Вярно е, че са най-великата БГ група. В България едва ли някога въобще ще има такива фантастични музиканти, събрани в една група. След дългогодишно прекъсване се очаква в края на лятото или началото на есента да издадат новия си албум, който според мои познати, слушали демоверсиите, ще бъде истинско събитие. Освен това - ще направят турне из цялата страна.
Личен приятел от ФСБ ми е Константин Цеков, който е един от двамата вокали, освен това свири на клавишните и измисля композициите на повечето парчета. Родом е от Благоевград. Гениален музикант!
Да прав си .Формация Студио Балкантон /ФСБ/ е уникална група.
През соцпериода тя бе глътка въздух за всички ни.Може би те бяха българският отговор на Пинк Флоид.
Бил съм на техно концерти в Благоевград.Тогава се познавах и с Иво Комитов от същият град дето беше в "Импулс", групата която според народната Милиция скандализираше подрастващото поколение.
Но за вапросната песен на ФСБ, ябълката на раздора бе манипулираното заглавие от клонинга Река Въча.
Истнското заглавие е - "След 10 години"
А цялото изречение бе - "Пак ще се срещнем след десет години".
А река въча я промена така - "Пак ще се прегърнем
Тази манипулация се преекспонира за трети път и някой модератори го разпознаха като поредна провокация.
Аз също считам че е така.Но се оказа че Рахмие не е мислила така .Рахмие ако греша поправи ме и моля да бъда извинен.
В края на краищата всико може да поздравява всеки с каквото иска.Пък един бан винаги може да се отмени , кво толко.