Никой нищо не ви забранява, кардашим. Нито ви преименува, възродява, изселва и т.н. Ако оставим настрана наистина твърде интересните теории за произхода на родопчани, които се вихрят в този форум - то не бяха траките, тюрките, богомилите, арабите и т.н., и т.н., сайтът наистина е интересен и доста добре направен. Изглежда, вложена е сериозна инвестиция за този проект.
Само че трябва да знаете, че както са отминали онези времена отпреди 20 години, така вече започва да отминава и СЛОБОДИЯТА на прехода. Има една много вулгарна, но също толкова вярна жаргонна приказка в софийския квартал "Сухата река", където живея. Лафът е: "Кой ебал - ебал, кака се ожени". Та така и със СЛОБОДИЯТА. Грешката, която беше направена преди 20 години със създаването на етническата партия ДПС и с постепенното рушене на българската държавност, със сигурност няма да бъде повторена. Грешката, която отродените комунисти направиха с акуширането на измислената македонска нация - също. Етническото инженерство приключи, приятели мюсюлмани.
И не ме обвинявайте в расизъм, защото просто не сте прави. В първия ми постинг, който светкавично изтрихте вчера, обясних, че съм роден в Лудогорието - в гр. Лозница, Разградско. Израснал съм както сред турци, така и сред много българи мюсюлмани. С доста от тях съм приятел и до днес.