Author Topic: ДАНСуващи по поръчка  (Read 81292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Svetla

• Advanced member
Ynt: ДАНСуващи по поръчка
« Reply #150 on: November 01, 2010, 22:38 »
а да каже байрактар нещо конкретно в подкрепа на изписаните си горе голословия?
С цитати на лошата Дилмана, които да доказват ей това твърденийце: "Да се държиш по тоя начин е направо грозно".
Или на пишман байрактари истината и логиката им се виждат грозни, защото са свикнали ураджийски да подкрепят манипулации и да викат: " УРА! На нож, братя!"?

Не отвръщам на тъпи измислици и истерични съобщения - трия ги обикновено (същото важи и за рекламни такива).

Разговарям само с хора държащи се като НОРМАЛНИ .

Поздрави - К.

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #151 on: November 01, 2010, 23:01 »
Колко кила обида трябва да изсипе Дилмана, за да  бъде казано, че на каруцарския език не се гледа с добро око никъде и ако някой, неДилмана си позволи толкова агресия и обидни епитети какво ще му се случи? Червени мазоли, тинтири-минтири...

Аман от хуманизъм, логорея и евроумници!

и къде е употребила Дилмана "каруцарски език"?:) Или abc  бърка Дилмана с някои от съмишлениците си?

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #152 on: November 01, 2010, 23:09 »

Ако наричането на някого непрекъснато глупак е аргумент за интелигентността на наричащия, то винаги може да изкачите още "върхове" в това отношение :)

--------------------------

Едва ли знаете, впрочем, че от постинга, на който отговаряте тук, беше изтрита една част. Не ме притеснява това, че тя беше изтрита от иначе много симтатичния админ на този форум. За негова чест, той не ме изгони заради един израз, който употребих в него, просто изтри част от постинга. Но триенето не винаги решава нещата, Назми.

Ще цитирам тук един абзац от изтритата част. И то не за друго, а защото бих искала да знам, дали израза, заради който част от постинга беше изтрит, ви се струва (както вие самата се бяхте изразила в свой по-предишен коментар) "иронично допустим".

Аз наистина не искам да водя никакви лични битки, вярвате или не.

Ако все пак държите да продължавате да ме наричате глупак и пр., всякакви неща в подобен дух, пишете ми подобни "умности" на ЛС.

Точно тази част, която казвате че е изтрита ,е нещото което ми хареса -Силвия.

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #153 on: November 01, 2010, 23:15 »

Ще цитирам тук един абзац от изтритата част. И то не за друго, а защото бих искала да знам, дали израза, заради който част от постинга беше изтрит, ви се струва (както вие самата се бяхте изразила в свой по-предишен коментар) "иронично допустим".

Ако администрацията на този форум непрекъснато не се отнасяше с вас като със "свещена крава" (за този израз могат да ме изгонят примерно, а вие да не го оцените като допустимо ироничен), може би щяхте най-накрая да разберете нещо, което вече ви написах преди време. Никой нормален, уважаваш себе си, човек, г-жо Горчева, никой не ви дължи никакво специално, още по-малко "колекопреклонно" отношение, ако отношението, което проявавате към него, във всичките си почти постинги или коментари, е обикновено гарнирано с подигравки, подхлъзвания, менторски снизходителен тон.

Не виждам с какво изразът "свещена крава" би нарушил форумните правила. Не виждам и нищо  недопустимо в постинга ви.
Но и не виждам защо си мислите, че  смятам, че  някой ми "дължи някакво специално, дори "колекопреклонно" отношение"?
 Това са си ваши спекулации или комплекси.
Не аз, а вие и приятелчетата ви се оплаквате от лошо отношение. Както виждате, аз нито се оплаквам, нито се сърдя, нито се обиждам, нито моля админите да ме бранят. Точно обратното е. А Назми може да потвърди, че му писах съобщение с молба да върне Сирио, ако го е изключил заради мен.. И преди съм се застъпвала за участници, които са били изключвани от форума заради това, че са си позволявали грубости по мой адрес. Питайте Петър, ще ви каже.

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #154 on: November 01, 2010, 23:29 »

Ако наричането на някого непрекъснато глупак е аргумент за интелигентността на наричащия, то винаги може да изкачите още "върхове" в това отношение :)

И кого конкретно съм нарекла "глупак"?
Или съм написала нещо съвсем различно? Че иронията ми е била изпросена от глупостта на написаното от Вас. Човек може да напише или да каже глупост без да е задължително глупак. А пък глупакът може да каже и някоя умна мисъл.
Ех, колежке, колежке, защо толкова трудно се оправяте с нюансите в езика?

