Весела: Всичко опира до финансите
31 май 2010 | 13:13
В интервю за радио "Сигнал плюс" певицата Весела сподели, че в попфолка всичко опира до финансовата възможност на изпълнителите."Разбрах, че в този бизнес трябва да имаш страшно големи възможности, за да си на върха. Всичко опира до финансите. За да направиш една песен са ти необходими много пари, а аз нямам от къде да ги взема. Нямам спонсори, които да ми помогнат да правя скъпи песни и клипове. Иска ми се да правя нови песни, но за жалост нямам тази възможност. Правя каквото мога и се надявам да имам успех с новата ми песен" - заяви Весела пред водещата Емилия Стоянова.
"Последното парче, което издадох "Стоп, спри" го завъртяха за кратко, защото ротацията е много скъпичка. Всички знаят, че в кризата малко трудно се изкарват големи пари, за да може да финансираме в това да се върти един продукт по медиите. Песента се въртя само 2 месеца по "Фен ТВ". Надявам се да спечеля повече пари, за да може да се излъчват клиповете ми" - допълва певицата в предаването "Зад кулисите".
Неотдавна певицата стана част от музикална компания "Сънни Мюзик", но дали ще продължи да работи с тях?
"Явно нямат сериозни намерения да работим заедно. Дано да се бъркам. Смятам скоро да отида да си поговорим. Една фирма трябва да стои зад гърба на един изпълнител. В случая не съм усетила кой знае какъв интерес да работим заедно. Дано да съумеем да се разберем скоро, защото ми се иска да работим заедно, но не може само от едната страна желанията, а от другата нищо" - казва Весела.
"Пайнер не е затворена страница за мен. Останахме си с добри чувства. Ако имам възможност пак бих работила с тях, но не мисля, че и те имат някакъв интерес да работим заедно" - категорична е певицата.
източник:
Signal.bg Тагове:Веселаhttp://www.youtube.com/watch?v=CBRZBTUkSok&feature=PlayList&p=A04BF4A137CCD0A9&playnext_from=PL&playnext=1&index=96