Author Topic: Да кажем:"Върни се Метка!"  (Read 15603 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline abc

• Forum fan
Ynt: Да кажем:"Върни се Метка!"
« Reply #15 on: March 05, 2009, 15:24 »
Моля, моля! Тука в ревност да не се обвиняваме!

Метка, аре ела бе човек! Виж какви дебати зарад теб де водят! 

Да не са го отрязали то нета... Може пък и пи си то да му е на ремонт...

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #16 on: March 05, 2009, 15:35 »
Що си щураву! :D

Offline stomi_mc

• Avarage member
  • О Лъжница, ти най-красивото селце на света
« Reply #17 on: March 07, 2009, 16:04 »
az sy6to se prisyedinqvam kym kauzata!!! Metka. Vyrne se nie vsi4ki imame nujda ot teb inshallah da si skoro sred nas

Offline abc

• Forum fan
« Reply #18 on: March 07, 2009, 17:29 »
а бе някой да е виждал Метка

Offline abc

• Forum fan
« Reply #19 on: March 10, 2009, 11:35 »
Понеже някой питаше, видях Метка ама нещо ви е сърдит  ;)

http://smart.freesmfhosting.com/index.php?topic=421.0 - Форумът на Истинските Демократи... или демократ, че то никой не остана там. Освен Метка  ;D

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #20 on: March 10, 2009, 11:55 »
Тъкмо го четях! :) А Г-н Пасков,верно ли сте объркали иманата? То името на С....т Кор..... не било В....! ;D

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #21 on: March 10, 2009, 12:13 »
Тъкмо го четях! :) А Г-н Пасков,верно ли сте объркали иманата? То името на Сербест Коркмаз не било В....! ;D
Нищо не съм сбъркал: казва се В.... Х.... М...., от бившата партия на демократичните промени на Мехмед Ходжа, понастоящем има фирма за имоти N... R....y, в Mount Prospect, района на Чикаго.
Всичко това е истината и само истината.
В..... обаче панически се страхува от споменаването на истинското му име, затова си е избрал куп "храбри" интернет никове, като настоява най-много на С.... К......
Има много какво да се каже, но, честно казано, не виждам смисъл да продължаваме с обсъждането му, защото:
1. форумът бързо ще пожълтее
2. Той не е в темата
3. Той не може да отговори тук, за момента поне.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #22 on: March 10, 2009, 18:15 »
Г-н Пасков, в темата от линка по-горе става ясно, че главната причина Метка да не бъде тук, сред нас, сте именно Вие. С оглед така развилата се ситуация, съвсем наскоро бяхте помолен от модератор да не пишете известно време в ромак.еу. Но Вие продължавате! Никой в този форум не се интересува какви фирми притежава лицето Х в Чикаго, нито пък в коя партия е членувал. Това, което ни интересува, е сред нас да няма "мекерета" - участници, които публикуват материали от този форум в други националистически такива. Оправданието, че имате бан там, не ни върши работа. Възможно е този бан да е поискан умишлено за да се оправдавате тук.

Продължавайте да публикувате километричните си постинги, раздробявайки дума по дума мненията на другите участници, вадейки цитати извън контекста им, тенденциозно внушавайки вина у мюсюлманите. На това не мога да Ви попреча, тъй като не съм нито модератор, нито администратор. Лично аз съм решил проблема по свой собствен начин. В знак на солидарност към Метка и предвид Вашите участия в нациналистически форуми, от тук насетне ще игнорирам всяко Ваше мнение.

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #23 on: March 10, 2009, 23:03 »
Г-н Пасков, в темата от линка по-горе става ясно, че главната причина Метка да не бъде тук, сред нас, сте именно Вие.
Причините Метка да не бъде тук (според мен поне) са, че в споровете не можа да се наложи и докаже, че злоупотреби с модераторските си права, че изтри (така поне ми казаха) над 40 мои постинга (стари при това), и че от модератор стана потребител, а там, в оня форум, е модератор. Наранено честолюбие, нищо принципно, всичко е изцяло лично.
Да ме опровергае, ако иска: за него няма бан и може да се защити.

С оглед така развилата се ситуация, съвсем наскоро бяхте помолен от модератор да не пишете известно време в ромак.еу. Но Вие продължавате!
За "известно време" е идиом, който се превежда на нормален български език като "неопределено време". И щом модераторът не е фиксирал в молбата си периода от време, аз не писах толкова, колкото сметнах за нужно, без да съм нарушавал и без и сега да нарушавам правилата.
Вие искате да ме изгоните ли?
В качеството на какъв и на какво основание, позволете да попитам?

