Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 638031 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline sulu_man

• Avarage member
Явно простотията ходи по хората, а не по животните. В случая няма смисъл какъв е, дали е художник, или обикновен човек. Но този случай, както и други трябва да послужат за пример пред хората. Дори и един турчин от едно село също е са го обвинявали, че се е самозащитил пред крадци. Явно си доста плитък мозък. И ти пожелавам и на теб да те посетят крадци и да ти посегнат на личната собственост, тогава от паника не знам какво ще правиш, сигурно ще вземеш един фотоапарат и ще снимаш апаша, но след това ? Вземи прочети всичко и после плямпай. :)
При мен няма да дойдат защото веднъж ми изскараха петлак и им го наврях.......(може да се досетиш къде) ;) ;D
Сега по същество: Тоз художник на икони  е притежавал незаконно оръжие и е стрелял на улицата не в домът му.Според мен пък решението на съда е съвсем справедливо и напълно отговаря на закона.
Имаме: - съзнателна употреба на незаконно оръжие;
- несъразмерна реакция,която изключва самозащита, т.к. крадецът е бягал и е държал отвертка, а не огнестрелно оръжие (ако законът в тази си част се промени всяка мутра ще може да ви застреля, след шамар от ваша страна????);
- Извършителят не отрича умисъл - според мен 5 години са направо смешен срок за отнемане на (чийто и да е)човешки живот и със сигурност, съдът е отчел възрастта и смекчаващите вината обстоятелства за да даде такава смешна присъда;

И ако се позволи на всеки да се разпорежда на "своя територия" с чуждия живот само при ПОДОЗРЕНИЕ ЗА ЗАПЛАХА това ще предизвика огромна вълна от законно но морално несправедливо насилие. После ще пишете петиции за промяна на закона, защото някой бандюга е гръмнал детето ви докато екрадяло джанки от двора му. Колко телевизора,бижута и пари точно струва човешкият живот, а?
Много от вас изтъкват, че убиецът бил иконописец и творец - еми като е толкова благ и набожен как така без всякакви угризения е извършил най-големият според християнството смъртен грях?? Може да се дълбае още покрай прошката, смирението, ...ако те ударят по едната буза обърни и другата,двете ризи и т.н. - т.е. това според мен е типичен пример за лицемерието и глупостта както на убиеца, така и на защитниците му! Вижте само колко от вас считат убийтвото за оправдано само защото жертвата е циганин - срамно и тъжно е че има толкова много подобни изказвания тук!
   Я прочети чл. 339 и 115, ал. 1 НК  http://samootbrana.start.bg/article/Nakazatelen_Kodeks_%28izvlechenie%29/2859 ;)  Кой е простия в случая.Простотията наистина ходи по хората ;D

Offline skoti3

• Forum fan
Re: Политика - къде е бъдещето на България?
« Reply #1816 on: September 14, 2012, 22:08 »
Няма смисъл да се четат закони, защото тази съдийка е осъждала сериозни престъпници, които са богати и разни мутри. Но като толкова знаеш, какво ще направиш ако те ограбят, ако са те грабили многократно, не ме интересуват законите, които са писани от педерасти,  то ти си в правото да защитиш своето, по всякакъв начин. Имало е периоди ние сме нямало нищо, но нашите не са ме учили да крадя. И ако се случи някой път крадеца да е дете, то отговорността е на тези, които са ги научили да правят така. И друго от къде ще знае човека дали апаша отсреща може да му навреди. Хайде стига от псевдодемократи.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #1817 on: September 15, 2012, 09:02 »
Хубаво е направил ;)

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1818 on: September 15, 2012, 11:34 »
Случая трябва да се разгледа конкретно. Каква е била заплахата и дали се е налагало да се стреля. Иначе е ясно; единия е циганин наркоман, другия родолюбец от първа класа. Законите са в унисон с европейските, а адвокатите са българи, а не роми.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #1819 on: September 15, 2012, 14:24 »
Случая трябва да се разгледа конкретно. Каква е била заплахата и дали се е налагало да се стреля. Иначе е ясно; единия е циганин наркоман, другия родолюбец от първа класа. Законите са в унисон с европейските, а адвокатите са българи, а не роми.
:o Пишман Българи!

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #1820 on: September 15, 2012, 17:47 »
Я интересно.Рисува икони а убиец ;D ;D Ами доказателстовото е доста крестящо ;DМай всите любители на икони са убиици и ВМРО и Атака си защитават криминалния контингент. ;D Ислама се оказа доста по-миролюбива религия. ;)

Offline sultan selim

• Forum fan
« Reply #1822 on: September 15, 2012, 19:16 »
http://www.facebook.com/#!/notes/anonymous-bulgaria/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-1-%D0%B2%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82/341350429286514

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1823 on: September 15, 2012, 20:29 »
Я интересно.Рисува икони а убиец ;D ;D Ами доказателстовото е доста крестящо ;DМай всите любители на икони са убиици и ВМРО и Атака си защитават криминалния контингент. ;D Ислама се оказа доста по-миролюбива религия. ;)