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #155 on: November 02, 2010, 01:12 »
    Винаги се стремя като Администратор  да съм толерантен,на моменти бих казал че съм мек.
  Толерантноста на този сайт е приоритет не само за мен' а и eкипа ни aдмини и модератори.!

...Цитат на Дилмана в предните постинги“-  #481
... Не аз, а вие и приятелчетата ви се оплаквате от лошо отношение. Както виждате, аз нито се оплаквам, нито се сърдя, нито се обиждам, нито моля админите да ме бранят. Точно обратното е. А Назми може да потвърди, че му писах съобщение с молба да върне Сирио, ако го е изключил заради мен.. И преди съм се застъпвала за участници, които са били изключвани от форума заради това, че са си позволявали грубости по мой адрес. Питайте Петър, ще ви каже.

Отговарям на Дилмана Сиррио не е изгонен заради вас,а още преди това многократно нарушаваше правилата,на лични аз и от Екипа многократно е предупреждаван да има уважение към другите съфорумници,както и да спре да провокира.В петък просто чашата преля.
Не знам каква е причината но като Админ дето съм тук всеки ден с часове наблюдавам,че в петък вечер,събота и неделя има най-много провокации и какви ли не!
 Искам и друго да спомена за което много държа- лично Дилмана на лични тук снощи настоя да върна Сиррио,ще решим заедно Екипа и може би забраната ще е за по кратко.
И друго за ПЕТЕР  преди време когато имаше бан, Дилмана на 2 пъти ни писа / Админите знаем това и Рахмие и Ондер/ да се върне и отменим бана след което  заедно Екипа разреши.
Това е истината.!
Болно ми е да гледам последните 3-4 дни как на групички тук в тази тема,която беше една от най-четените сте го ударили на "сръдни","обидени" и незнам какво но не и на главното да се наблегне на въпроси свързани с България,с етническите малцинства български граждани вътре и извън  България,за етноси пострадали през комунизма,за толерантноста и дискриминация в България.!
Все теми в които Даниела Горчева има толкова много познати журналисти,историци,политици,медии и има  много много да каже,наистина е така!

Жалкото е,че в днешния свят никой не обича да му се каже истината директно.!
По добре е за човека аз да му кажа колко е умен" колко е добър","работлив"
.!
Това се цени за сметка на обективноста и истината,така е за съжаление в днешно време.
Така че хора като личноста Даниела Горчева не ще са долюбвани от онези дето се прикриват зад фактите и историята,за истината.
Наскоро разговарях с лице в Изпълнителната власт в Родопите,каза ми само" Назми,аз съм за 4 години само,после забвение?
Не е ли редно за този мандат да оправя живота си,кой ще ми признае,че докато съм бил депутат съм се борил за народа,кой!
 Темата е за Даниела Горчева и молбата ми е просто се опитайте да използваме заедно познанията и в тази насока,другото на лични или във Facebook. !

С уважение- Nazmi.
                         Администратор на    www.pomak.eu

Offline Силвия

• Advanced member
« Reply #156 on: November 02, 2010, 14:36 »

Не виждам с какво изразът "свещена крава" би нарушил форумните правила. Не виждам и нищо  недопустимо в постинга ви.
Но и не виждам защо си мислите, че  смятам, че  някой ми "дължи някакво специално, дори "колекопреклонно" отношение"?
 Това са си ваши спекулации или комплекси.
Не аз, а вие и приятелчетата ви се оплаквате от лошо отношение. Както виждате, аз нито се оплаквам, нито се сърдя, нито се обиждам, нито моля админите да ме бранят. Точно обратното е. А Назми може да потвърди, че му писах съобщение с молба да върне Сирио, ако го е изключил заради мен.. И преди съм се застъпвала за участници, които са били изключвани от форума заради това, че са си позволявали грубости по мой адрес. Питайте Петър, ще ви каже.

Вярвам ви, че не бихте се застъпила никога за цензура.
Когато впрочем, по някакви причини един човек е поставен на пиедестал, иска или не той има по-голяма отговорност. Той е служил за пример за много хора, затова никак не е без значение какъв тон за спорове или за коментари, какво отношение към другите показва такъв човек.

Колкото до намеците "вие и приятелчетата ви", те са неуместни.

Мисля, че просто не биваше да залагате толкова на подигравки, насмешни, лепене на епитети и пр. Ако човек отвори списанието ви "Диалог" или прочете някое интервю с вас, вижда някакъв друг човек, с друг език, съвсем друга представа може да придобие. Ако прочете много от постигните ви тук, които бяха от разпасани по-разпасани, простете за израза, се чуди защо аджеба, защо трябваше да реагирате така?

