Author Topic: Дружба "Родина" - национализъм в действие !  (Read 128785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Петя

• Senior member

Интересното е какво ви влече към помашки сайт?
Като гледам голям инетес  към сайта няма,от Смоленските помаци!Броим се на пръсти..
Ако искаш да разсмееш Бог-разкажи му за плановете си!

Offline yusu

• Global moderator
    Аз съм помак и го заявявам открито , не се крия като тебе зад някакви християнски никове и религиозно неориентиране.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
Като гледам голям инетес  към сайта няма,от Смоленските помаци!Броим се на пръсти..
За голямо съжаление е точно така ....
Приятел, с който си се сдобрил, ти е двоен враг!

Offline yusu

• Global moderator
    Името ми не е турско а арабско, дадено ми е от моите родители които мн. уважавам, в съответствие с религията в която са ме възпитали също да уважавам. Последното нещо което мога да направя е да изкривявам исляма

TERZIev

• Guest
Дружба "Родина"
« Reply #229 on: April 04, 2011, 19:39 »
Чудих се къде ли да сложа този мой линк.. в история или в дискусии. Някои ще кажат, "защо в история?" ...защото самият линк и групата към него е свързана исторически с Родопите. Но аз реших да го сложа в дискусии, за да можем да изразим и дискутираме самата група. За сега групата във Facebook е малка, но може би тук ще се намерят хора които да членуват, да я развият и заедно да я разпространим и направим по популярна.

Ето и самоят линк към групата Дружба "Родина" - http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%A0%D0%A3%D0%96%D0%91%D0%90-%D0%A0%D0%9E%D0%94%D0%98%D0%9D%D0%90/167114319972963?ref=ts

Ето и информация в Уикипедия за Дружба "Родина" (накратко и ясно) - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1% ... 0%BD%D0%B0

Моля Ви , преди да коментирате...просто разгледайте снимките, видеата и прочетете :)

Прикачил съм и няколко неща сглобени от мен, дано да ви харесат

Offline Gelina

• Forum fan
Re: Дружба "Родина"
« Reply #230 on: April 04, 2011, 21:00 »
Прочетохме. И сега,какво предлагате?

TERZIev

• Guest
« Reply #231 on: April 04, 2011, 21:05 »
Надали  може да разгледате, изгледате и прочетете всичко за час и половина от създаването на темата!?! Или искате да се заяждате с мен? Или ".EU" накрая е само за красота?
Пък щом питате какво предлагам, ами... може да се консултирате и с Мустафа Авдиков и Манчо Джуркин от едно село сте,  биха ви помогнали с удоволствие(те са в "Родина', ако не знаете :) ) :)

Offline SIVEK

• koгато орелът е ранен полита към върха на планината
  • Moderator
« Reply #232 on: April 04, 2011, 21:20 »
Г-н Терзиев тук в този сайт със сигурност няма да разширите много групата във Facebook.,,Родина'' е организация която е създадена с добри намерения но се превръща в организация от която много помаци намират смърта си .Така,, Родина''става вместо закрилник и защитник на помаците в техен палач.По инициатива на родинци започва насилствено смяна на имената и премахване на носиите на жените .Така Родина се явяват като възродители а тук те са нежелани.Знаем за по късния период   на ,,Възродителния процес''  колко темата е болезнена за Помака.Така че недей да слагаш сол в раната.Намерете друго място да популяризирате своите идеи.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #233 on: April 04, 2011, 21:28 »
Надали  може да разгледате, изгледате и прочетете всичко за час и половина от създаването на темата!?! Или искате да се заяждате с мен? Или ".EU" накрая е само за красота?
Пък щом питате какво предлагам, ами... може да се консултирате и с Мустафа Авдиков и Манчо Джуркин от едно село сте,  биха ви помогнали с удоволствие(те са в "Родина', ако не знаете :) ) :)

Знам! ;) За това питам ,какво предлагате, защо не отговаряте? Май вие се заяждате. А относно дружба "Родина" тук се изписа много.Поровете се малко, не само вие четете. 8) А Дядо Джамал рахметлията, нямаще нужда да го бъркате с вашата дружба "Родина"!

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #234 on: April 04, 2011, 21:31 »
Ех, чак пък сигья, нема да са кавгосваме, за щело и за нещело, ама май, че за "Родина"-та имаше вече отворена тема, а и ако некой я намери в многотемието, ще е по-добре да се слеят в една обща тема, че пък и тъй като за Помаците на Балканите е почти известно, че макар да са един народ, но си имат бая много Родини, ама киньа да ги правиш тея людье, от имане бол, глава не боли, при все туй, че на тех им се създават най-много гловоболия от това много имане, но май по-важното е да имат и да си увардять своят иман!  ::) :) ;)
! Selyam - S Pozdravi - Best Regards !

TERZIev

• Guest
« Reply #235 on: April 04, 2011, 21:34 »
Не популяризирам, нито пропагандирам  идеи! Ако не виждате съм сложил темата в "Дискусии", мисля че се досещате защо?
80 000+ доброволно са си сменили имената, ако имате документи за насилствено сменяне, моля сложете ги

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #236 on: April 04, 2011, 21:38 »
Между другото,като за начинаещ,много добре сте осведомен,кой от къде е. 8) Започнете дискусията. Кажете какви са целите и задачите? ::)

TERZIev

• Guest
« Reply #237 on: April 04, 2011, 22:04 »
Между другото,като за начинаещ,много добре сте усведомен,кой от къде е. 8) Започнете дискусията. Кажете какви са целите и задачите? ::)
Цели и задачи....искаме задружно да покажем на всички българи, и християни и мюсюлмани, че вярата не прави народ и сме едно цяло. Както в гр Раковски живеят католици, но това не ги прави по малко българи! Така е и при нас! Ако искате го наречете цел, ако искате го наречете задача... това е просто дружба, обединение за просперитет на родината ни. :) Ти си любознателна, знам че с удоволствие ще следиш групата ни във фейсбук, но просто трябва да желаеш да членуваш :)

Offline Azim

• Senior member
  • Това от което се нуждая е това което имам
« Reply #238 on: April 04, 2011, 22:11 »
Ей големи файлове големо чудо,ако отидеш в Рибново и кажеш на хората там че са българи съмнително е че ще се върнеш в същото здравословно състояние с което си отишъл.Това че хлиляди са сменили имената си е техен проблем и какво общо има родината със смяната на имената,обоснови се недей да провокираш,никoй няма да ти обърне внимание каквото не заслужаваш......
Това от което се нуждая е това което имам

TERZIev

• Guest
« Reply #239 on: April 04, 2011, 22:25 »
Азим, има много младежи от Рибново които се определят като българи(дори и членове на Дружба "Родина"), но друг е въпроса дали няма натиск върху тях!?! Ти не си човекът който ще каже дали заслужавам внимание, защото тук не говоря за себе си ;)