Author Topic: Малцинствата  (Read 69999 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Kumuk

• Senior member
Ynt: Малцинствата
« Reply #210 on: May 15, 2009, 01:41 »
Сега малко по сериозно. Докато се съмняваме един от друг. Докато едните обвиняват другите в сепаратизъм а другите обобщават отсрешните с фашизъм делението ще e все по голямо. Всяка общност ще се отдалечава и разграничава от другата все повече и повече. Ще ви се стори може би безумно но според мен решението  е първо да се увеличи стандарта на живота в страната и все повече и по вече демокрация. Да доуточня че говоря за истинската демокрация а не за съществуваща в момента ОЛИГАРХИЧНА ДЕМОКРАЦИЯ.

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
« Reply #211 on: May 15, 2009, 11:04 »
Тъй като някои хора във форума се усъмниха, че някой едва ли не ме е сплашил да напусна сайта, искам да ви кажа, че сте много далеч от истината. Преди два-три дни действах импулсивно, подразнен от опитите на Мустафа да ми вмени някаква вина. Но след като ме изкарахте страхливец, реших да остана.

Така че ще продължавам да ви досаждам. :D
Fortuna Favet Fortibus - Съдбата обича смелите

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #212 on: May 15, 2009, 11:37 »
Няма проблеми, вече писах, че имаме нужда от теб. Що се отнася до "опитите" за вменяване на вина,  спокойно - тук често ни се вменява такава задето нашите евентуални прадеди са продали вярата си.
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Tralala

• Guest
« Reply #213 on: May 15, 2009, 13:10 »
...
Така че ще продължавам да ви досаждам. :D

Аз пък се оттеглям от форума, смисъл не виждам никакъв ;) и тъй като сам част от малцинството в този форум, сте ми изтрили единствената ми тема! Въпросът ми "Защо" би бил риторичен. Мерси за демократичния ви форум!

...делението ще e все по голямо. Всяка общност ще се отдалечава и разграничава от другата все повече и повече. ...

Че нали точно тази е целта ви!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #214 on: May 15, 2009, 13:21 »
Tralala, спомням си много добре твоята тема - за ражданията в домашни условия. Дори днес я търсих за да ти отговоря. Честно казано не знам защо е била изстрита. Но и аз също съм много трит в този форум, особено началните ми постинги. Вече трябваше да съм с над 1000 мнения  ???
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline Kumuk

• Senior member
« Reply #215 on: May 15, 2009, 13:32 »

Аз пък ти предлагам да не се оттегляш а да останеш и да разбереш истинските ми цели и целите на този форум. Не искам да си отидеш като ни оставиш криворазбрани. Защото явно нищо не си разбрал :)

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #216 on: May 15, 2009, 14:08 »
Аз също искам Тралала да остане .Тя се цанеше ужким да става Слащенска снаха ;).
Присъйденвявам се към вас заради лошия и нереалния  PR, който Конспирацията тези дни ни спретна - че сме ставали все по затворени, параноици и неприемащи  мненията на другите.
Били сме сички от един край роднини а пък за други не мислим.Мислили сме се за вечно прави и  едва ли не имаме монопол върху весдесъщата истина.
От друга страна непрекъснато се предлагат съмнителни братски прегръдки .
Но Тралала определено желае да намери някакви общи ценности , примерно изкуството.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #217 on: May 15, 2009, 14:09 »
Аз пък се оттеглям от форума, смисъл не виждам никакъв ;) и тъй като сам част от малцинството в този форум, сте ми изтрили единствената ми тема! Въпросът ми "Защо" би бил риторичен. Мерси за демократичния ви форум!

Tralala, спомням си много добре твоята тема - за ражданията в домашни условия. Дори днес я търсих за да ти отговоря. Честно казано не знам защо е била изстрита. Но и аз също съм много трит в този форум, особено началните ми постинги. Вече трябваше да съм с над 1000 мнения  ???

Tralal i Mustafa...

Sigurno temata e iztrita po nyakakva greshka...
Izvinyavam se...
Edva li e bilo narochno...

Ponyakoga i nie dopuskame greshki...

Tralala pusni ako iskash temata si otnovo...
A  i  na mene vav temata za "Lubiteli na izkustvoto" shte mi lipsvash tai kato drugi tam ne postavyat krasoti osven tebe i mene...  :)
"Възможностите съществуват, за да се възползваме от тях! "

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #218 on: May 15, 2009, 14:14 »
Рахмие пое вината,но всъщност грешката е моя по неволност, снощи имах доста проблеми тук със съфорумници,така че нека Тralala da  си пусне Темата отново.Понякога и нервите на Модераторите не издържат :)!
" В душата ни всеки има скрита болка"
 Самоопределението какви сме,е нашето решение"!