По принцип си прав ,но да напишеш пост толкова неграмотно и да призоваваш за скромност е меко казано смешно. Хубаво е всеки за себе си да отговаря и в този ред на мисли да ти кажа ,че се започва от езика и после се преминава към другите нива. Не разбирам с какво аз съм виновен за споменатите от мен неща. Ще ти кажа ,че вие не живеете ,а паразитирате. Има голяма разлика ,ако ти не е правиш мога да ти го обясня. Кюрдите не ги и споменавай редом до циганите, най-малкото защото те са много по организирани от тях. Ако имаше свястна политика за малцинствата щеше да видиш конкретни резултати
Чист българин трябва да си,орльо.Щом все някой от различните ти е виновен.
Познавам много народ от всякакъв вид малцинства.Навсякъде картинката е една и съща- има паразитиращи,има и работещи,които плащат и твоите разходи.Не може да обобщаваш на етнически принцип.
Например моите данъци за "твоята" държава възлизат на повече от това,което твоята държава ти дава като социална помощ.И не ми се разправяй,че не получаваш такава.Не получаваш кеш,но за образованието ти например държавата доста дава .И не само.За съжаление,както виждам,ти с образованието отдавна си скъсал