Една от най-обичаните изпълнителки на фирма “Пайнер” Анелия, пристига на едномесечно турне в Съединенитe щати и Канада. Певицата ще лети за Страната на неограничените възможности още в началото на септември, а на 17-ти септември, петък ще пее за българите в Чикаго.
За сега в програмата й са предвидени 12 участия, но нови дати се добавят постоянно в графика на звездата. Ню Йорк, Атланта, Чикаго, Лас Вегас, Вашингтон, Тампа, Бостън, Атлантик сити са само част от градовете, през които ще премине Anelia U.S. Tour 2010. Изпълнителката на “Погледни ме в очите” ще гостува и на сънародниците ни в Торонто и Монреал в Канада. Пълен списък с датите и местата на участия ще се появят в следващите дни на
www.BG-Atlanta.com. Сайтът ще предлага и ежедневни новини и снимки по време на Anelia U.S. Tour 2010. Вестник “България” е медиен партньор на турнето.
Въпреки, че е една от най-аплодираните звезди на лятното турне “Планета Дерби”, звездата вече е залегнала над репертоара си за Америка. В над 3-часовото шоу, което подготвя, Анелия ще изпълни едни от най-големите си хитове от последните 10 години. “От организаторите на турнето ми там знам, че българите в САЩ държат много на старите ни хитове, затова няма да ги разочаровам”, обещава певицата. Разбира се, няма да се мине и без нашите народни и македонски песни. Анелия е подготвила и няколко специални изненади, сред които нейни любими хитове на световни звезди като Риана.
Турнето по дати:
10 септември, петък - Вашингтон, бар Slaviya,
www.slaviya-dc.com11 септември, събота - Ню Йорк, Renaissance of Astoria,
билети на
www.BG-NewYork.com15 септември, сряда - Атлантик сити, ресторант “София”,
инфо на
www.malincho.com17 септември, петък - Чикаго, Crystal Palace,
билети на
www.BG-Chicago.com18 септември, събота - TBA
24 септември, петък - Торонто, Канада,
билети и инфо на
www.balkanto.ca26 септември, неделя - Монреал, Канада,