Така може да разсъждава прост човек. От толкова набези човека се е панирал и аз ще стрелям дори, а ти ако желаеш може да го снимаш с телефон, но след това ще го отнесеш ан**но и след това не се знае. Пожелавам ти го. И това, че е иконописец няма никакво значение, може да е учител, селянин. Дори знам и за случаи жертви, които са мюсюлмани и те биват съдени за подобни неща. И Курте никой не е казал, че крадеца е циганин, важното, че е крадец и влиза в своята собственост, а от един наркоман може да има много опсности. Аман от разбирачи, но жалкото, че има и много прости християнски глави, които защитават крадеца. Аман от плитки мозъци.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #1824 on: September 15, 2012, 20:42 »
"На чужд гръб и 100 тояги са малко". Пък и нали е християнин, пука му на Хавчо.

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1825 on: September 15, 2012, 23:23 »
Трябва ли Маргарита Попова да помилва Йордан Опиц?

И така ще е хубаво да се разграничим от партийните пристрастия и да се изгледа клипа, той е 100 % подкрепен с аргументи, дори от правна гледна точка съда в този случай да си е свършил работата уж. Къде беше този съд, когато трябваше да се осъдят хроничните престъпници, битовите престъпници. Този проблем не е религиозен или етнически, този проблем засяга всички. За разлика от Хавайчо и Субигу, знам, че в този сайт има хора, които биха помислили трезво и безпристрастно по въпроса, без предразсъдици, че бил иконописец или не, дали е ходжа или не ? И в интерес на истината Хавайчо не съм от никоя партия за разлика от теб, гласувах за ГЕРБ, но не правят нещата както трябва и това ще е причина да не гласувам за тях на следващите избори. Докато цените се качват, заплатите седят на едно място, няма осъдени политици, за тези които крадоха толкова време, няма осъдени комунисти. В този момент това е причина да не гласувам за тях, и като дойде време ще видя. Ако БСП бяха направили нещо и не бяха арогантни щях да гласувам за тях, ако ДПС не бяха същите дори и за тях щях да гласувам какво лошо има в това. А те комунисти, депесари и царисти си крадоха спокойно и никой не им търси отговорност, защото и сегашните го правят. А алтернативата е нова партия с хора не участвали в разни далавери, с хора като нас.

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1826 on: September 15, 2012, 23:33 »
Трябва ли Маргарита Попова да помилва Йордан Опиц?

И така ще е хубаво да се разграничим от партийните пристрастия и да се изгледа клипа, той е 100 % подкрепен с аргументи, дори от правна гледна точка съда в този случай да си е свършил работата уж. Къде беше този съд, когато трябваше да се осъдят хроничните престъпници, битовите престъпници. Този проблем не е религиозен или етнически, този проблем засяга всички. За разлика от Хавайчо и Субигу, знам, че в този сайт има хора, които биха помислили трезво и безпристрастно по въпроса, без предразсъдици, че бил иконописец или не, дали е ходжа или не ? И в интерес на истината Хавайчо не съм от никоя партия за разлика от теб, гласувах за ГЕРБ, но не правят нещата както трябва и това ще е причина да не гласувам за тях на следващите избори. Докато цените се качват, заплатите седят на едно място, няма осъдени политици, за тези които крадоха толкова време, няма осъдени комунисти. В този момент това е причина да не гласувам за тях, и като дойде време ще видя. Ако БСП бяха направили нещо и не бяха арогантни щях да гласувам за тях, ако ДПС не бяха същите дори и за тях щях да гласувам какво лошо има в това. А те комунисти, депесари и царисти си крадоха спокойно и никой не им търси отговорност, защото и сегашните го правят. А алтернативата е нова партия с хора не участвали в разни далавери, с хора като нас.
  А къде беше тая държава та не им дава работа на тези хора та са принудени да крадат за да съществуват?Тоя случайно  имал незаконно оръжие за да извърши този показен разстрел на улицата.Малко му е на  фашиста-милиционер.Ще има време да рисува в затвора ;D ;D
    Забележка: Нали сте наследници но оня дето ги къпеше (който су чувства мръсен)в р. Йордан без пари та и на мен ми сложихте име от християнския именик ;D ;D
   И само ДПС засега!! се е интересувала от проблемите на малцинствата.Точно за това е набеждавана в етническа партия.Трябва ли всички партии да защитават имперските апетити на етническото мнозинство ??? ::)
  Пак ще гласувам за ДПС ;) ;D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1827 on: September 16, 2012, 00:38 »
Първо да знаеш, че и в други държави има голяма безработица.  И аз съм бил в трудно положение, но не съм бил никога хроничен крадец- чули невежество с невежествата. Второ - безработица има сред всички без значение етнос или религия, а това, че голяма част от циганите им се позволява да се краде е друг въпрос. И друго убитият не е циганин в случая. И така как реши, че този човек е фашист бе уроспийчо.  Дано и на теб те нападнат и те опънат едно хубаво, защото такива прости хора като теб заслужават това.

