Kıde namerihte obidni dumi kım bıidarskiya narod v moite poslaniya napisani do sega,az tzitirah samo red ot edno mnogo izvestno stihitvorenie na P.Slaveykov,koyto e istinski bılgarin a ne atakaciyska podloga.
Ето тук:
Ganço,pripomni si dumite na edin vaş poet P.Slaveykov za bılgarskiya narod:"Ne ne sme narod,a mırşa"
С цитата ти държиш да обидиш българите припомняйки точно този пасаж.
За твоя информация,не всички българи са атакисти,не всички атакисти са подлога и българите не са мърша.АЗ не ти се сърдя за обидата,защото знам ,че твоята природа просто е такава.
Ne vijdam nişto bılgarsko vıv vas daje naprotiv
Айдее и мен изкарахте не българин
za men vie ste vrag na bılgarite zaştoto seete vrajda i razdelitelni linii mejdu bılgarite i pomakite v B-ya.
Много интересно изказване!Може ли да го подплатите с поне един пример?
Моята позиция е била винаги една и съща.Позицията ми е била,че :
1)Исторически никога е нямало помаци етнос.
2)Думата помак идва в края 18-ти началото на 19-ти век в Ловеч и само там.Никъде другаде тази дума не се е използвала;
3)Езика на българите мюсюлмани в цяла България е различен диалект на българският език и е еднакав с поместния на съседите християни пак българи;
4)Музиката на българите мюсюлмани също е различна в различните краища на България и е еднаква с тази на съседите пак християни българи;
5)Носиите се различават в различните краища при българите мюсюлмани,но пак са подобни с тези на съседите им християни.Казвам подобни ,а не еднакви,защото исляма променя радикално някои дрехи като например налага шалварите.
Все неща,които всеки малко от малко запознат ще ви каже,ако има поне малко представа от материята. .Истина всява омраза,само когато влезе в фанатизирани глави.
Или и ти си на принципа:"За да се обичаме,а не да се мразим , не ми казвай друга истина от тази която аз си искам"?
Аз не сея разделителна линия,а напротив.Аз знам,че българите мюсюлмани са част от българският народ и сме кръвни братя.ЕИП, Ти и няколко още човека искате да прокарате разделителна линия и да излъжете колкото се може повече объркани глави,че са различни от българите и са отделен от тях етнос.Затова и аз ви наричам сепаратисти,защото насаждате разделение.
Predi mesetzi se pravihte na bogoslov hristiyanin
Във форума има различни теми и аз като пълноправен участник имам правото да дискутирам във всяка тема без изключение,нали така?
sega se predstavyate kato zaştitnik na na kauza pılna s çovekofobiya i obidno nerazbirane na pravotona svoboden izbor.
Написаното от вас,цитирано от мен е жив пример за лицемерие и двойни стандарти.
Посочете поне едно изречение където да съм показал човекофобия,моля?!
Аз съвсем ясно казах,че право на свободен избор има всеки да се нарече и марсианец,но това не го прави такъв,нали?
Изказването ви е лицемерно,защото искате право на свободен избор ,но не давате същото такова на всички останали ,които се самоопределят като българи мюсюлмани.(За справка ЕИП)
Това право на самоопределение го използвате съвсем безотговорно и необосновано и после се сърдите,че хората ви се смеят и се обиждате.
С едно такова изсмукано самоопределение,не лежащо на никакви документи или факти Вие обричате вашите собствени поколения на присмех и подигравки.Това последното ви го казвам с болка.
V momenta v B-ya vri i kipi zaradi nekadarnosta i kradlivosta na vaşite polititzi-vie se strahuvate da napravite komentar na sluçvaştoto se,razbira se,çe e mnogo po lesnoda posoçvaş vragove v kaviçki otkolkoto da praviş neşto dobri za sobstveniya si narod.Oşte dva sravnitelni primera za dva mandata segaşnoto pravitelstvo na Türkiye napravi stranata si 16 ikonomika v sveta,pomaşkite i türkskite gradove i sela B-ya sa primer za moral,çistota i trudolübie, a vaşite na primer za upadık.Vaşiyat Levski imaşe edna misıl za sırevnovanieto m/u narodite-okazvate se nepodgotveni po red obstuyatelstva.
Моля погледни заглавието на темата и виж,че тук темата не е политиката на България.
А като казваш "Вашите политици" би ли бил така добър ка кажеш кои са твоите кадърни и некрадливи политици
?
Ако ми кажеш някой от ДПС или от Р.Турция съм готов да дискутирам
,но в друга тема.
В аванс ще каже,че Турция е много чиста в Столицата,туристическите места и европейската част, и също е много по-богата от България,съвсем вярно.За останалите неща е тъжно да се говори,защото няма демокрация,свобода на словото или право на самоопределение като в България и т.н.