Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 635384 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline PETER

• Forum fan
А относно снимката,която Петер е побликувал от Рибново, ще му кажа,че единствено той ни посети и единствено той се грижи за населението в района. ГЕРБ също са правили предизборна кампания в Рибново, но дали знае в колко часа - 24.00 в едно заведение.
После хората били виновни. Пожелавам успех на ГЕРБ, дано пък направят нещо за всички, не само да правят копки и магистрали в големите градове.

Е кой друг да Ви посети при положение че Башев е мажоритарен на Доган?
Само не ми казвай че Башев е мажоритарен на Доган щото никой не Ви е посетил ...
че става като приказката за яйцето и кокошката ( кое било е първичното?). ;)

Обаче не самотното посещение ми прави впечетление, а бабите с фъшкиите и призивите за гласуване на ходжата.
Няма да обяснявам защо - дано се сетиш сама. :)

Offline Gelina

• Forum fan
Петер, ти беше ли в Рибново? Чу ли ходжата да призовава? Видя ли бабичките? Айде не ми говори за Рибново, защото  ми писна от хора,които не са стъпвали тук да ми дават съвети и да ми казват какво става по Рибново.

Offline Gelina

• Forum fan
ЦИК утвърди имената на 10-мата пирински депутати в 41-то НС

8 юли 2009 08:27 / обновена в 09:26 | Елина Христова | 0 Коментирай

Централната избирателна комисия обяви със свое решение имената на избраните народни представители от Пирински регион в 41-то Народно събрание.

Първата политическа сила в региона - ГЕРБ, събрала близо 70 000 гласа, ще бъде представлявана в парламента от петима депутати - Атанас Камбитов, Георги Икономов, Митко Захов, Георги Андонов и мажоритарния кандидат и вече бивш кмет на Разлог - Любен Татарски.

Движението за права и свободи ще разполага с двама депутати, които бяха сред избраниците в 40-то НС - Алиосман Имамов и Муса Палев. Водачът на благоевградската листа и лидер на партията Ахмед Доган избра да влезе в новия парламент от Кърджалийска област, където бе мажоритарен кандидат.

"Ред, законност и справедливост" ще бъде с един депутат от Пиринско - лидерът на партията и водач на листата Яне Янев.

С по един представител от Първи многомандатен избирателен район остават Коалиция за България и Атака. Техните представители в бъдещия парламент са Корнелия Нинова и Огнян Тетимов.

Синята коалиция, НДСВ и ЛИДЕР остават без свой представител в 41-то Народно събрание.

За Любен Татарски, единственият мажоритарен кандидат в Благоевградска област, който влиза в парламента, са гласували 68690 избиратели, или 37.30%.

За кандидата на ДПС и кмет на община Гърмен Ахмед Башев са дали гласа си 33309, което прави 18.09%. На трето и четвърто място се нареждат мажоритарните кандидатури на Яне Янев от РЗС и доц. Асен Златев от Коалиция за България, за които са пуснали бюлетина съответно 27221 и 23888 избиратели.

На изборите за национален парламент, проведени на 5 юли, за ГЕРБ са гласували 69 710 жители на областта. Движението за права и свободи подкрепиха 32 811 избиратели.

За Коалиция за България бюлетина пуснаха 24 601 души, за РЗС са отчетени 18 259 действителни бюлетини. В полза на ПП "Атака" гласовете са 12 064. Преброените гласове за Синята коалиция са 11 471, сочат окончателните данни на Районната избирателна комисия.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=372924

Offline Metka

• Forum fan
Обаче не самотното посещение ми прави впечетление, а бабите с фъшкиите

Тези баби за които говори Петер  са нашите майки или баби!
Браво на вас хора -  малчете!
После когато някой ви кажи че сте лицемери подскачате!

Гелина остави го, дървените фолософи акъл не зимат.

Offline PETER

• Forum fan
Петер, ти беше ли в Рибново? Чу ли ходжата да призовава? Видя ли бабичките? Айде не ми говори за Рибново, защото  ми писна от хора,които не са стъпвали тук да ми дават съвети и да ми казват какво става по Рибново.

Не, не съм бил, но публикацията си има автор - т.е. ако не е вярна поне се публикува опровержение.
На това PR-му викат. Или кметството Ви си няма отговорник по PR-а?

