Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 631593 times)

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Offline PETER

• Forum fan
А относно снимката,която Петер е побликувал от Рибново, ще му кажа,че единствено той ни посети и единствено той се грижи за населението в района. ГЕРБ също са правили предизборна кампания в Рибново, но дали знае в колко часа - 24.00 в едно заведение.
После хората били виновни. Пожелавам успех на ГЕРБ, дано пък направят нещо за всички, не само да правят копки и магистрали в големите градове.

Е кой друг да Ви посети при положение че Башев е мажоритарен на Доган?
Само не ми казвай че Башев е мажоритарен на Доган щото никой не Ви е посетил ...
че става като приказката за яйцето и кокошката ( кое било е първичното?). ;)

Обаче не самотното посещение ми прави впечетление, а бабите с фъшкиите и призивите за гласуване на ходжата.
Няма да обяснявам защо - дано се сетиш сама. :)
Истината е въпрос на гледна точка, или на точна гледка.

Offline Gelina

• Forum fan
Петер, ти беше ли в Рибново? Чу ли ходжата да призовава? Видя ли бабичките? Айде не ми говори за Рибново, защото  ми писна от хора,които не са стъпвали тук да ми дават съвети и да ми казват какво става по Рибново.

Offline Gelina

• Forum fan
ЦИК утвърди имената на 10-мата пирински депутати в 41-то НС

8 юли 2009 08:27 / обновена в 09:26 | Елина Христова | 0 Коментирай

Централната избирателна комисия обяви със свое решение имената на избраните народни представители от Пирински регион в 41-то Народно събрание.

Първата политическа сила в региона - ГЕРБ, събрала близо 70 000 гласа, ще бъде представлявана в парламента от петима депутати - Атанас Камбитов, Георги Икономов, Митко Захов, Георги Андонов и мажоритарния кандидат и вече бивш кмет на Разлог - Любен Татарски.

Движението за права и свободи ще разполага с двама депутати, които бяха сред избраниците в 40-то НС - Алиосман Имамов и Муса Палев. Водачът на благоевградската листа и лидер на партията Ахмед Доган избра да влезе в новия парламент от Кърджалийска област, където бе мажоритарен кандидат.

"Ред, законност и справедливост" ще бъде с един депутат от Пиринско - лидерът на партията и водач на листата Яне Янев.

С по един представител от Първи многомандатен избирателен район остават Коалиция за България и Атака. Техните представители в бъдещия парламент са Корнелия Нинова и Огнян Тетимов.

Синята коалиция, НДСВ и ЛИДЕР остават без свой представител в 41-то Народно събрание.

За Любен Татарски, единственият мажоритарен кандидат в Благоевградска област, който влиза в парламента, са гласували 68690 избиратели, или 37.30%.

За кандидата на ДПС и кмет на община Гърмен Ахмед Башев са дали гласа си 33309, което прави 18.09%. На трето и четвърто място се нареждат мажоритарните кандидатури на Яне Янев от РЗС и доц. Асен Златев от Коалиция за България, за които са пуснали бюлетина съответно 27221 и 23888 избиратели.

На изборите за национален парламент, проведени на 5 юли, за ГЕРБ са гласували 69 710 жители на областта. Движението за права и свободи подкрепиха 32 811 избиратели.

За Коалиция за България бюлетина пуснаха 24 601 души, за РЗС са отчетени 18 259 действителни бюлетини. В полза на ПП "Атака" гласовете са 12 064. Преброените гласове за Синята коалиция са 11 471, сочат окончателните данни на Районната избирателна комисия.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=372924

Offline Metka

• Forum fan
Обаче не самотното посещение ми прави впечетление, а бабите с фъшкиите

Тези баби за които говори Петер  са нашите майки или баби!
Браво на вас хора -  малчете!
После когато някой ви кажи че сте лицемери подскачате!

Гелина остави го, дървените фолософи акъл не зимат.

Offline PETER

• Forum fan
Петер, ти беше ли в Рибново? Чу ли ходжата да призовава? Видя ли бабичките? Айде не ми говори за Рибново, защото  ми писна от хора,които не са стъпвали тук да ми дават съвети и да ми казват какво става по Рибново.

Не, не съм бил, но публикацията си има автор - т.е. ако не е вярна поне се публикува опровержение.
На това PR-му викат. Или кметството Ви си няма отговорник по PR-а?

