Iskam da dopylnq oshte neshto.
Az predi godini pokanih oficialno Mustafa da doide v sayta i da razkaje kakvo se e slu4ilo s bashta mu.
Izvesten e faktyt 4e na Mustafa bashta mu e edin ot organizatorite na Kornishko-Breznishkite sybitiq kato otpor sreshtu nasilstvenata smqna na imenata.
V knigata - ¨Gor4ivi razkazi¨, nqma napisan razkaz za nego.
Az imenno zatova pomolih Mustafa da doide da pishe v nasha sait i da kompensira tova koeto go nqma v onazi kniga.
I taka Mustafa doide , togava pyk mene me nqmashe i toi zaedno s @Adi_bg i @ Gelina i organiziraha vryshtaneto na ¨bludniqt @Metka¨
ot serbest forum v pomak.eu
O4evidno e 4e misiqta im uspq
Tova koeto go tormozeshe nai mnogo e nesposobnosta ni da se spravim psihologoi4eski sreshtu provokatorite,¨Lovcite¨ na ¨bylgarofobski islqmisti¨.
Za sega ne mislq 4e e udobno, i smqtam da zapaza myl4anie otnosno tova koeto toi mi kaza pri posledniqt mi realen razgovor s nego.
Mustafa prosto iska spokoistvie.
Toi ne obi4a agresiqta i nai mnogo mrazi licimerieto.
Az li4no sym mnogo neshtasten 4e nemojahme da vidim v saita razkaz za negoviq bashta, koito e bil ¨ubivan 100 pyti¨ot kopoite na DS, kogato e bil izgnannik sled Kornishko -Brezniskite sybitiq , nqkyde v severna Bylgariq kydeto Mustafa se e rodil.