Author Topic: NOV-FOLK  (Read 49096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gelina

• Forum fan

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

Offline Seiko

• Global moderator
Re: ФОЛК.БГ
« Reply #17 on: April 25, 2010, 07:19 »
Най-новият хит на Джена

Djena - Ne stavash(by www.ChalgaTube.com)#!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #18 on: April 28, 2010, 04:02 »

За всички тук във форума които през годините допринесоха сайта pomak.eu да е наш втори дом по света.

Новия Летен Хит на Емилия!!!2010

Offline Seiko

• Global moderator

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #20 on: April 29, 2010, 22:28 »

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #21 on: May 08, 2010, 16:06 »

Помак.еu е сайт по света,четен и лидер!  ;)

Неврокопските танцьори - Драгиева чешма

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

Offline Seiko

• Global moderator
« Reply #23 on: May 19, 2010, 00:25 »

Offline Gelina

• Forum fan

Offline Seiko

• Global moderator

Offline Seiko

• Global moderator
Ynt: ФОЛК.БГ
« Reply #26 on: May 23, 2010, 22:10 »

Offline Seiko

• Global moderator
« Reply #27 on: June 01, 2010, 00:18 »
Весела: Всичко опира до финансите   Весела: Всичко опира до финансите31 май 2010 | 13:13

В интервю за радио "Сигнал плюс" певицата Весела сподели, че в попфолка всичко опира до финансовата възможност на изпълнителите.

"Разбрах, че в този бизнес трябва да имаш страшно големи възможности, за да си на върха. Всичко опира до финансите. За да направиш една песен са ти необходими много пари, а аз нямам от къде да ги взема. Нямам спонсори, които да ми помогнат да правя скъпи песни и клипове. Иска ми се да правя нови песни, но за жалост нямам тази възможност. Правя каквото мога и се надявам да имам успех с новата ми песен" - заяви Весела пред водещата Емилия Стоянова.

"Последното парче, което издадох "Стоп, спри" го завъртяха за кратко, защото ротацията е много скъпичка. Всички знаят, че в кризата малко трудно се изкарват големи пари, за да може да финансираме в това да се върти един продукт по медиите. Песента се въртя само 2 месеца по "Фен ТВ". Надявам се да спечеля повече пари, за да може да се излъчват клиповете ми" - допълва певицата в предаването "Зад кулисите".

Неотдавна певицата стана част от музикална компания "Сънни Мюзик", но дали ще продължи да работи с тях?

"Явно нямат сериозни намерения да работим заедно. Дано да се бъркам. Смятам скоро да отида да си поговорим. Една фирма трябва да стои зад гърба на един изпълнител. В случая не съм усетила кой знае какъв интерес да работим заедно. Дано да съумеем да се разберем скоро, защото ми се иска да работим заедно, но не може само от едната страна желанията, а от другата нищо" - казва Весела.

"Пайнер не е затворена страница за мен. Останахме си с добри чувства. Ако имам възможност пак бих работила с тях, но не мисля, че и те имат някакъв интерес да работим заедно" - категорична е певицата.
източник: Signal.bg  Тагове:
Веселаhttp://www.youtube.com/watch?v=CBRZBTUkSok&feature=PlayList&p=A04BF4A137CCD0A9&playnext_from=PL&playnext=1&index=96

Offline Seiko

• Global moderator
« Reply #28 on: June 05, 2010, 02:05 »
 Видео премиера: Глория "Целувай още"
04 юни 2010

Вчера Signal.bg писа, че Глория вече изпълнява новото си парче "Целувай още" по участия.

Читателите научиха, че певицата е снимала и видеоклип с режисьора Иво Спасов. Преди часове телевизия "Планета" излъчи премиерно клипа на динамичната песен.

Авторското парче е дело на композитора Митко Петров и поетесата Мариета Ангелова.
http://www.youtube.com/watch?v=8u6uADVggNo&feature=player_embedded#!

Offline Seiko

• Global moderator
« Reply #29 on: June 18, 2010, 01:14 »
ANDREA & COSTI IONITA - LUBOVNIK (OFFICIAL SONG) 2010
 Ексклузивно: Новото парче на Андреа - Любовник

"Любовник" е дело на хитмейкъра Кости и текстописеца Росен Димитров.

Почитателите на жанра вече могат да се радват на парчето, тъй като преди броени минути то изтече в интернет. Андреа споделя, че песента е точно за този сезон, тъй като има свежо и много танцувално звучене. Клип все още не е ясно дали ще има, но реакцията на публиката ще помогне на певицата да реши.

Между другото стана известно, че видео промоцията на съвместното парче между Андреа и Галена - "Блясък на кристали" няма да се проведе в клуб. До броени дни феновете ще могат директно да видят клипа .