Author Topic: В Родопите масово се сменят имена  (Read 268957 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

crusader

• Guest
Ynt: В Родопите масово се сменят имена
« Reply #225 on: June 11, 2009, 13:21 »
Категорията на човека се определя от самия него, а не от другите. Като се затваряте в себе си и започвате да се отделяте - сами си го докарвате. Продължавайте все в същия дух и историите за език и култура и чакайте някой да протегне ръка... Същите като "македонците"... Просто трябва да копирате някого - за разговорен език и принадлежност - турците, за облекло и претенции за бит - българите. Но да не забравяме, че все пак вие не сте нито турци, нито българи... Само дето гласувате за спасителите от ДПС...

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #226 on: June 11, 2009, 13:23 »
Категорията на човека се определя от самия него, а не от другите. Като се затваряте в себе си и започвате да се отделяте - сами си го докарвате. Продължавайте все в същия дух и историите за език и култура и чакайте някой да протегне ръка... Същите като "македонците"... Просто трябва да копирате някого - за разговорен език и принадлежност - турците, за облекло и претенции за бит - българите. Но да не забравяме, че все пак вие не сте нито турци, нито българи... Само дето гласувате за спасителите от ДПС...

Теб какво те боли,за кой гласуваме? Пък и не те караме на сила да ни приемаш! Който иска ни приема, който не иска здраве да е!

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
« Reply #227 on: June 11, 2009, 13:25 »
Няма как да стане да се определя от самия него. Затваряме се, заради събитията от преди. Лесно ти е да критикуваш, но ако дойде и на твоята глава, тогава е възможно да прозреш и на другия бряг какво става. И тогава ще узнаеш неща, които не си и подозирал.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #228 on: June 11, 2009, 13:26 »

Ние гласуваме съответно за български,гръцки,турски, македонски,косовски,албански черногорски и така натамо политически партий.
И не ни набутвай политизирани спамове.
Това не е сайт за политика.

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #229 on: June 11, 2009, 13:26 »
Теб какво те боли,за кой гласуваме? Пък и не те караме на сила да ни приемаш! Който иска ни приема, който не иска здраве да е!
Ей, от такива "крузейдери", които не дават въздух на помаците, направо ми иде да се "турцизирам", па да видим тогава какво ще философствуват!  :D  ;D

crusader

• Guest
« Reply #230 on: June 11, 2009, 13:33 »
Ей, от такива "крузейдери", които не дават въздух на помаците, направо ми иде да се "турцизирам", па да видим тогава какво ще философствуват!  :D  ;D
Че то като те гледам - ти си си турцизиран бе братче, както и целия ви т.нар. етнос. Недей да използваш това за оправдание.

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #231 on: June 11, 2009, 13:34 »
"Шовинистичните-нацисти", ако ги заболи много егото им, може да ползувам и по-лека патриотарска упойка и да взема да се "евротурцизирам" или "европомацизирам", кое ви се по нрави и по аресва от 3-те ?  ??? >:(  ;D

crusader

• Guest
« Reply #232 on: June 11, 2009, 13:35 »
Няма как да стане да се определя от самия него. Затваряме се, заради събитията от преди. Лесно ти е да критикуваш, но ако дойде и на твоята глава, тогава е възможно да прозреш и на другия бряг какво става. И тогава ще узнаеш неща, които не си и подозирал.
Такааа - показахте си най-после рогцата всичките. Има ли някой който наистина да си мисли, че ей така БКП са решили да направят преименуване, после Възродителен процес??? Да би "случайно" да е имало поводи за това, как мислите?

crusader

• Guest
« Reply #233 on: June 11, 2009, 13:37 »
Ние гласуваме съответно за български,гръцки,турски, македонски,косовски,албански черногорски и така натамо политически партий.
И не ни набутвай политизирани спамове.
Това не е сайт за политика.
Никой не ти набутва политика тук, но след като сте нещо отделно, съществуващо отпреди Шумерската цивилизация, направете си партия и си развивайте сами идеите. Ама е лесно да се хванеш на хорото, или да се оставиш да те заведат в него.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #234 on: June 11, 2009, 13:37 »
Crusаder, не е това начина да общуваш с хората. Спри да нападаш и да обиждаш. Бъди малко по нормален
Приятел, с който си се сдобрил, ти е двоен враг!

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #235 on: June 11, 2009, 13:38 »
Явно ни харсва хорото! ;)

crusader

• Guest
« Reply #236 on: June 11, 2009, 13:40 »
Crusаder, не е това начина да общуваш с хората. Спри да нападаш и да обиждаш. Бъди малко по нормален
Аз внимателно си подбирам думите - може би защото мога да заявя, че речника ми по български и по още 2 езика е значителен и мога да се изразявам добре. Една обидна дума (в юридическия смисъл на това понятие) не съм казал!

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #237 on: June 11, 2009, 13:42 »
Бурни аплодисменти,човека владее 2 езика, па вие "прости помаци", не можете да говорите и на български! Не ви е срам! ;D

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #238 on: June 11, 2009, 13:42 »
Аз внимателно си подбирам думите - може би защото мога да заявя, че речника ми по български и по още 2 езика е значителен и мога да се изразявам добре. Една обидна дума (в юридическия смисъл на това понятие) не съм казал!
Кръстоносецо- аз освен български знам още 3 езика и то със доста добър речник. А ни ми обеснявай за юридически термини, защото е все едно на краствичар да продаваш краставици.
Приятел, с който си се сдобрил, ти е двоен враг!

crusader

• Guest
« Reply #239 on: June 11, 2009, 13:43 »
Връщайки се на темата - ако наистина се сменят имената - е значи не ви харесва толкова много хорото.