И я да чуем кой ми плаща, за да ми се чува гласът?
Явно знаеш нещо, което на мен не ми е известно?
Хайде, Петър, кажи сега кой ми плаща и за какво ми плаща или се извини за клеветническото си подмятане?
Нямал си бил списание Петър.
Ами направи си, ако ти стиска! Работи по 18- 20 часа на денонощие, давай сума ти пари от джоба си , пиши така че хората да пожелаят да се абонират за него и готово.
Какво толкова трудно има?
Диалог се издържа от абонамент и реклама. Ако не стигнат парите, плащам аз от собствения си джоб. Ама май на малцина им стиска да издават списание без да са поискали една стотинка субсидия.
От никого не съм получила една стотинка освен от абонатите си и от рекламодатели, които си плащат, за да стигнат посланията им до моите читатели.
Чакам извинението.
PETER, тука прекали,и то много!
Списание" Диалог" на Даниела Горчева/ Дилмана/ поне аз знам от приятели има абонаменти в Холандия,България,Америка, Канада.
Аз съм абонат отскоро,втора година,но съм съпричастен с всичко в БЪЛГАРИЯ!
В този аспект четейки статиите на Горчева за абонамент,реклама..всичко е от доброволен труд на Дилмана,от рекламодатели,да не казвам майката на Даниела на стари години се грижи да помага да стигне списание" ДИАЛОГ" до всички абонати!
Всичко друго е шовинизъм и нежелание от определени среди да не приемат градивната критика от хора като Горчева.Извинявам се,но такива хора са ценени по света доказани,но не в БЪЛГАРИЯ
Едно списание да се напише издаде на българи по света откъснати и живеещи с проблемите се изизква първо ,че сме от България,второ предоставяйки реалните проблеми на обществото НЕ ни прави враг.
Конкретно за "Диалог" аз съм горд,че има хора като Дилмана.
За всички български граждани,за помаци,турци..Даниела Горчева е " острия език за истината" Така ли,не си ли спомняте репортажите на измислени журналисти дето снимаха по Рибново,Брезница,Корница..Мартин Карбовски,БНТ..... за ефект върху гърба на помаците! Мерси от такива в днешно време...!
Дилмана е живяла в Родопите в детството,снимала е репортажи в Корница,за помаците в Турция,близък приятел на Зейнеп Ибрахимова от Корниса сега в Турция