Author Topic: Исторически геноцит върху българската история  (Read 165753 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline bozman

• Avarage member
С този си манталитет ще си останете само балканджии и нищо повечe. ;) :D :D :D

--- Балканджиите обаче обърнаха наопъки всички първоизвори в Евпора и околностите и развенчаха комунистическата история напъпкана в главата ти, която гледаш като дете - небет шекер на горната етажерка. Тези балканджии скочиха 100 г. напред в културното виждане на Европейската история, докато планинци като тебе си останаха с Анадолското ниво на полуграмотни примитиви общуващи чрез ползване на 50 - 60 думи. Останалото е мучене и лепене на картинки за даване красота на Subeyi-та реч.

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
Мина му времето на тежката артилерия. Нямате си на представа в кой век живeeте. С този си манталитет ще си останете само балканджии и нищо повечe ;) :D :D :D

Сюбиги на този балкански манталитет Турция дължи своето съществуване. ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Rasate

• Forum fan
Това са научни статии, а не фантазии като твоите. Като научиш Турския та ми се обади, иначе знаеш че с радио не се спори. ;)

http://www.turksolu.org/242/izberk242.htm

Не ми е необходимо да уча турски- имам познати запознати и с двата езика- османо-турски и съвременен турски(някой работят в систематизацията на Османските архиви,която се извършва в момента).Тяхното мнение и познаването на историята са ми достатъчни.

Т.е. Османо-турският не е тюркски език-това е хибриден език въз основа на персийският.
Съвременният турски не е изцяло наследник на османо-турски език.Този език е създаден въз основа на този език и тюркските езици говорими в Русия,използвайки определена транскрипция на думите.
Т.е. Кемалистите създават един политически език въз основа на който създават турската нация въз основа на множеството анатолийски етноси.Преди време дадох в една от темите изследване на турското правителство по отношение на консолидацията на турската нация и превръщането и в единна народност изтекло във вестник Мюриет.Тъй като немога да я намеря ето тук я обсъждаме.
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1682.780.html

И малко чужди публикации за този период:
http://esj.epoka.edu.al/ESJ_2_1.pdf

Поздрави

Offline ibrahim65

• Moderator
Има ли българи за да е имало геноцит.
Поне на мен до колкото мие известно сега така наречената територия България е бил един коридор за преминаване на търговци.
А пък в момента е населена от цигани и на тук на там някакви християни. На които насила им е наложена християнската вяра, но те са станали толкова християни колкото и аз, църквите им се превърнаха в търговски-хомосексолийски-политически бюра.

Offline onegavon

• Forum fan
Как ще ти е известно? Слез от баира в някой град запиши се на вечерно училище и много неща ще научиш.Докато тичаш подир козите по камъняците няма как да стане.Като обиждаш църквите виж си и джамиите,че се напълниха с бедуини от Руб ел Хали да ви разясняват корана,що не ходят в турските джамии ,ами само във вашите и циганските.Ето върху това помисли, а недей на чужди джоб сметка да правиш.

Offline ibrahim65

• Moderator
onegavon Излез от тази панелка, ще се мухлясаш там.
Не ми се прави на отворко най лесното е да наричаш хората че не са учили, по просто племе от вашето дали има в света.
Една ваша журналиска от скат питаше българите за рожденият ден на Васил Левски и никой не и отговори.
За какъв геноцит ми плямпате какви пет лева.Сега при тази свобода и демокрация пак се топите.
Когато бяхте роби се множахте повече, научете се да правите деца, не се оплаквайте постояно.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

Тези балканджии скочиха 100 г. напред в културното виждане на Европейската историяртинки за даване красота на Subeyi-та реч. [/color]

Скочихте по европейските ниви да берете ягоди а жените ви краставици. :D :D :D :D :D

Offline onegavon

• Forum fan
Амуджите и кадъните повлякоха крак още от 60-те пък не съм чул да се оплакват.

Offline bozman

• Avarage member
Iztrito ot moderator!

Offline ibrahim65

• Moderator
Абе не го триете нека да покаже що за стока са.

Имам два въпрос за ТЯХ

Ка е фамилното име на Кирил и Методи.

Как е фамилното име на Апостол Павел

От сега зная че няма да ми отговорят те знаят защо.

Offline neru

• Avarage member
Изтрито от модератор

Offline neru

• Avarage member
Скочихте по европейските ниви да берете ягоди а жените ви краставици. :D :D :D :D :D
А ти с тези смайлита,цял анимационен филм!;)
....................................................................
Скочихте по европейските ниви да берете ягоди а жените ви краставици.
........................................................................
Какво трябва да ти кажат хилядите помашки семейста,които се занимават с това?
Глей някой от тях да не палне "моторетката"и да те скъси!

Offline neru

• Avarage member
Абе това прабългари и труци,все на една тъмга карате
Ето тук има една от 336г.преди новата ера на Александър Македонски.
Май от македонците ви е корена.;)

Offline Rasate

• Forum fan
Абе не го триете нека да покаже що за стока са.

Имам два въпрос за ТЯХ

Ка е фамилното име на Кирил и Методи.

Как е фамилното име на Апостол Павел

От сега зная че няма да ми отговорят те знаят защо.

;D ;D ;D

Всъщност светските имена на Кирил и Методи са Константин и Теодор синове на Лъв -има данни ,че Лъв е от рода на Крум,избягал по време на гоненията на Омуртаг.

Рожденото име на Павел(Paulus) е Саул( Савел)  от  Вениаминовото коляно (от ивр. בִּנְיָמִין‎ - Бинямин) .Преведено на български Саул означава питащият,а Бениамин-син на дясната ми ръка.Т.е. Павел се казва Питащият син на дясната ми ръка. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Поздрави

Offline Rasate

• Forum fan
Има ли българи за да е имало геноцит.
Поне на мен до колкото мие известно сега така наречената територия България е бил един коридор за преминаване на търговци.
А пък в момента е населена от цигани и на тук на там някакви християни. На които насила им е наложена християнската вяра, но те са станали толкова християни колкото и аз, църквите им се превърнаха в търговски-хомосексолийски-политически бюра.

Лошо е да плюеш по собственият си род.Защото помаците са българи по род и мюсюлмани по вяра.Не го казвам аз-а историята,кръвта и по голямата част от самите помаци-тук и в чужбина.

Ако не го осъзнаваш -това говори лошо за теб.От друга страна българите са сравнително чисти генетично-около 40 % от гените са същите като на извлеченият материал от костите намерени при Варненският некропол.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Варненски_халколитен_некропол

Има специфичен генен маркер произлизащ именно от тук:

След ледникови миграции:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1119034