selamün aleyküm rahime ablacıgım saygılarımla ellerinden öperim ,desem bilmem bana kızarmısınız ?
Bu güsel ramazan ayında ettiğiniz dualarda kızımıda unutmadıgınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır ALLAH SİZDEN ve tüm dostlardan razı olsun .
sayın bello beyin de belirttiği gibi kızım haziran ayında ameliyat oldu ameliyattan sonra 2 defa nöbet gecirdi ama gecmişe nazaran cok hafif buda bizim için cok sevindirici bir gelişme yapılan diğer tahlillerde gecmise göre bayagı temiz cıktı.
Evet ben uzun zamandır siteye ugramıyorum . kırgınmıyım bende bilmiyorum ama her ugramamda _A_ desem bile yanlış anlasılıyor eleştiri alıyorum,o yüzden kimseyi kırmak ve kırılmamak adına kendimce aldıgım karar dogrultusunda evet uzak kalmayı tercih ettim, ama bu ayrılık siz gibi degerli abla ,abi ve kardeslerimi unuttum anlamına gelmiyor her daim tebessümle hatırlanmaktasınız.
Yalnız siteye ugramama nedenim cok net ve acık ,siteye sık sık girdiğim dönemlerden birinde ne rumlugum ne ermeni ligim nede kanı bozuklugum,kaldı o yüzdendirki pomak lıgımla her zaman gurur duydugum ve adımıza yapılan pomak eu ya sık ,sık ugramama kararını almıs bulunmaktayım sevgi ve saygılarımla hepinizi selamlıyorum allaha emanet olun........merkur