Дилмана ако живеехте преди 40 години щяхте да се политически агитатор. Пропуснахне да споменете нещо за времено си, но за мен донякъде е удоволствие, че субективен човек като вас не ми обръща внимание. Продължавайте така, мерете с кривия аршин и пропагандирайте. Не допускайте в никакъв случай, че нечии живот се скапва само заради това, че е християнин в неподходяща среда. Хелзингския комитет не го допуща, нито пък одобрява.
Има нещо тъмно във вас... Има го. А популизма с "тинеуважавашпрофесиятанаучителя" го оставете. Двулично ще е ако не се отчете характеропатията, вечната мания да поучават, да подвикват "не ми тропай и ме гледай в учите" и от сорта, но виден е вашия субективизъм. А за моята ненаученост да пиша грамотно родния си език Дилмана, не се бъзикай. Абсолютно си права за глупака с напомпано самочуствие, още повече ако е станал по европеец от европейците и е забравил как му миришат цървулите. Проблем със себенамирането? Проблем с хормоните?
Зарежи. Човек когато е ядосан и пил си показва дяволите. Под лъскавата повърхност се показва една личност, която ръси обиди. Всеки с номера си. Хайде със здраве ваша сияйност. Облъчвайне с добрина наоколо. Мен ме оставете.
Във вашия случай всеки учител ще изгуби търпение.
"Дилмана ако живеехте преди 40 години щяхте да се политически агитатор."
"Дилмана" в случая е обръщение. Какво пишем след обръщение? Запетайка, abc, запетайка. Пропускам грешките от бързане (изпуснати или сгрешени букви и пр.), всеки прави такива.
"вечната мания да поучават, да подвикват "не ми тропай и ме гледай в учите"
Ами ако ги бяхте послушали тези учители да не тропате и да внимавате в час, може би днес нямаше да пишете, например: "и ме гледай в учите" , вместо в "очите".
Май ще трябва да се върнете в първи клас?
"око, очи, очите" се пише с "о", abc, а не с "у".
"и от сорта, но виден е вашия субективизъм."
вашияТ - пълен член.
"А за моята ненаученост да пиша грамотно родния си език
Дилмана, не се бъзикай."
Не се бъзикам хич, биля.
"Абсолютно си права за глупака с напомпано самочуствие"
Права съм, разбира се, особено ако въпросният и думата "самочувствие" не може да изпише правилно.
" Проблем със себенамирането? Проблем с хормоните?"
Не, не вярвам. Обикновена неграмотност. Невежество, гарнирано с нахалство. Хормоните нямат нищо общо във вашия случай.
"Човек когато е ядосан и пил си показва дяволите."
И запетайките за нищо ги нямате.
Освен това не вярвам, че когато не сте ядосан и не сте пил, ще пишете по-грамотно. Може би не толкова арогантно, но грубите ви правописни грешки (от които посочих една съвсем малка част) са фрапиращи.