Не се впрягай, а погледни на проблема професионално. :)

Offline Gelina

• Forum fan
Ако трагна да пиша опровержение  след всеки журналист, който иска да се прави на интересен, няма да ми стигнат години.Изобщо не се впрягам. ;) Всеки има глава на раменете си, или като напиша опровержение ти веднага ще повярваш? ;)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Метка, това се нарича свобода(ия) на словото. Или ако трябва да префразирам цитата на ПЕТЕР с думите на Волтер - "Може и да ме боли от обидата ти, но ще се боря за правото да продължаваш да ме псуваш!"

Selcha

• Guest
А уж всички помаци са от ДПС...Я чети по-долу:

Симпатизанти на ГЕРБ имат намерение да блокират главни пътища в област Смолян във връзка с отнетия мандат на ГЕРБ за сметка на ДПС в Смолян. По непотвърдена информация група хора имат готовност да блокират главния път Смолян-Мадан в квартал „Устово", както и главния път за община Златоград. От полицията в Смолян посочиха, че за момента няма затворени пътища, но започват проверка на сигналите за готвени блокади.

Протестна подписка срещу подмяната на вота и втория депутат на ДПС започна в община Златоград. Това съобщи кметът на общината Мирослав Янчев. Той обясни, че хората в общината смятат да организират митинг. По закон 48 часа след връчено уведомление може да се прави митинг и тогава той ще бъде организиран, посочи Янчев. Протестна подписка е започнала и в други населени места в Родопите.

Offline Metka

• Forum fan
Метка, това се нарича свобода(ия) на словото. Или ако трябва да префразирам цитата на ПЕТЕР с думите на Волтер - "Може и да ме боли от обидата ти, но ще се боря за правото да продължаваш да ме псуваш!"
Напълно съм съгласен.
Аз нямам нереални очаквания от ПЕТЕР.Тои е хардлайнер и няма да се промени.
Не ми и пука за него.

Боли ме това че останалите гледат като мумий и лицемерно мълчат.
Изненадан съм приятно  от факта че все пак Гелина си е на мястото.
Гелина впечатлен съм.

Offline PETER

• Forum fan
1. Волтер: Не съм съгласен с Вашите убеждения, но съм готов да умра за правото ви да ги изказвате.
2. Валтер (9 милиметров): Не съм съгласен с Вашите убеждения, готов ли сте да умрете за правото Ви да ги изказвате?

От двата вариянта предпочитам първия.
А ти Мустафа?  :)

Метка, употребата "хардлайнер" от теб също е свобода(ия) на словото. ;)

Offline Metka

• Forum fan

2. Валтер (9 милиметров):
- много голям го вадиш, откога стана "пишкомерец"

Метка, употребата "хардлайнер" от теб също е свобода(ия) на словото. ;)
- да но когато не е назидателно

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
А уж всички помаци са от ДПС...Я чети по-долу:

Кой казва, че всички са от ДПС? "Родинци" къде ги оставяш...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
В Смолян някои хора се вживяват в ролята на "по-големи католици и от папата". И за да демонстрират привързаността към "корените си", скачат срещу гласовете на българските граждани с турски произход, живеещи в Турция. А в действителност рипат срещу закона.

Ето и коментарът на ЦИК по случая в Смолянска област. Говорителят Бисер Троянов още веднъж напомни, че разпределетнието на мандатите става по математически алгоритъм, заложен в метода Хеър Ниймайер и че той е известен на всички политически сили. В парламента влизат не спечелени проценти, а хора. Затова, за да се запълни един мандат на дадена политическа сила, се налага да се взема от гласовете от други райони. Така на определени места се взима, но на други се дава.

ПС - А това е човекът, за когото спорят, че влиза в Парламента с подменен вот - http://elin1.eu/

Местно момче, хареса ми тази част от обръщението му:

Ние не сме пришълци, които ще видите след четири години. Ние сме родопчани, тук живеем и работим, тук са семействата ни и родителите ни. Имаме вашите проблеми, защото живеем като вас, имаме вашите мечти, защото Родопите са нашия дом.

Не се страхувайте, не позволявайте на омразата и разделението да ви докоснат, излезте и гласувайте! Да продължим да живеем  и работим в разбирателство, защото  всички сме българи!

Selcha

• Guest
Разгледах му страницата, направи ми добро впечатление.Има ентусиазъм момчето, язък, че гласът му в този парламент ще е глас в пустиня.Помаче е от където и да го погледнеш.

Offline muti6

• Adviser
Струва ми се, че той наблюдава какво пишат
по форумите някои велики тюркски форумни юнаци
и по примера на техния стил на интерпретиране на историята,
изгражда свой собствен такъв и ни го сервира пресен.

celestialwish,
Priemi admiraciite mi, kam tova humanno prozrenie!!!