Това може да е само един интренет форум с най-различни участници в него, но това не е примерно "класна стая" от 70-те години на ХХ век в някое шопско училище. Никой нямаше да ви напада (както са правили навремето с детската си жестокост едни деца, попили част от предрасъдъците на родителите си) и едва ли някой щеше да си позволи невъзпитан език с вас, ако вие самата не бяхте подали някои доста лоши тонове.

Offline Силвия

• Advanced member
« Reply #157 on: November 02, 2010, 14:43 »

И кого конкретно съм нарекла "глупак"?
Или съм написала нещо съвсем различно? Че иронията ми е била изпросена от глупостта на написаното от Вас. Човек може да напише или да каже глупост без да е задължително глупак. А пък глупакът може да каже и някоя умна мисъл.
Ех, колежке, колежке, защо толкова трудно се оправяте с нюансите в езика?

Удивлявате ме със способността си да допускате, че вие сте едва ли не някаква "единица мярка" за това какво е вярно и какво не, за каквото и да става дума.

Ако не можете да различите какво вие не сте довидяла, ако смятате също така, че никой нищо по-различно от това, което вече знаете, не може да ви каже, то лепенето на етикети от рода на "глупак" (ако не помните, нарекохте ме така поне няколко пъти в този форум) е може би оправдано за вас, но така себе си излагате всъщност, не някого другиго.

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #158 on: November 05, 2010, 11:12 »

Когато впрочем, по някакви причини един човек е поставен на пиедестал, иска или не той има по-голяма отговорност. Той е служил за пример за много хора, затова никак не е без значение какъв тон за спорове или за коментари, какво отношение към другите показва такъв човек.

Силвия, бях ви отговорила, но поради някакви причини последните ми постинги са изчезнали.
Ако вие поставяте, когото и да е било на пиедестал, това си е лично ваш проблем. Така че не ме занимавайте с това  - ама хич. 
Не знам и защо си въобразявате, че имам нужда от наставническия ви тон в стил дружинна ръководителка от зрелия соц?   

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #159 on: November 05, 2010, 11:14 »

Ако прочете много от постигните ви тук, които бяха от разпасани по-разпасани, простете за израза, се чуди защо аджеба, защо трябваше да реагирате така?

Ами я да чуем кои са тези мои постинги "от разпасани по- разпасани"?  Някакви цитати на написано от мен, които да доказват "разпасаност" ? Употреба на вулгарни думи и изрази, например? В какво се изразява по-точно моята "разпасаност"? Или така е, защото Силвия така казва?

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #160 on: November 05, 2010, 11:20 »

и едва ли някой щеше да си позволи невъзпитан език с вас, ако вие самата не бяхте подали някои доста лоши тонове.

Горката Силвия. Търси под вола теле за несъществуващи, подадени от Дилмана "лоши тонове", а  пропуска многократно позволилите си "невъзпитан език" спрямо Дилмана нейни съмишленици.
Пък и тя самата забравя своя "невъзпитан език" към други участници в този форум, заради което е получавала предупреждение .
Но нищо ново под слънцето. Крадецът вика "дръжте крадеца" .

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #161 on: November 05, 2010, 11:23 »
Току-що получих съобщение от Рахмие, че при последните профилактики някои от съобщенията са се изгубили, което обяснява и изчезването на последните ми постинги. Аз, разбира се, допуснах че причината е техническа, защото сайтът по едно време не работеше и мислех дори дали не е хакнат.:)

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #162 on: November 05, 2010, 11:26 »

Удивлявате ме със способността си да допускате, че вие сте едва ли не някаква "единица мярка" за това какво е вярно и какво не, за каквото и да става дума.

това го допускате само вие в ...собствената си глава.  Така че моля да не ми приписвате собствените си мисли.

Offline Dilmana

• Editor
« Reply #163 on: November 05, 2010, 11:27 »

то лепенето на етикети от рода на "глупак" (ако не помните, нарекохте ме така поне няколко пъти в този форум)

не , не помня. Цитат, моля? Кога и колко пъти съм ви нарекла "глупак"?

Offline Силвия

• Advanced member
« Reply #164 on: November 05, 2010, 15:15 »

Силвия, бях ви отговорила, но поради някакви причини последните ми постинги са изчезнали.
Ако вие поставяте, когото и да е било на пиедестал, това си е лично ваш проблем. Така че не ме занимавайте с това  - ама хич. 
Не знам и защо си въобразявате, че имам нужда от наставническия ви тон в стил дружинна ръководителка от зрелия соц?   

Аз никого не поставям не пиедестал, но и никого не поставям под себе си априори.

Ако пък не съзнавате, че сте била нещо като "икона" тук, ваш си е проблемът.