Author Topic: Обичайте се и нека се уважаваме заедно в помак.eu!  (Read 177692 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline isa71

• Forum fan

Offline Rahmie

• Charter member

Offline isa71

• Forum fan
абц,абсолютно си прав,аз също се присъединявам.

Offline Metka

• Forum fan
Одговорът ще го намерите в това :

Mission: Impossible Opening Montage 1

Останалото ще го разгадаете, не сте балъци.

Offline isa71

• Forum fan
[quote author=Metka link=topic=1334.msg46746#msg46746 Останалото ще го разгадаете, не сте балъци.

никои не ти дава право да обиждаш хората в форума.в турция казват-,,язъклар олсун,,

Offline isa71

• Forum fan
метка,нямам никъкво намерение да подценявам когото и да е било,но защо то такъв заобиколен начин.както и да е ,поздрав за теб-
Survivor - Eye of the Tiger (Rocky and Apollo Training)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Изтрита бе темата "Мисия възможна"
В тази тема успяхме да покажем снимки от гостуването ни  при родителите на Snake и Назми.
Идеята бе чрез това да помириме Назми и Снейк.И то по време на Курбан Байрама, за да потърсиме прошка от родителите и на двамата.
Много от форумците се зарадвахте.Това наистина бе наш голям успех.
Но после Назми тихомълком изтри темата.
И Snake се ядоса.
Незнам какво си са казвали. Не ме и интересува.
За нас бе важно че успяхме да ги обединим дори и за малко.
-  Иса не съм казал че си балък. Одговорът ми горе е метафора.
Клипа които съм качил е от филма - "Мисия невъзможна".
И в това бе разковничето на одговора на въпроса които пепито, мустафа и абц задават.
И моля те, не ги подценявай те не са балъци.
Поздрави
Метка,недей изопачавай нещата,моля! quote.Цитат..Но после Назми тихомълком изтри темата."". Знаеш защо и кой е причината за което ,не съм изстрил тихомълком темата а дадох отчет  в темата за Модератори и Админи какво каза Снейк за родителите ми.После,самата тема "Мисия възможна" съм ти писал десетки пъти защо изстрих!.Темата щеше да придобие актуалност и полза ако предварително се знаеше замисъла както и участниците респективно родителите ми,роднини  ако знаеха за това! Сега за Бана на Snake- Da,наложен му е от Админите на сайта за клевети и обиди към наши 2 съфорумници тук в сайта,единия съм аз,а за другия беше толкова гадно от страна на Снейк.Затова тук публично казвам още същия ден когато Снейк публикува постинга аз бях изумен и се свързах по тел с неговия приятел,комшия  в Чикаго -Jemal и мой  земляк,който е тук наш уважаван член, ,помолих го да предаде на Снейк да спре пише глупости и клевети.Това е нарушение на форума и неуважение.Админите не са длъжни да публикуват постингите на членовете си.Ондер знае още първия ден за това.Правилата тук са за всички еднакви! П.С– Темата е за поздрави,видеоклипове,..другото на лични.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
С една от любимите ми песни искам да поздравя всички които празнуват Коледа,както и онези наши съфорумници дето бяха с нас в сайта през 2009 година!  :) http://www.youtube.com/watch?v=JzStzO7e68k#lq-lq2-hq

Offline isa71

• Forum fan

Offline isa71

• Forum fan

Offline isa71

• Forum fan