Author Topic: Zapoznanstva- Запознанства !  (Read 162515 times)

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Re: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #195 on: February 06, 2012, 14:09 »
Всъщност името ми е Кристиян, но за по кратко - Крис. Благодаря на всички за добрите думи. Регистрирах се във форума, защото има интерени теми. Освен това съм живял известно време сред помаци. Смятам, че заслужават много повече почит и уважение, отколкото получават в момента. Те са един изстрадал етнос, били са винаги между чука и наковалнята, гонени и преследвани, но в крайна сметка, са оцелявали.
Бъдете здрави
Още веднаж добре дошъл, Крис.
Всички заслужаваме повече уважение и почит, ама американо-либерастите и техния първичен (новолиберален ) капитализъм  уважават само властимащите и ония с парите.
Провери дали някъде дивият (първичен) капитализъм уважава нещо друго освен мангизите и ни съобщи, ако обичаш.
Най-искрени поздрави.

Offline razlichna

• Member
  • **
  • priemi se kakavto si za da te priemat i drugite
« Reply #196 on: February 06, 2012, 19:23 »
Dobre doshal Kris,nie vsichki sme balgari,rodeni sme v bg i sme grajdani na tazi darjava prosto se razlichavame po religia.Samo v balgaria e prieto da kazvame balgari,turtsi pomatsi i dr,a vsichki sme balgari  s razlichna religia.

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #197 on: February 06, 2012, 19:51 »
razlichna аз искам да те питам ти това което пишиш
вярваш ли си я го прочети още един път.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #198 on: February 06, 2012, 20:25 »
Dobre doshal Kris,nie vsichki sme balgari,rodeni sme v bg i sme grajdani na tazi darjava prosto se razlichavame po religia.Samo v balgaria e prieto da kazvame balgari,turtsi pomatsi i dr,a vsichki sme balgari  s razlichna religia.

Поредното ''объркване'' на етнос и гражфданство и натрапване на българщина. ;D >:( :o

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #199 on: February 06, 2012, 21:38 »
Поредното ''объркване'' на етнос и гражфданство и натрапване на българщина. ;D >:( :o
На всяка манджа мерудия. Тръгнал си и да казваш кой как да се чувства и кой какво да мисли за себе си. Курт-и не се ли усещаш, че си вманиачен в дейността ти да убеждаваш всички, че са небългари, че са от отделен етнос и че в Турция си е най-рахат. Ай остави хората на мира поне в темата, където се представят и която тема се казва "Запознанства". Има други теми за манипулации,  вашия отбор прави това на лични съобщения постоянно. Почвайте сега да атакувате и този потребител с измишльотенската си история за миналото на "помаците" и съпътстващите смехории и да напусне бързешком форума. Тук стана сбирщайн на психично болни.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #200 on: February 06, 2012, 21:52 »
На всяка манджа мерудия. Тръгнал си и да казваш кой как да се чувства и кой какво да мисли за себе си. Курт-и не се ли усещаш, че си вманиачен в дейността ти да убеждаваш всички, че са небългари, че са от отделен етнос и че в Турция си е най-рахат. Ай остави хората на мира поне в темата, където се представят и която тема се казва "Запознанства". Има други теми за манипулации,  вашия отбор прави това на лични съобщения постоянно. Почвайте сега да атакувате и този потребител с измишльотенската си история за миналото на "помаците" и съпътстващите смехории и да напусне бързешком форума. Тук стана сбирщайн на психично болни.

Темата не е да ни се импозира неовъзрожденски че всички сме българи. Ти адвокат ли си на различната та си пъхаш пръста там дето скърца вратата. Никой няма право да импозира каквато и да е идентичност, защото това е лично право. В противен случай има още много да подскачате както ти си направила в момента. :)

Offline Svetlina

• Forum fan
Re: Ynt: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #201 on: February 07, 2012, 01:53 »
Темата не е да ни се импозира неовъзрожденски че всички сме българи. Ти адвокат ли си на различната та си пъхаш пръста там дето скърца вратата. Никой няма право да импозира каквато и да е идентичност, защото това е лично право. В противен случай има още много да подскачате както ти си направила в момента. :)
К`во значи "импозира", Куртьо? Я ми обясни с думи прости, че нещо не схващам. Това на турско-анадолски ли е, на българо-турски или на домашен турски...може би.

И в качеството на какъв правиш забележки на другите, или както обикновено, просто участваш за да отбележиш присъствие... Нали си на работа, тъй де, рекрутиран си.

Offline BG POMAK

• Senior member
« Reply #202 on: February 07, 2012, 10:04 »
Братя не се карайте и да се обиждате. Ние всички помаци сме замесени от едно тесто. Само, че помаците в България живеят и се нагаждат съобразно българските  закони и условия на живот. Така и помаците в Турция се съобразяват с Турските.
Дори съм чувал, че помаците в турска Тракия започват да изучават турски език, когато навършат години за училище.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #203 on: February 07, 2012, 10:26 »
Тук стана сбирщайн на психично болни.
Ти си редовен посетител в този сбирщайн на психично болни.Поразмисли над думите си ако обичаш. Преди да се "изхвърлиш"удари главата си у стената,за да се насладиш на изхвърленото по добре.