Не се впрягай, а погледни на проблема професионално. :)

Offline Gelina

• Forum fan
Ако трагна да пиша опровержение  след всеки журналист, който иска да се прави на интересен, няма да ми стигнат години.Изобщо не се впрягам. ;) Всеки има глава на раменете си, или като напиша опровержение ти веднага ще повярваш? ;)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Метка, това се нарича свобода(ия) на словото. Или ако трябва да префразирам цитата на ПЕТЕР с думите на Волтер - "Може и да ме боли от обидата ти, но ще се боря за правото да продължаваш да ме псуваш!"
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Selcha

• Guest
А уж всички помаци са от ДПС...Я чети по-долу:

Симпатизанти на ГЕРБ имат намерение да блокират главни пътища в област Смолян във връзка с отнетия мандат на ГЕРБ за сметка на ДПС в Смолян. По непотвърдена информация група хора имат готовност да блокират главния път Смолян-Мадан в квартал „Устово", както и главния път за община Златоград. От полицията в Смолян посочиха, че за момента няма затворени пътища, но започват проверка на сигналите за готвени блокади.

Протестна подписка срещу подмяната на вота и втория депутат на ДПС започна в община Златоград. Това съобщи кметът на общината Мирослав Янчев. Той обясни, че хората в общината смятат да организират митинг. По закон 48 часа след връчено уведомление може да се прави митинг и тогава той ще бъде организиран, посочи Янчев. Протестна подписка е започнала и в други населени места в Родопите.

Offline Metka

• Forum fan
Метка, това се нарича свобода(ия) на словото. Или ако трябва да префразирам цитата на ПЕТЕР с думите на Волтер - "Може и да ме боли от обидата ти, но ще се боря за правото да продължаваш да ме псуваш!"
Напълно съм съгласен.
Аз нямам нереални очаквания от ПЕТЕР.Тои е хардлайнер и няма да се промени.
Не ми и пука за него.

Боли ме това че останалите гледат като мумий и лицемерно мълчат.
Изненадан съм приятно  от факта че все пак Гелина си е на мястото.
Гелина впечатлен съм.

Offline PETER

• Forum fan
1. Волтер: Не съм съгласен с Вашите убеждения, но съм готов да умра за правото ви да ги изказвате.
2. Валтер (9 милиметров): Не съм съгласен с Вашите убеждения, готов ли сте да умрете за правото Ви да ги изказвате?

От двата вариянта предпочитам първия.
А ти Мустафа?  :)

Метка, употребата "хардлайнер" от теб също е свобода(ия) на словото. ;)

Offline Metka

• Forum fan

2. Валтер (9 милиметров):
- много голям го вадиш, откога стана "пишкомерец"

Метка, употребата "хардлайнер" от теб също е свобода(ия) на словото. ;)
- да но когато не е назидателно

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
А уж всички помаци са от ДПС...Я чети по-долу:

Кой казва, че всички са от ДПС? "Родинци" къде ги оставяш...
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
В Смолян някои хора се вживяват в ролята на "по-големи католици и от папата". И за да демонстрират привързаността към "корените си", скачат срещу гласовете на българските граждани с турски произход, живеещи в Турция. А в действителност рипат срещу закона.

Ето и коментарът на ЦИК по случая в Смолянска област. Говорителят Бисер Троянов още веднъж напомни, че разпределетнието на мандатите става по математически алгоритъм, заложен в метода Хеър Ниймайер и че той е известен на всички политически сили. В парламента влизат не спечелени проценти, а хора. Затова, за да се запълни един мандат на дадена политическа сила, се налага да се взема от гласовете от други райони. Така на определени места се взима, но на други се дава.

ПС - А това е човекът, за когото спорят, че влиза в Парламента с подменен вот - http://elin1.eu/

Местно момче, хареса ми тази част от обръщението му:

Ние не сме пришълци, които ще видите след четири години. Ние сме родопчани, тук живеем и работим, тук са семействата ни и родителите ни. Имаме вашите проблеми, защото живеем като вас, имаме вашите мечти, защото Родопите са нашия дом.

Не се страхувайте, не позволявайте на омразата и разделението да ви докоснат, излезте и гласувайте! Да продължим да живеем  и работим в разбирателство, защото  всички сме българи!

повече от своята родина
.
(Tagore)

Selcha

• Guest
Разгледах му страницата, направи ми добро впечатление.Има ентусиазъм момчето, язък, че гласът му в този парламент ще е глас в пустиня.Помаче е от където и да го погледнеш.

Offline muti6

• Adviser
Струва ми се, че той наблюдава какво пишат
по форумите някои велики тюркски форумни юнаци
и по примера на техния стил на интерпретиране на историята,
изгражда свой собствен такъв и ни го сервира пресен.

celestialwish,
Priemi admiraciite mi, kam tova humanno prozrenie!!!