Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 640784 times)

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Уви за българската държава турците и циганите са бъдещето на България. Ние за това сме и на този хал, но българите сме прекалено толерантни с малцинствата. Трябва по-строга ръка,иначе почват да ни се качват на главата,а всички знаем какво племе са малцинствата

Прав си за бъдещето на БГ. Едно време малцинствата бачкаха  вие хрупкахте но земята се върти и всичко се мени. ;)Който не работи не трябва да яде, хайде ся право на нивата да орете и после пак ще се видим. :D :D :D

Offline ibrahim65

• Moderator
А бе Bulgaria_eagle да не си избягал от лудницата каква толерантност какви пет лева за какво се мислиш.
Хаде хаде вземи си хапченцата но не прикаляваи с дозата че незнам какво ползваш.

http://images.btv.bg/vod/2011/01/04/147953287.mp4

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Пак ще се повторя. Заради политиката на правителството да издържа цигани и турци за да могат да паразитират от помощи сме в това положение. Не мисля да ходя в лудница. Аз съм си в държавата ,други са натрапниците

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Та за бъдещето съм прав,защото както сме я подкарали България няма да я има. Ще има турска-циганско-помашка провинция ,където ще се пише и говори на турски. Помака Ибрахим(примерно ;D) ще е президент ,а населението ще има турски имена,в което няма нищо българско

Offline ibrahim65

• Moderator
Хей българино ти като не си малцинство какво направи за тази държава колко деца и отгледа например защо сте на последно място хаиде да не кажа в света нека да е на балканите.Защо само някой вие виновен цигани има навсякаде и там са в изобилие в Турция например.Но българите ми преличат на просяци за да просят все някой им е виновен.За мен не бери дерт аз поне за себе си съм призидент.А ма ти я си помисли до сега кой те е управлявал ааа сега все още сте в преход испълнен с глад мизерия и допълнен с доста мъгла...........

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Хей българино ти като не си малцинство какво направи за тази държава колко деца и отгледа например защо сте на последно място хаиде да не кажа в света нека да е на балканите.Защо само някой вие виновен цигани има навсякаде и там са в изобилие в Турция например.Но българите ми преличат на просяци за да просят все някой им е виновен.За мен не бери дерт аз поне за себе си съм призидент.А ма ти я си помисли до сега кой те е управлявал ааа сега все още сте в преход испълнен с глад мизерия и допълнен с доста мъгла...........

Циганите и турците не са главните виновници за сегашното положение. Най-големите виновници са българските политици. Те са виновни ,че интеграцията на малцинствата е символ на паразитизма. Но имай  предвид, че това са хора ,които биха продали майка си ,така че основното недоволство е към крайния продукт. Понеже те интересува личния ми живот ще ти кажа ,че няма деца. не съм циганин,турчин или помак ,че на 20 години да имам 13 деца. Някак си ми е рано. Далеч съм от вашите нрави и култура,много далеч

Offline ibrahim65

• Moderator
Вместо да се перчиш и назидаваш не е ли по правилно да поемиш и ти част от вината от състоянието на държавата ни та цигани та политици та комунисти на тези неща никой не се хваща а да допълня в Турция има и терор от страна кюрдите който са бетер каде каде повече от циганите.Започни от себеси та да поживеем и ние малцинствата малко по така като хора-та.

Offline ibrahim65

• Moderator
 Bulgaria_eagle мислиш се за голямата работа и говориш за Далеч съм от вашите нрави и култура,много далеч ало градски аз също живея в България затова те подканвам да гледаш и коментираш какво се случва в зала номер едно в ЕНДЕКА-то това там е твоята култура чалга и гюбеци до спуковане деиствително вашата куртура е далече от ПОМАШКАТА.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
По принцип си прав ,но да напишеш пост толкова неграмотно и да призоваваш за скромност е меко казано смешно. Хубаво е всеки за себе си да отговаря и в този ред на мисли да ти кажа ,че се започва от езика и после се преминава към другите нива. Не разбирам с какво аз съм виновен за споменатите от мен неща. Ще ти кажа ,че вие не живеете ,а паразитирате. Има голяма разлика ,ако ти не е правиш мога да ти го обясня. Кюрдите не ги и споменавай редом до циганите, най-малкото защото те са много по организирани от тях. Ако имаше свястна политика за малцинствата щеше да видиш конкретни резултати

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Bulgaria_eagle мислиш се за голямата работа и говориш за Далеч съм от вашите нрави и култура,много далеч ало градски аз също живея в България затова те подканвам да гледаш и коментираш какво се случва в зала номер едно в ЕНДЕКА-то това там е твоята култура чалга и гюбеци до спуковане деиствително вашата куртура е далече от ПОМАШКАТА.

Вие и циганите я въведохте тази "култура"в България.Не разбирам какво отношение има с нашата култура.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Прав си за бъдещето на БГ. Едно време малцинствата бачкаха  вие хрупкахте но земята се върти и всичко се мени. ;)Който не работи не трябва да яде, хайде ся право на нивата да орете и после пак ще се видим. :D :D :D

Не разбирам как един читак може да заповядва какво и да е в България. Първични хора сте били,такива ще си останите

Offline ibrahim65

• Moderator
Ами залата беше препълнена с българи сигорен съм че и испълнителите са българи или греша това става в голямото село нали а не само и там.Пак ти казвам че гюбеците не са наша ПОМАШКА култура въпреки че и нашата я пресвоихте тя е нещо съвсем друго не е чалга.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Ами залата беше препълнена с българи сигорен съм че и испълнителите са българи или греша това става в голямото село нали а не само и там.Пак ти казвам че гюбеците не са наша ПОМАШКА култура въпреки че и нашата я пресвоихте тя е нещо съвсем друго не е чалга.

Какво сме присвоили бе чедо на природата? :o Изобщо вие помаците какви сте? Турци ли сте ? Еничари ли сте или сте някаква кръстоска?

Offline ibrahim65

• Moderator
Извън земни сме поне за теб чедо.А пък за крастоска сте вие който сте били педстотин и повече годинки роби чедо. ;)

Offline SIVEK

• koгато орелът е ранен полита към върха на планината
  • Moderator
Вие и циганите я въведохте тази "култура"в България.Не разбирам какво отношение има с нашата култура.
A kaжи каква култура имаш ти приятел и какво разбираш ти от култура.Като не ти харесва просто не я приемаи.Живей си с това което мислиш че е правилно и не обръщаи внимание на другите.Но това не може да стане в БГ понеже всеки разбира от всичко.Всеки се прави велик на село но в града е нищо.Докато не се промени мисленето на българина да приема всеки с неговата култура с неговото мислене ще има тази вражда ще има това разделение на наши и ваши.За пример ще ви посоча САЩ .Тук има народ от цял свят всеки идва със своя култура със своя религия но всеки пристигнал на територията на САЩ спазва закона и никои не го е грижа ти в какво вярваш.