Никой в този форум не се интересува какви фирми притежава лицето Х в Чикаго, нито пък в коя партия е членувал.
Не бъдете толкова сигурен и не говорете за всички, защото вие сте само Мустафа, а във форума има над 3000 потребителя, които не са ви избирали за спикер, ако трябва да ви сваля на земята.
Този Х заплаши и полива с помия и сега доста от участниците в този форум, и щом Гелина ме е питала за неговата самоличност, аз отговарям на нея.
Ако вас лично това не ви интересува, игнорирайте постинга ми: просто е.

Това, което ни интересува, е сред нас да няма "мекерета" - участници, които публикуват материали от този форум в други националистически такива.
Не говорете от името на всички, повтарям ви.
Никой не ви е гласувал такова доверие. Това едно.
Второ: забрана за публикуване на материали или постинги от този форум в други форуми аз не знам да има. Ако греша, докажете го.
И трето: въпросът кого точно вие определяте като мекере ни изважда от нормалната дискусия и ни праща в територията на нарушенията на правилата. И за да бъда ясен: вие нарушавате правилата, не аз. Аз на вас една лоша дума не съм ви писал. Вие обаче започнахте да си го позволявате.
"Мир вам" ли беше "Селям"? Къде ви е мира, Мустафа?

Оправданието, че имате бан там, не ни върши работа.
Аз не ви го продавам, това "оправдание", така че на кого му върши работа или има някакви претенции за знак за евросертификат, слабо ме вълнува.
Не помня да сте ме обвинявали в каквото и да е, за да смятате, че аз съм длъжен да ви се оправдавам.

Възможно е този бан да е поискан умишлено за да се оправдавате тук.
Възможно е аз да съм предизвикал глобалното затопляне или да съм извънземен.
Списък на възможностите на база параноя и вашата или друга лична неприязън към мен ли ще правим?
И още веднъж ви казвам съвсем отговорно: нямам никакво намерение да се оправдавам за каквото и да било пред когото и да било, щом не нарушавам правилата на този форум.
И второ: престанете да говорите като политик на митинг в първо лице множественно число, защото аз не знам някой да ви е избирал за спикер на група.
Самоназначението ви аз лично не го приемам за легитимно.

Продължавайте да публикувате километричните си постинги, раздробявайки дума по дума мненията на другите участници, вадейки цитати извън контекста им, тенденциозно внушавайки вина у мюсюлманите.
Ей тази глупост за вменяването на вина ако ми я докажете, ще ми се реабилитирате в очите, честна дума.
Все мръсни инсинуацийки, когато не можете да победите в споровете с аргументи и факти.
Ама това става заразно вече!
На това не мога да Ви попреча, тъй като не съм нито модератор, нито администратор. Лично аз съм решил проблема по свой собствен начин. В знак на солидарност към Метка и предвид Вашите участия в нациналистически форуми, от тук насетне ще игнорирам всяко Ваше мнение.
Мъдро решение.
За финал, да ви напомня: в правилата на форума няма пункт за забрана на участниците да учавстват или да са учавствали и в други форуми, в това число, и националистически.
Вие сте нов, но аз още в началото на участието си в този форум дадох подробен списък на всички форуми, където пиша или съм писал.
Ако вие смятате да ме държите отговорен за моите писания другаде, извън този форум, ще си позволя да ви питам: на какво основание?

Ismet DRAMSKY

• Guest
« Reply #24 on: March 10, 2009, 23:09 »
Незнам за какво става въпрос, но знам друго, че то Помаклъка ако беше обединен, щяха да си направят държава. Виж, че Помаците и по-точно Помака Кемал Ататюрк направиха на другите нации една хубава държава, тази като Турция, но когато стане въпрос за обединение да се направи нещо добро за някой Помак, трудно става. Просто си размишлявам на глас!

Offline abc

• Forum fan
« Reply #25 on: March 10, 2009, 23:16 »
В ерата на глобализацията, когато България е част от една условна държава Европейски съюз, създаването на нови държави е несериозно. Не знам обаче това защо е в темата "Върни се Метка!"? Да не става президент?

Ismet DRAMSKY

• Guest
« Reply #26 on: March 10, 2009, 23:23 »
Нико не казва,че трябва да се създава държава на Помацити, защото това е направо смешно и защото Помаклъка основно живее на териториите поне на 3 съседни на БГ държави. Просто си размишлявам на сайта!

Offline abc

• Forum fan
« Reply #27 on: March 11, 2009, 00:12 »
Моето също е просто съждение  :D

Венсеремос  ;)

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #28 on: March 11, 2009, 07:13 »
Ne e smeshno, nikak daje... Pak stignah do sashtiyat izvod, zatvaryane na sayta. Po dobre da prejalim sayta otkolkoto da pozvolim nyakoi pomak ot nas da si zagubi jivota...!  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Nie koga li pak sme imali pravo na sobstveno mnenie i glas...!  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline abc

• Forum fan
« Reply #29 on: March 11, 2009, 08:24 »
Rahmie защо толкова много сълзи и страдание