Цитат от Станислав Стоянов
То аман от етноси, аман от специални хора. Комплекси ли се избиват не мога да разбера. Онзи който ме руга и после ми предлагаше да пием кафе, направо ме разби. Оркъде ги извади тези статистики, не разбрах.
Айде със здраве.....
Привет г-н Стоянов,
Пише Ви Онзи "Помак",който Ви "руга",после Ви се извини,даже Ви покани на кафе и направо Ви разби със статистиките,които така и на разбрахте от къде и как са извадени.
Радвам се,че се възстановихте след голямото разбиване.
За да сте наясно и да не си тормозите мозъка ще Ви помогна.Онзи е живял доста,патил е много от това,че е помак С научна степен -магистър.Изучавал е два семестъра История на БКП,Два семестъра Диалектически материализъм ,три семестъра Политикономия ,два семестъра Научен комунизъм и пр.Преди дипломирането си е поканен в две катедри за асистент,но отказани от него поради несъгласие на Първия секретар на Партията в Селищната система откъдето отива да учи.Говорим за периода 1976-1980 година.Вие къде сте били тогава?Бях много добър в дисциплината Обща теория на статистиката и отчасти Икономическа статистика.Та не се чуди толкоз.Мога да Ви извадя от девет кладенеца вода.В изказването Ви прочетох много неверни неща.За корупцията,за комунизма,за езика на който се е служело в църквите.Знаем за борбите на БПЦ срещу служенето в църквите на гръцки език.И какво е туй -Айде със здраве.Знаеш ли какво значи туй произнесено пренебрежително? Та затова,ако искаш да си посрещнат добре,трябва да знаеш как да почукаш на входната врата.Ние помаците сме добронамерени и добри хорица,не искаме на никого да пречим,но има една поговорка-Каквото повикало такова се обадило.Ние сме част от българската нация,гордеем се,че сме помаци и живеем в България,теглили сме много повече отколкото другите,но не се оплакваме.Искаме само равнопоставеност и уважение.Нищо друго.
Айде със здраве.........