И друго не си прави майтап с религиите и не богохулствай независимо от коя религия става въпрос, аз поне не съм си правил майтап, а това отношение от вас говори колко си прост.

Аз не съм слагай имена на никой, търси отговорност от онези за които бихте гласували, а това е, че ако не са ДПС, ще са БСкП, както каза някой. Е това е да мразиш колективно. Вие сте също атакист, защото те по същия начин говорят за турците как клали преди и ги обвиняват днес за това. Вие сте същия атакист-фашист, но с друг цвят. Понеже в атака има доста хора с неизяснена сексуална ориентация, явно и вашата е такава щом някой си мъж се представя за жена, вземете и направете някоя сцена. Поне ще ви отива.

И само ДПС засега!! се е интересувала от проблемите на малцинствата.Точно за това е набеждавана в етническа партия.Трябва ли всички партии да защитават имперските апетити на етническото мнозинство ??? ::)
  Пак ще гласувам за ДПС ;) ;D

Ако кажете как се е интересувала за проблемите ще се зарадвам. Интересува се за това да си напълнят джоба за определен кръг хора, както е в БСП, в ГЕРБ и прочие, но аз не съм от тях и не ги подкрепям, но явно вие взимате яко парички. И друго ДПС се сеща преди избори да ходи по вашите села и да казва как разпределяла баницата, но какво направи за вас( за теб със сигурност са направили) като бяха на власт.

Не съм казал, че ДПС е етническа партия- де да беше такава, тя е една от всички крадливи партии. Това, че някои използват с политически цели това, че ДПС е етническа партия е техен проблем, а не мой.

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1828 on: September 16, 2012, 12:00 »
Първо да знаеш, че и в други държави има голяма безработица.  И аз съм бил в трудно положение, но не съм бил никога хроничен крадец- чули невежество с невежествата. Второ - безработица има сред всички без значение етнос или религия, а това, че голяма част от циганите им се позволява да се краде е друг въпрос. И друго убитият не е циганин в случая. И така как реши, че този човек е фашист бе уроспийчо.  Дано и на теб те нападнат и те опънат едно хубаво, защото такива прости хора като теб заслужават това.

И друго не си прави майтап с религиите и не богохулствай независимо от коя религия става въпрос, аз поне не съм си правил майтап, а това отношение от вас говори колко си прост.

Аз не съм слагай имена на никой, търси отговорност от онези за които бихте гласували, а това е, че ако не са ДПС, ще са БСкП, както каза някой. Е това е да мразиш колективно. Вие сте също атакист, защото те по същия начин говорят за турците как клали преди и ги обвиняват днес за това. Вие сте същия атакист-фашист, но с друг цвят. Понеже в атака има доста хора с неизяснена сексуална ориентация, явно и вашата е такава щом някой си мъж се представя за жена, вземете и направете някоя сцена. Поне ще ви отива.

Ако кажете как се е интересувала за проблемите ще се зарадвам. Интересува се за това да си напълнят джоба за определен кръг хора, както е в БСП, в ГЕРБ и прочие, но аз не съм от тях и не ги подкрепям, но явно вие взимате яко парички. И друго ДПС се сеща преди избори да ходи по вашите села и да казва как разпределяла баницата, но какво направи за вас( за теб със сигурност са направили) като бяха на власт.

Не съм казал, че ДПС е етническа партия- де да беше такава, тя е една от всички крадливи партии. Това, че някои използват с политически цели това, че ДПС е етническа партия е техен проблем, а не мой.
  Скот АГА,от дълбока древност обществото е създало институцията "СЪД" .Добър лош той има право да съди!Тоя художник-милиционер и християнски фундаменталист няма право да създава оръжие за убиване и да се държи като шериф.Като гледам и ти спадаш към тая графа бе уроспиичо.
  Не богохулствам , а съм възмотена как религията се използва за намаляване на присъдата"защото рисувал икони".
За ДПС.....И Атака и ВМР и НФСБ се сещат само преди избори....факти бол ;) ;D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1829 on: September 16, 2012, 12:22 »
И как реши, че тоя художник е християнски фундаменталист и къде видя, и никъде не се използва религията за това. И интересно как така мъж може да е "възмотена" :D . И не съм казал, че и другите партии не се сещат преди избори, за това не обръщам внимание на тях, не съм зависим от никоя партия, за разлика от теб, дето сигурно получавш душевен оргазъм като чуеш от дпс.

И колкото към коя графа съм, ако дойде някой да ми граби собствеността и аз ще направя същото като този човек, а ти какво ще направиш ? Ще го снимаш ли, ще се оставаш теб ли да те трепе. Защото някои хора които стрелят днес по крадците им е писнало от краджи. Да видим какво ще направиш ти. Правиш се на морален и провокатор, но и ти носиш тъпата българска черта, които си гледат сеира. Как ще се кефя, когато и теб те нападнат та да видиш.