Няма защо ,Метка. Не съм казал никъде че харесвам безрезервно идеите на Юзеиров, но не мога да приема абсолютното отрицание на делата му. Не съм съгласен да му се задават въпроси за произхода на средствата му. Не съм съгласен нападателите му да се държат като прокурори.Не съм съгласен на отрицателното отношение към този човек, най малкото защото той съумя да разбуни заспалите мозъци на доста закостенели системи и затова че всичко което прави ,прави за своя сметка и това е така до доказването на противното.Специално за паметника ,аз го аплодирам.,защото аз на негово място бих направил паметник само със месечинка, а той преглътна някои свои чувства и постави и кръстачка. Вярно е че в сайта се развихриха некви страсти около нестандартните му идеи, но човекът постави тези теми за да се обсъдят и за да провокира общностно мислене на всички групи ,малцинства и т. н. освен това доста от намеренията му си останаха на идеен етап благодарение на това че ги постави на обсъждане тук и в още един два сайта.