Author Topic: 3500 в pomak.eu!  (Read 16430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Metka

• Forum fan
Ynt: 3500 в pomak.eu!
« Reply #15 on: May 16, 2009, 15:56 »
Длъжен съм на това място да изразя позицията си относно евентуалното ми участие.

Считам че е редно да има прозрачност.
Според мен е добре въпросите на водещите да се публикуват тука.
И разбира се самите одговори от нас също тука да се публикуват.
Има  два варианта :
1. Ако въпросите са към всички участници тука, Ние  като форумно общество сме длъжни да делегираме наши представители които да одговорят на тях.

2. Ако въпросите са към определени форумци е нужно те самите да си одговорят.

Като обикновен форумец аз предлагам и други достоини представители на общноста ни  - Мустафа, pomak BG и Sherif_Mkd.

нека да не забравяме че Sherif_Mkd е представител на нашенската общност в раководството на сайта и би било грях ако и той не участва.

Но това са предварителни според мене размишления.Нямам представа какво искат от нас журналистите.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #16 on: May 16, 2009, 16:10 »
Рибата в реката, тигана сложихне...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #17 on: May 16, 2009, 18:15 »
Този сайт няма нужда от представяне в медиите. Сайтът www.pomak.eu е медия! Не виждам смисъл някои телевизии да си правят реклама с нас.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #18 on: May 16, 2009, 18:53 »
Този сайт няма нужда от представяне в медиите. Сайтът www.pomak.eu е медия! Не виждам смисъл някои телевизии да си правят реклама с нас.

Dobra i mnogo razumna ideq Mustafa!

Nima nie nqma da se radvame ako tuka se registrirat Lora Krumova i Milen Cvetkov?

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #19 on: May 16, 2009, 18:56 »
Да така е.И някой фанатици копират всичките мнения и си правят библиотека за нас.Въпроса е как ще използуват тази библиотека-дали отново във вреда на помака......

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #20 on: May 17, 2009, 01:38 »
Някои така и не разбраха замисъла! Има договорка на определен етап да се включат наши членове на живо,или в студиото на Нова" Здравей България". Интереса е взаимен,от една страна Медията ТВ получава зрителски интерес,от друга сайта помак.еu излиза с чисто лице пред света.Има логика,замислено е и ще стане.Да се подготвим обаче! Влезнал съм в координация,на един определен етап ще е факт,аз мисля в полза за нас сайта е!

Offline geraka

• Member
  • **
« Reply #21 on: May 17, 2009, 13:50 »
В Темата Няма да се редактира никакъв постинг...

Да, ама не...

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #22 on: May 17, 2009, 13:54 »
Какво е Редактирано! Всичко,което е писано в Темата е ТУК!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #23 on: May 17, 2009, 13:56 »
Към Geraka- da si premahne Avatara otdolu,i da prochete pravilata na Foruma t.1

река_Въча

• Guest
« Reply #24 on: May 17, 2009, 14:02 »
Назми, много внимавай с това интервю за Нова телевизия, защото Милен Цветков задава много неудобни върпоси?Аз ги виждам от рода на следното?
1.Къде се хоства сайта и кой го поддържа?
2.Кой финансира сайта?
3.Каква е целта на сайта?
4.Защо точно pomak.eu

Трябва много старателна подготовка..Мисля си даже..да са ясни въпросите предварително..Иначе ше стане 100 процента излагация

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #25 on: May 17, 2009, 14:09 »
Назми, много внимавай с това интервю за Нова телевизия, защото Милен Цветков задава много неудобни върпоси?Аз ги виждам от рода на следното?
1.Къде се хоства сайта и кой го поддържа?
2.Кой финансира сайта?
3.Каква е целта на сайта?
4.Защо точно pomak.eu

Трябва много старателна подготовка..Мисля си даже..да са ясни въпросите предварително..Иначе ше стане 100 процента излагация
Благодаря,но при условие,че сме готови да застанем зад камерите говори че всичко е прозрачно.Сайта се е доказал като уникален пред света.Като дом на помаците по света разделени от граници,но обединени от пъстрата помашка култура и традиции съхранени по света.Защо се хоства извън БГ- хоства се за да се избегне много неща свързани с Демократичноста и неспазване правилата.Потдържа се от нас,а не от секти или други.В създаването му до сега сме се доказали пред света,че няма политика тук или разделение,сайта е дом на помаците по света тук да се срещнат,открити сме и добронамерени,затова сме в Интернет!

Isyankar

• Guest
« Reply #26 on: May 17, 2009, 14:15 »
Хоства се в Турция, защото така се избягват проблеми с правосъдието в България или най-малкото вниманието на ДАНС.

Но хоствайки се в Турция - сайта се наблюдава много повече и, ако никой не внимава за крайни мнения свързани с България, ако мога така да се изразя, то по отношение на Турция всички стъпват на пръсти и сакън да не се каже нещо ненамясто.

Е, аз се питам кой вариант е по-добрия ? Страх от правосъдието в Турция или страх от правосъдието в България ?

Ето това бих казал аз като един от активно пишещите във форума ... Който иска да се сърди, ама това е истината, според мен ... Това, че не е хостнат в България може да спестява някои неща, но губи доста повече, тъй като е хостнат в Турция ...

река_Въча

• Guest
« Reply #27 on: May 17, 2009, 14:17 »
Съгласен съм, но самото интервю само за сайта ли ще бъде или изобщо за помашкия въпрос?
Водещият може така да размие въпросите, че .... както се казва да има "гръм от ясно небе".
Моето мнение е , че е твърде рисковано..Още повече, че ако предаването е на живо, риска се увеличава значително...

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #28 on: May 17, 2009, 14:26 »
Хоства се в Турция

Да прав си isyankar,
Хоства се в Турция , под немски сървър и това не е важно само технически въпрос, защото в България нямаше толкова силни хост ;)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #29 on: May 17, 2009, 14:33 »
Преди това беше ТУК в Америка в Далас!. В съвременния свят всеки избира най-доброто в Интернет,не виждам основание или причина за което.При условие,че си в Интернет пространството веднага се разбира за какво си,кой си,цел,направление...! Такива НЕ виждам,и смятам мястото на помак.еu като заслужено доверие от страна на нашите хиляди членове и гости.От наша страна място за притеснения няма!