Абе, хора, я недейте се оплаква. Щото вие изобщо си нямате идея какво е лош избор на кмет. Здравко е като здравец връз нашия хубостник в Рудозем. И преди да ме обвините в каквото и да било ще уточня, че става дума за чисто административни нарушения и големи злоупотреби. Мнението ми изобщо не се дължи на факта, че той и откраднати от общината пари строи параклис в местността "Трите гроба", за които всички знаят, че са помашки гробове. Той като дойде спря всички проекти и всички подписани договори, защото фирмите отказаха да му платят 20% от стойността на всеки договор. В следствие на едностранно прекратените договори почти всички фирми съдят общината и скоро излезна решение на Върховния съд за първата от тях. Това решение вече не подлежи на обжалване и общината трябва да заплати на фирмата 116 000 лв. само за изготвен от нея работен технически проект, а делото за пропуснати ползи от строителството (което вече е в ход и най-вероятно също ще бъде спечелено) е за над 1 000 000 лв. Цялата община ще плащаме за неговите идиотщини. Да не говорим, че само една щастлива случайност ни предпази от договор с немска фирма за 25 000 000 лв., която щеше да прави напорна канализация в общината. Като се има в предвид, че пречиствателната станция е в най-ниската точка на общината и всички отходни води (всички води изобщо) по естествен път отиват там, човек се питай за чий х...й му е напорна канализация. После се разбра, че зета на кмета е акционер във въпросната фирма, която "щедро" щеше да разсрочи инвестицията в период от 10години. И после доживотно плащане на ток и високи разходи по поддръжка на тази идиотска и не нужна инсталация. Примери още колко си искате - дадоха му някакви пари по програма за намаляване на безработицата и той разкопа целия град (смяна на тротоарни плочи и т.н.), което би било чудесно, ако се правеше на етапи с ясна визия от къде ще дойдат средства за довършване на обекта. Той разкопа града, който в момента е по-зле и от най-калпавия Афганистански град, задлъжня на сума фирми и хора и казва "Криза е, пари няма. Ще чакаме да преведат". А междувременно бродете в калта, като не внимавате на изборите. Така, че преди да кажете нещо огледайте се малко. Девин е общината с най-много инвестиции след Смолян, като изпреварва останалите с десетки милиони. Вижте другите общини. Аз не съм от Девин, но когато и да дойда в града нещо се е променило - очевидно е че кмета работи. Може би не с темповете с които ви се иска, или може да не е в състояние да навакса изоставането на предишните, но работи със сигурност. Ние ако имахме такъв кмет на ръце щяхме да го носим.