Разбира се, че и не само аз нямам доверие в твоята бепристрастност като модератор, но това е мое мнение. За съжаление тези, които го споделят в чата и скайпа не го заявяват и тук.
Би трябвало да ти благодаря за това.Защото ти даваш легитимност именно на безпристрастноста ми без да го осъзнаваш я лъскаш като я поставяш на неподозирано за мене ниво по този начин -
Разбира се, че не става въпрос за християните във форума.
Тоест това са помаци с който чатиш и скейпваш.
Ти като автор на Митът - "Метка е българомразец" , е на ред да сътвориш следващ мит - "Метка е помакомразец"
Защото тези помаци с които твориш поредна неуспешна конспирация срещу мене , именно от мен предполагаемо се оплакват.
В известен смисъл това също е нарушение правилата на форума , макар че самото нарушаване се извършва извън самият форум.
От това следва че си върша работата като модератор както трябва.
Но няма да ти благодаря защотото би било лицемерно.
Това, което мога да предложа като отношение аз го правя. Как, къде и какво си е моя работа.
Не не е само твоя работа. Това е нещо което нас ни огорчава.
Анонимчик , който неуморимо твори митове във форума, подиграва се , сатанизира като следва стратегията - "Разделяй и владей", сред админи и форумци във скейпа, на лични и в чата, в един момент лъсва със автентична информация от тука , от нас самите и едва ли не в "наше име".
Абеце, това е нещо което може да ти изиграе голяма шега.
Та с кое мое заяждане съм нарушил правилата Метка?
Ти не само се заяждаш с Мусов ,но и имаш удивителната способност да клонираш заяждания.И то с тези с които си пишеш натам насам , дъра бъра.
А Мусов нарушава ли ги?
Нали ти казах по горе.Заключини теми.
Остават и онези предложения.Тоест да възложем БАН на Мусов.
Чакам от тебе помощ за нарушенията на правилата на форума от Мусов и аз лично ще го опозоря и банна заради огромното ми и безкрайно уважение към тебе.
Но ще трябва да се поизпотиш , за да докажеш преди това че заслужаваш да направя това заради прищявката да не понасяш мусов, като мълчиш незагадъчно относно ксенофобският пост на daczo tuka:
Bylgarite niakak si 5 veka,spasili svojto ime i religiia i za bydeshte shte se upraviat bez pomoshta na pomacite.
Относно Баташкото клане. Приел съм едно изречение на Шабан за достатъчно.
Съпричастност към идеята че устната традициа на Вълкосел е "Туберколозна храчка", плюс тва изречение на Шабан.
На това се казва добър ученик.
Не въвеждай полицейщина, защото тя задушава и ако по твоята логика е нормално от този форум да бъдат прогонени крайните дразнители - християни,сега като те са или баннати или не пишат защо не се активизират помаците? Аз искренно ще се радвам ако има диалог между тях. Ако щеш ми вярвай. Дали това не е от както ти си мод?
Разбира се че аз съм виновен.
Това е най голямата грешка на онези които ме направиха за втори път модератор.Не се съмнявам че им си го казал , припомнил и потретил.
Аз страдам от манията да съм мноооооооооооооооооооооооооооого известен , както казва Гелина в чата.
Това ми е проблем и за жалост помаците тука страдат много от мене.
Искам от тяхно име да ти благодаря задочно за помоща която им оказваш и смелоста с която ми го заявяваш.
Браво абеце, браво.Страх ме е от това че ще ти завиждам много от факта че един ден в някой помашки училища в часовете по литература ще се изучава твоята дързост , твойте коментари или пък съответното училище ще нози твойто име.