Author Topic: 8000 в сайта pomak.eu -Дом на помаците по света!  (Read 64107 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

В името на нашите членове,форумници и гости по света които всекидневно четат pomak.eu и по случай 6000 наш съфоримник,предоставям Статистика от Интернет пространството за сайта ни.

http://www.pomak.eu/board/index.php?action=stats

Обща статистика :

Общ Брой Потребители: - 6002

Общ Брой Публикации: -50116

Общ Брой Теми:        - 2289

Онлайн днес:               83

Среден брой преглед на страници за ден: - 7472

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

Последна статистика от днес!

Статистика на форума 50117 Публикации в 2289 Теми
6003 Общ Брой Потребители
Последено регистриран
Turkuaz

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

Време е за поздрав,    наистина е успех.

Казвам го не за себе си а за хората които наистина ценят труда , изпитват радост и удовлетворение от това да се знае всичко за помаците и гласа им по света!

Offline pomakos_ a

• Avarage member

Chestito, na ekipa i na forumnicie tuk. Radvam se,che pomak.eu zaslujava naistina uvajenie za prinosa,truda,istoricheski dokumenti koito ni predostavq,kakto i svobodno da izrazim tuk nasheto mislene.Uspeh na saita!

Offline Seiko

• Global moderator
pomak.eu -Дом на помаците по света!

В името на нашите членове,форумници и гости по света които всекидневно четат pomak.eu и по случай 6000 наш съфоримник,предоставям Статистика от Интернет пространството за сайта ни.

http://www.pomak.eu/board/index.php?action=stats

Обща статистика :

Общ Брой Потребители: - 6002

Общ Брой Публикации: -50116

Общ Брой Теми:        - 2289

Онлайн днес:               83

Среден брой преглед на страници за ден: - 7472

ladislavpix Galery ladi bukovo.mpg

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН !!!

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Да е хайърлия и честито. Дано да сме по-напред. Поздрави от името на учредителите.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

pomak.eu -Дом на помаците по света!

http://www.youtube.com/watch?v=xoKfPkXS1-s&feature=related#ws

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН !!!

Благодаря,Севим. Много приятен видеоклип обхващаш всичко.Поздравление от сърце. В такъв един момент за сайта си струва наистина в името на нашето бъдеще,в името на думата" Помак" да разбираме народ изстрадал историята си със свои хора и легенди,таланти помаци/ спортисти,музиканти,личности по света помаци/ .. .Заслужава си на всеки един от нас труда ни тук!

Шест хиляди

• Guest
Сила е това - 6000 човека. Страхотно постижение.

Шест хиляди

• Guest
Количествените натрупвания водят до качествени изменения...

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Количествените натрупвания водят до качествени изменения...
И да се отсее некачествения материал,пак ще сме много!

Offline KaraIbrahim

• Moderator
 Честито и от мен!
Не че съм черноглед,по-скоро се имам за реалист и затова винаги в себе си пазя едно НО:
Значителна част  от тези шест хиляди членове са регистрирани тук с нечисти или най-малко с недоброжелателни намерения.И не го крият,а всички останали го виждаме.
 Та в тази връзка аз се радвам не толкова на големия брой участници,колкото на условията на демократичност и толерантност,при които се развива сайтът.
Именно на тази толерантност към инакомислещите се дължи големият брой участници тук и на голямата посещаемост.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

Напред заедно.!
 Уверен съм,че Екипа на сайта е на правилна позиция и се гордеем с това.
Нашите Модератори ,Екипа -е тук в полза за нас или след нас децата ни!

От Севим за всички в сайта на помаците!   

ladislavpix Galery ladi bukovo.mpg

Offline KaraIbrahim

• Moderator
 Не знам дали съм разбран правилно-наблягам на факта,че сайтът ни е изпълнен с толерантност и именно това го прави толкова атрактивен и посещаван.
Не стоят така нещата с други форуми,където ври и кипи от ксенофобия и национализъм и има всичко на всичко по 5-600 участници максимум.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Не знам дали съм разбран правилно-наблягам на факта,че сайтът ни е изпълнен с толерантност и именно това го прави толкова атрактивен и посещаван.
Не стоят така нещата с други форуми,където ври и кипи от ксенофобия и национализъм и има всичко на всичко по 5-600 участници максимум.

Караибрахим,говори конкретно! Ако ти си тук от месеци то има хора форумници и от Екипа от години. Дори аз без да се рег четях сайта благодарение на други хора.Важно е днес да се изправим в лице с лице за истината.Тези които напуснаха сайта ни поне дълбоко в душата си да осъзнават,че първите винаги поставят пътеката,другото е бошлав.всеки е свободен да прави каквото си иска!
 Днес говорим за нашия 6000 форумник и е редно заслужено да се порадваме!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!

По скоро е повод за равносметка и анализи,затова накъде върви сайта и дали отговаря на очакванията.Разбира се е повод за радост.Говорил съм с много хора по света извън България и те ми споделят искрено как семействата им и те са щастливи че го има помак.eu.На всекиму не може се угоди,но това към което се стремим Екипа е да сме полезни,а нашите членове защитени.Бъдете здрави и пишете,все пак сме тук а и надявам се и занапред да ви радваме!Салих е ранко подранил- песен от Златоградско! http://www.youtube.com/watch?v=CmLu0wkEjwM&feature=related#lq-lq2-hq-vhq
Нека и занапред запазим всичко помашко оставено от нашите родители и по стари като израз на това че сме много стар и изстрадал народ,народ който заслужава уважение !