Offline BG POMAK

• Senior member
« Reply #204 on: February 07, 2012, 10:57 »
Към Hat.Както виждаш аз се обръщам директно към теб без завъртулки. Мразя да пиша на латиница, но твоето го написах, защота не знам как ще прозвучи на кирилица. Що се отнася за "сбирщайна", както виждам и ти си в този "щайн", съответно и ти боледуваш от тази болест          /психичната/. А що се отнася за ударите, мен живота много ме е удрял , но за сметка на това съм постигнал всичко.Стени не удрям, а проектирам и строя, за такива като теб, за да има къде да живеят и да се размножава помашкото семе.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #205 on: February 07, 2012, 11:33 »
К`во значи "импозира", Куртьо? Я ми обясни с думи прости, че нещо не схващам. Това на турско-анадолски ли е, на българо-турски или на домашен турски...може би.

И в качеството на какъв правиш забележки на другите, или както обикновено, просто участваш за да отбележиш присъствие... Нали си на работа, тъй де, рекрутиран си.

imposer
налагам; наложа; натрапвам; диктувам; налагам данък, zorla kabul ettirmek
Мин.прич.: imposé
Сег.прич.: imposant
--------------------------------------------
Забележките ги правя в качеството си на форумник който е алергичен към неовъзродители, неофашисти, лумпенбългарошовинисти, неонацисти, ксенофоби, ислямофобисти и към форумци които забравят че това е Помашки форум като се опитват да натрапват идентичност на други.
Ако това обяснение не ти е достатъчно кажи за да те светна  :D

Offline razlichna

• Member
  • **
« Reply #206 on: February 07, 2012, 11:42 »
ibrahim65 da viarvam go ,ne govoria za tezi koito sa napusnali bg predi godini te sa grajdani na darjavata v koiato jiveiat .nie sme balgarski pomatsi i kadeto da otiden nie si ostavame takiva.za teb neznam az dalgi godini jiveia v gartsia i za men bg vinagi ostava rodinata mi ,.korenite sa mi tam.vseki ima pravo da jivee kakto e vaspitan i jelae.az sam pomakinia rodena v bg i tova niama da se promeni .tova che moje bi ne jiveete v bg ne ia pravi losha strana.dosta ste nadahani.

Offline razlichna

• Member
  • **
« Reply #207 on: February 07, 2012, 11:53 »
znaete li poseshtavam tozi sait zashtoto tova e nachin da sam blizo do hora ot moiata cherga iavno sam sgreshila i tuk e propaganda i politika tona vi ne dobar ta nie sme razprasnati po sveta i tova e nachin da obshtuvame po mejdusi ,ne go oporochavaite ,kadeto i da se namirame nie sme pomatsi ot bg i ako ne e taka zashto si pishem na balgarski?

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #208 on: February 07, 2012, 12:16 »
Здравейте  razlichna и добре ддошла но-
-1 Никои не е надъхан тук просто устояваме на определени тези като происходът ни от каде е и битът и културата ни фолклора, също така и на кухнята ни аз наблягам яла ли си някаде в Гърция КАЧАМАК, КОТМАЧ, ТРАХАНА,и т.н.
-2 Гледам че бъркаш гражданство с етнос аз не съм напускал държавата си и съм гражданин на РОДОПИТЕ ха сега да видим аз какъв съм възможно ли е един ТЕЛ създаден от хора да ме определи като ели какъв си.
-3 Пълно право ми е да се определя като ПОМАК и на това ако възразиш идваш срещу законите както на България,на Гърция, също така и наТурция но това не означава че не съм лоялен към държавата си в която се намирам защото законите ми го позволяват.
-4 Кледам че и ти като всички ПОМАЦИ за разлика от българите носталгията та е налегнала но няма страшно този сайт ще ти избистре главата както на много тук.

Offline Svetlina

• Forum fan
Re: Ynt: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #209 on: February 07, 2012, 13:28 »
imposer
налагам; наложа; натрапвам; диктувам; налагам данък, zorla kabul ettirmek
Мин.прич.: imposé
Сег.прич.: imposant
--------------------------------------------
Забележките ги правя в качеството си на форумник който е алергичен към неовъзродители, неофашисти, лумпенбългарошовинисти, неонацисти, ксенофоби, ислямофобисти и към форумци които забравят че това е Помашки форум като се опитват да натрапват идентичност на други.
Ако това обяснение не ти е достатъчно кажи за да те светна  :D

Тогава научи се да ползваш ПО-МАЛКО чуждици, все пак форумът тук е на български език.
---------------
Май си алергичен към думата "българин" и нейните производни като гледам какви чуждици си наредил навсякъде в обясненията си. Явно за да "блестиш" във форума.

Всъщност ти си точно пример за лумпен (ама от началото на 20 в.), тази дума се използваше за охарактеризиране на Вандер Любе през 1933 г. точно в зората на нацизма, когато Хитлер е дошъл на власт. Виж как подсъзнателно използваш същата терминология. От един сой сте, с Вандер Любе, сталинистите и интернационалистите, спор няма.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42