошото че вече българите са я почти превзели.Аз лично не съм и никога няма да бъда в дпс, но хубаво че я има иначе никога няма да видим мюсюлмани в парламента ,на самата партия не е никак лосно, всеки ден е подложена на голям тормоз.В България дпс съществува от дваисетина години, някои да ми каже какво е навредила на държавата, е някои си оправи положението но помогна и на доста хора.Аз лично съм планувал този петак да се кланям в София, в знак на протез, защото атака няма да престане с глупостите си.Спомням си избоната кампания на атака рзнс герб е проведоха на гърба на дпс, до кога ще е така времето ще покаже но беше отвратително.Спомням си в нашето село бяхме всичките помаци, само кметът българин, идваше всеки ден от градът, в село нямаше кадърен човек за кмет, и тук Корман Исмаилов ми ги бращоляви, като е забравил всичко или се прави на голям демократ.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #52 on: May 24, 2011, 10:49 »
Allah da pomaga na takiva mladi kato Korman, a i na vsichki ostanali jelaeshti promeni i izchistvane na partiite ot bivshite agentite na DS zaemashti rakovodni pozicii. Ne samo edna chast a i vsichki ostanali tryabva da iskat sashtoto. Chisti ot bivshite agenti na DS, koto i dnes sa na rakovodni pozicii... Sled tova naistina moje da ima po dobro badeshte za vsichki grajdani na BG... Podkrepyam vsichki jelaeshti takiva promeni... :) Allah da im pomaga...

Offline Rasate

• Forum fan
« Reply #53 on: May 24, 2011, 11:16 »
Здравейте, господа отворете си очите моля ви се ,недейте да преимате всичко това за скалъпяно от дпс, ако се погледне на партията може да се види че тя вече има история, във тази история има доста издънки, но все пак хубаво че я има, тази партия се пребори с доста бури, лошото че вече българите са я почти превзели.Аз лично не съм и никога няма да бъда в дпс, но хубаво че я има иначе никога няма да видим мюсюлмани в парламента ,на самата партия не е никак лосно, всеки ден е подложена на голям тормоз.В България дпс съществува от дваисетина години, някои да ми каже какво е навредила на държавата, е някои си оправи положението но помогна и на доста хора.Аз лично съм планувал този петак да се кланям в София, в знак на протез, защото атака няма да престане с глупостите си.Спомням си избоната кампания на атака, рзнс, герб е проведоха на гърба на дпс, до кога ще е така времето ще покаже но беше отвратително.Спомням си в нашето село бяхме всичките помаци, само кметът българин, идваше всеки ден от градът, в село нямаше кадърен човек за кмет, и тук Корман Исмаилов ми ги бращоляви, като е забравил всичко или се прави на голям демократ.

Ай ся-БЪЛГАРИТЕ-ХРИСТИЯНИ ИЗЛЯЗОХА ВИНОВНИ-има една поговорка-на кривата ракета,космоса и виновен!!!

Offline Leyla

• Avarage member
« Reply #54 on: May 24, 2011, 14:40 »
Allah da pomaga na takiva mladi kato Korman, a i na vsichki ostanali jelaeshti promeni i izchistvane na partiite ot bivshite agentite na DS zaemashti rakovodni pozicii. Ne samo edna chast a i vsichki ostanali tryabva da iskat sashtoto. Chisti ot bivshite agenti na DS, koto i dnes sa na rakovodni pozicii... Sled tova naistina moje da ima po dobro badeshte za vsichki grajdani na BG... Podkrepyam vsichki jelaeshti takiva promeni... :) Allah da im pomaga...
Бахри Юмер: Касим Дал и Корман Исмаилов бяха видимо пияни, единият дори не могли да свалят от колата

Четвъртък, Май 19

Народните представители Касим Дал и Корман Исмаилов бяха видимо пияни на възпоменателния митинг в Джебел, заяви пред журналисти общинският кмет Бахри Юмер.
По думите му Дал бил изпил две шишета с ракия и не успял да слезе от колата, с която дошъл на митинга. И по тази причина не бил на площада.

http://rodopi24.blogspot.com/2011/05/blog-post_2684.html

;D Цирк!

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #55 on: May 24, 2011, 14:54 »
Бахри Юмер: Касим Дал и Корман Исмаилов бяха видимо пияни, единият дори не могли да свалят от колата

Четвъртък, Май 19

Народните представители Касим Дал и Корман Исмаилов бяха видимо пияни на възпоменателния митинг в Джебел, заяви пред журналисти общинският кмет Бахри Юмер.
По думите му Дал бил изпил две шишета с ракия и не успял да слезе от колата, с която дошъл на митинга. И по тази причина не бил на площада.

http://rodopi24.blogspot.com/2011/05/blog-post_2684.html

;D Цирк!
А не е ли изпил и две шишета вино? Ама че глупости. Голям срам за България е че преди избори започват да се съчиняват какви ли не лъжи и простотии само и само да се очерни някои. А голяма част от тях, както и тази тук, са откровенно простотии щото аз не знам да има човек който да е изпил две шишета с ракия и да е в съзнание.

Offline Rasate

• Forum fan
« Reply #56 on: May 24, 2011, 17:16 »
А не е ли изпил и две шишета вино? Ама че глупости. Голям срам за България е че преди избори започват да се съчиняват какви ли не лъжи и простотии само и само да се очерни някои. А голяма част от тях, както и тази тук, са откровенно простотии щото аз не знам да има човек който да е изпил две шишета с ракия и да е в съзнание.

Е аго Балканджи не шишета,а ония шишенца от по 200-300гр. дето са пили некога чорбаджиите.
;D

;D ;D

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #57 on: May 24, 2011, 19:15 »

Е аго Балканджи не шишета,а ония шишенца от по 200-300гр. дето са пили некога чорбаджиите.
;D

;D ;D
Накрая ще станат две шотчета ;)

Offline Azim

• Senior member
  • Това от което се нуждая е това което имам
« Reply #58 on: May 24, 2011, 19:57 »
Никак не е трудно да се досети човек, че това са писаници на Балканджия. Вечният спамер. Приятелю, тотално си е объркал. Тук съм по-съвсем различни причини и най-вече заради човека в средата на снимката, Мустафа Богутеволу - един от създателите на този сайт, с когото се видяхме преди дни и на когото обещах, че ще се върна в помак.еу
След появяването на Mustafa_b усещам някаква паника у някои участници,не разбирам защо се нахвърляте толкова,та той е нужен на сайта,надявам се да се върнат и други хора които са не по малко нужни,знаете кого имам предвид...

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #59 on: May 24, 2011, 20:45 »
Моля по темата!

*Вратата ни винаги е отворена за Мустафа. Той е добре дошъл в дома ни.