Author Topic: Нов проект от помак.еу  (Read 12138 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Нов проект от помак.еу
« on: March 25, 2010, 18:31 »
Нов проект от помак.еу. Помашки текстилни продукти на световния пазар, чрез онлайн -интернет! Специално помашките жени биха могли да допринесат за техния семеен бюджет, като предложат  текстилните ни културни  продукти,  във  виртуалният свят, което ще ни позволи да се въведе този важен за нас проект. Техническата инфраструктура на проекта е готова. Остават да се оформят документите за легализация. В това отношение бихме искали да чуем и вашето мнение по отношение и Вашето мнение.

Offline Serif mkd

• Adviser
Ynt: Нов проект от помак.еу
« Reply #1 on: March 25, 2010, 19:46 »
 Odlicna ideja Toska !

Offline Kaplan

• Adviser
« Reply #2 on: March 25, 2010, 20:16 »
Napalno podkrepqm ideqta!! 

Offline yusu

• Global moderator
« Reply #3 on: March 25, 2010, 20:22 »
    Много добра идея , от Брезница има какво да се предлага.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #4 on: March 25, 2010, 20:25 »
Наистина хубава идея.Но трябва и солидна организация.Може да се правят много фалшификати от други хора,а би било    хубаво да е всичко автентично за да се помогне на точните хора.

Offline Nedim Mehmedoski

• Moderator
  • Torbesh
« Reply #5 on: March 25, 2010, 23:45 »
Fenomenalen proekt na www.pomak.eu za poddrshka na semejniot budjet na nashite pomakini!.
No sepak da se ima predvid i ona shto go kazha hat ,oti mozhe nekoj da go zloupotrebi,pa zatoa potrebno e
i organiziran pristap i uvid vo potekloto i nacinot na distribucija na tekstilnite proizvodi,a se so cel da se zastitat proizvoditelkite od bilo koj vid na eksploatacija i manipulacija so nivniot trud.

Offline ficinka

• Adviser
« Reply #6 on: March 26, 2010, 13:00 »
Идеята е страхотна . ;)

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #7 on: March 26, 2010, 14:28 »
Идеята е чудесна!
Това е един начин да се покаже етнографското ни богатство пред света.
Желая успех на авторите на проекта!

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
« Reply #8 on: March 26, 2010, 20:22 »
Ако е за мнение и аз съм за идеята, но ако е за идея трябва да ми се даде някаква по-добра информация относно проекта, за да допренеса с каквото мога.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #9 on: March 29, 2010, 17:25 »
На първи етап, ние смятаме, че всички желаещи в системата е да си има отделен виртуален магазин. Ние като сайт помак.еу няма да се възползваме от печалбите.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #10 on: March 29, 2010, 21:32 »
Тоска идеята не е лоша, но като имаш предвид, че данъчните преследват блогърите заради някакви дребни печалби от плъгити не знам това дали няма да донесе повече грижи. Може би не трябва да се набляга на виртуални магазини, а като на място за показване на стока, а който е заинтересован да контактува на лс и да си уреждат доставка с наложен платеж или нещо подобно. Малки детайли, но важни за пред данъчните.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #11 on: March 30, 2010, 09:29 »
Тоска идеята не е лоша, но като имаш предвид, че данъчните преследват блогърите заради някакви дребни печалби от плъгити не знам това дали няма да донесе повече грижи. Може би не трябва да се набляга на виртуални магазини, а като на място за показване на стока, а който е заинтересован да контактува на лс и да си уреждат доставка с наложен платеж или нещо подобно. Малки детайли, но важни за пред данъчните.
Напълно съм съгласна! Такава подобна тема имаше по идея на Салих - "Виртуален музей" !  ;)

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #12 on: March 30, 2010, 15:19 »
Nay-dobrite ideyi sa ot Önder, toi e geniyat, virtualniyat muzey sashtio beshe parvonachalno po negova ideya, a ne na Salih... :)

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #13 on: March 30, 2010, 19:57 »
Ние сме наясно със сeриозността на тази работа. Този проект ще се осъществи. В момента ние използваме наш собствен сървър и нямаме никакви технически ограничения. Закупен е и SSL лиценз за 1 година от компанията VeriSign. Работим върху съответствието Paypal и други подобни системи. Ще разгледам препоръките ви.

http://bg.wikipedia.org/wiki/SSL

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #14 on: March 31, 2010, 13:34 »

Moje salih da otvori temata, no ideyata beshe na Önder... Az taka pomnya, moje i nepravilno da sa mi kazali no e taka, pa koi laje i maje Allah nali gleda ne se kahari... :)

Nikoga ne sam si prisvoyavala chujd trud...