Не си четем постингите задълбочено и изглежда всеки се е влюбил в собственото си мнение.След като го има казусаза "пошляпването" той не може да бъде игнориран,още повече ,че постоянно се пише за това.Изглежда, че никой не разбира защо това е така.
Едва ли не трябва да се обявим и против фетфите издадени от ислямските учени, като се изкараме по-умни.Няма ли това да е и един вид тръгване против корана.Не знам по какъв начин трябва да се обясни, че "пошляпването" не е насилие, а мярка за смаляване на неговата сила, при така вече възникнали факти за неизбежно случващо се такова.Или ще кажете, че то вече е изкоренено, или е на път да се изкорени.Е тогава и аз ще кажа, няма вече нужда от "пошляпване".Може би чудите се, защо по такъв начин защитавам мнението си,имал съм наблюдения и споделяния с мен, при подобни семейни разпри от рода на "....ако не се страхувах от Аллах заради семейството, щях да я пребия".Работата беше се разминала само с един шамар.Жената не поиска развод защото наистина беше виновна, а съпругът не го направи в името на семеиството.И мнението ми е,нека да оставим свободно всеки да изразява свободно своето такова.Лично аз "пошляпване"никога не бих употребил,даже не мога да го осъзная, но фактите са си факти,дори опонирани от тези които ги цитират.Вземете случая в Осиково, за който нямам думи.Дали щеше да се стигне дотам, ако в човека имаше поне малко вяра в Бог.Тогава всеки би казал по добре да беше я бил от колкото това.Или нещо бъркам, май вече в света всичко ще е ок,Религията вече не ни трябва.Така, че по добре да защитим нещо което е създадено да предпазва, а не да злоупотребяваме с него, или да го прикриваме все едно не съществува.