Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 640575 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
И после не се обиждайте като ви казват, че в този сайт се води целенасочена антибългарска пропаганда. Тези неща, които се постват се знаят и едва ли нещата ще се оправят като се постват. Негативните неща не са нещо ново, и с нищо не помагат. България като е беден спонсор отивайте в някой по богат спонсор като сте такива умници това важи за всички, дори и за християните, защото и те имат такова повърхностно мислене.

Scoti3, недей да плачеш, ще се оправят нещата. След зимата идва пролетта, само че трябва да се почака малко. ;)

Offline skoti3

• Forum fan
Абе Субигу, то на теб ти е безразлично това, няма к'во да говоря с теб. За теб няма значение, че има и мюсюлмани в България, които си живеят и работят тук, че финансовото положение каквото е на тях такова е и на християните. Много е лесно от някъде си да пускаш слухове и някои да ти се връзват.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
И после не се обиждайте като ви казват, че в този сайт се води целенасочена антибългарска пропаганда. Тези неща, които се постват се знаят и едва ли нещата ще се оправят като се постват. Негативните неща не са нещо ново, и с нищо не помагат. България като е беден спонсор отивайте в някой по богат спонсор като сте такива умници това важи за всички, дори и за християните, защото и те имат такова повърхностно мислене.

По тази логика всеки един сайт  с потребителско участие е антибългарски.Като класацията води,разбира се, Фейсбук.Ама ще видят те,някой ден ще ги затворим и тях  ;D

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Абе Субигу, то на теб ти е безразлично това, няма к'во да говоря с теб. За теб няма значение, че има и мюсюлмани в България, които си живеят и работят тук, че финансовото положение каквото е на тях такова е и на християните. Много е лесно от някъде си да пускаш слухове и някои да ти се връзват.

Нито аз нито Турция ще изгуби нещо ако БГ е развита държава, а и мюсулманите в БГ ще живеят по-добре. Така че не искам погрешно да бъда разбран. Там където няма критика няма и напредък. Критка е едно, желание е друго. ;)

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Чакаме да се дръпните от политическата сцена,тогава виш какво ще стане с България рай,рай,ще стане.
Кой да се дръпне, Ибрахиме? Кой ти пречи на тебе - нали си нео-османлия, нали си в Турция и сте щастливи там цялото семейство? Като цяло даваш ли си сметка какво приказваш?!

Offline ibrahim65

• Moderator
Svetlina недей със лошо,знаеш че те обичам,какво лошо види от мен.
От каде ги вадиш тези нео-османлиски теории ти майче с това лягаш с това ставаш.
Знаеш много добре че моята болка са ПОМАЦИТЕ а тяхната родина са Родопите,поне с Расате това доказахме.
Като гледам ти повече от мен посещаваш Турция,ама нейсе,нека да е така както ти искаш.
В понеделник ще съм в София по работа,любимото място ми е кафето срещу призиденството,
там ще съм между 16,00-1900 часа,ела да пииним по едно кафе,и ще видиш че съм Помак.

А днес и утре те каня в с. Лъжница ще има голямо празненство Сюнет ще обрязват ПОМАШКИТЕ деца
ела да дръпнем едно хоро на центара да покажим че сме заедно да ни завидят хем приятели хем душмани.

Offline ibrahim65

• Moderator
ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

http://kenedi.blog.bg/novini/2011/12/23/programa-za-iztrebvane-na-bylgarskiia-narod.871454

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Вярно ли е че безработен /на не може да се ползва от сигоровката на подсигурения мъж или съпруга. Просто невероятно, не мога да повярвам. Това наистина е крах :( ???
Как САЩ разруши България(планът РАН-ЪТ)

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

http://kenedi.blog.bg/novini/2011/12/23/programa-za-iztrebvane-na-bylgarskiia-narod.871454

д-р Божидар Димитров (БСП) – историк, прави се на родолюбец, шеф на Национално историческият музей, твърди се, че е гръцки циганин и иманяр–трафикант. :D :D :D :D :D :D :D
------------------------------
Изненадаха ме толкоз много евреи в Бг та и на видни позиции ???

Offline Turas

• Forum fan
Незнам къде е бъдещето на България, но вие лаинарчете тук нямате бъдеще! Марш в турция!

Offline ibrahim65

• Moderator
Пак ли си тук бе......А ти марш в Русия там ти е мястото.
Много си ниско бе......какви са тези изрази.
Хвани се скрии за да не ми възкръснеш като Исус - Исув.

Offline Turas

• Forum fan

Много си ниско бе......какви са тези изрази.

Прав си! За теб няма думи!!!

Offline sultan selim

• Forum fan

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Незнам къде е бъдещето на България, но вие лаинарчете тук нямате бъдеще! Марш в турция!

Тези които не си знаят ролята в обществото и не знаят къде е бъдещето им в социологията ги наричат лумпени. Между тези лумпени има някои които са с промити мозъци и лесно се поддават на шовинистически пропаганди след което се чудят защо някои граждани са носели чужди знамена. Тези знамена се носят от отчуждени, а отчуждаването е вследствие на такива лумпенски фашизоиди като тебе. Анладън мъ?

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Бъдещият Паметник на Васил Левски

Паметникът на Васил Левски по проект трябва да е с височина 133 м и да се издигне в близост до границата с Турция, предлага сдружението „Аз обичам България“. Ако идеята се реализира, България ще може да се похвали с построяването на най-високата статуя в света. В момента рекордът се държи статуя на Буда в Китай, която е висока 128 м.