Ето ,ставаме свидетели на това и тук в нашия форум как влизат амбицирани лица с компрометирани амбиции за нов подход към Неовъзродителния процес/няма да им казвам имената ,по думите ще ги познаете/. Лично, останах много приятно изненадан от лицето Пламен Пасков, който е тук при нас с точно такава болна мисия на Неовъзродител, когато разбрах ,че същия този е бил Модератор на фашистки сайтове - Форума на Атака и Войни на Тангра.Примери много.
Шабан, ако държите да приличате на Ведат Хасан Мурад (Сербест Коркмаз) по лъжи, измислици и клевети, ваша си работа.
Но ако ще го правите, ще ви заставя да докажете думите си, защото започвате да лъжете грозно и безотговорно също като него.
Аз никога не съм бил модератор на форума на вестник Атака. Нещо повече:
имам над 100 бана там за материали, разобличаващи същността на първата частна семейна партия и лицемерието на клетвопрестъпника Волен.
За справка: г-н често пияния евродепутат Десислав Чуколов (админ на форума), г-н Владо Лалов с неустановената ориентация (модератор на форума), г-ца Деница Гаджева, която наистина беше модераторка на форума, а сега по семейна линия е депутат от Атака.
Мобилните им телефони искате ли? Ще ви ги дам всичките.
Втория пример: за Войни на Тангра: също.
Никога не съм бил модератор, и също
в момента съм с бан там, което лесно
може да се провери тук.
Да не говорим, че поне старото ръководство на форума стоеше на твърдо антифашистки позиции и беше оплювано и поливано с помия от нацисти от други форуми именно за не-споделяне на хитлеристките идеи и концепции.
Преди да пишете такива глупости, не би било зле да се позапознаете с реалната картина на нещата, а не да пригласяте на ментално нестабилни хора с болни политически амбиции.
Изпростявате, изнаглявате и сипете клевети с оскърбителен характер.
Нещо, което никога не съм си позволявал към вас или към други участници тук, и което е забранено от правилата.
Това е недостоен начин да се опитате да компенсирате слабостта си в нашите спорове по концептуални и принципни въпроси.
От вас поне не го очаквах.