Author Topic: Майкъл Джексън почина- Света загуби много..  (Read 22852 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline shaban

• Forum fan
Аллах рахмет олсун.
Аз само това мога да кажа . Какъв е що ,велик ли  ,не ли ,крал на рока ли ,на попа ли  ,това нищо не значи,защото всичко това е само във нашите представи.Има кой да го определи какъв е и за къде, това не е наша работа.Умрял е ,нормално, бил ли е добър мюсюлманин или не ,също не е наша работа.
Или спомням си баща ми какво каза когато умря  Брежнев.
Аз му казах :
-Буба ,Бряжнев е умрял .
Пак той ми рече:
-Нема нищо ,то и бобайко е умрял.

Или с други думи , нека не правим трагедия ,това е човешкия живот.Едно "Аллах рахмет олсун" е напълно достатъчно.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Само за броени часове,този видео клип е посетен от над 1 милион в Интернет. По света  :( :( :(....     http://www.youtube.com/watch?v=OK25cfzdTTg&feature=topvideos#lq-lq2-hq-vhq  

sofyasesi

• Guest
Майкъл е легенда. И ще се помни винаги. Жалко, че в началното обявление на помак.еу се акцентираше, не върху смъртта му, а повече за това че е мюсюлманин. Много ниско бих казал

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
За нас е важно, че той стана мюсюлманин, но е важно че стана и помак, като се избели. Вярно е че за мъртвите не се говори с лошо Аллах да му опрости греховете, ама какво общо има той с нас нашенците. Нали все пак тук би трябвало да обсъждаме проблемите ни. Да взимаме някакви научни, културни и политически ако щете решения. За това е и този форум. С Джако и без Джако светът си съществува. Един тукашен казал на синъ си "Синко ще си отида, но балкана ще остане, ще си отидеш и ти и балкана пак ще остане, ще си отиде и синът ти и балкана пак ще остане". Така че днес умря Джако утре ще се роди друг Джако а нашите проблеми остават нерешени.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Не е погребан още,в момента наследниците се карат за парите му и завещанието от един милиард $ !  http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2264211

Offline abc

• Forum fan
За нас е важно, че той стана мюсюлманин, но е важно че стана и помак, като се избели.

Малко повече уважение към мъртвите дали ще е възможно?

Offline fotakiev

• Forum fan
За нас е важно, че той стана мюсюлманин, но е важно че стана и помак, като се избели. 
Няма ли специализиран психотерапевт тук в сайта....

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
За какво ти трябва?

Offline fotakiev

• Forum fan
За какво ти трябва?
Имам нужда явно!

Offline shaban

• Forum fan

Аз отбирам Фотакиев от психични разстройства,второто ми висше образование е  психотерапия.
Но, предвид наблюденията върху пристрастното ти поведение в последно време ,считам че при тебе става въпрос за трайна маниакално агресивна психоза, а това вече не е в сферата на компетенциите ми на психо -терапевт.Това е клиничен случай.Все пак за твое успокоение ще кажа ,че не си изолиран случай в сайта.
Шегувам се,разбира се ,да не го вземеш насериозно и да си внушиш ,защото автосугестията може да ти изиграе лош номер.

Offline Беглик

• Advanced member
Шабане, второто ти висше от България ли е или от чужбина? Според теб, у нас има ли специалисти по автосугестия?

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
На 7 юли/ вторник/   ще е погребан Майкъл Джексън в Лос Анджелис!                            http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2270351

Offline balkans

• Member
  • **
Лека му пръст на човека. Гениален музикант беше  :'(.