Author Topic: Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !  (Read 221296 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline PETER

• Forum fan
Ynt: Svetut e ocelql,zashtoto se e smql
« Reply #210 on: February 14, 2010, 19:41 »
Мъж споделя на приятеля си:
- Петък се чувствам малко мюсюлманин, събота малко евреин, неделя малко християнин.
През останалите дни от седмицата просто не ми се работи
:)

Offline Seiko

• Global moderator
« Reply #211 on: February 14, 2010, 20:19 »

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #212 on: February 16, 2010, 22:04 »
  Един мъж пита една мадама:
   -Би ли преспала с мен за 10000 лева?-Да,отговорила тя.
   -А за 10 лева?-Простак,ти за каква ме мислиш мене?
   -Аз каква си вече го разбрах,дай да уточним цената.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #214 on: February 17, 2010, 19:08 »
   Двама работодатели разговарят:
  -Ти на твойте хора плащаш ли им?
  -Не.А ти?
  -И аз не плащам.А идват ли на работа?
  -Да,идват.Защо питаш?
  -Чудя се дали да не им вземаме входна такса.

Offline Seiko

• Global moderator

Offline isa71

• Forum fan

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #217 on: February 18, 2010, 12:40 »

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #218 on: February 18, 2010, 19:21 »
Селям и Поздрави на всички Помаци, както и на другите мусафирье и гости!  8)
От 2 месеца некой хакер-възродител ми беше заключил физиката и името ми беше сменено от некой душманин, та разгелье днес с много разправии ми се върна старото име, нали част от Помаците сме малко като партизаните и айдуците с по неколко такива!  ;D
Разгеле, вейкье се появих па в Помашката земя, та веднага отивам до фелдшера в Спешното отделение, да ми махнат бинтоветье и да ми възстановят и физиономията, доколкото е възможно, че мина бая време от ваштье революции и незнам през къде е стигнала войната срещу храбрите Помаци, падате ли, побеждавате ли, да ни са ви изтребели онея наштье противници - АнтиПомаците!  :D  ;)

Offline tersid

• Adviser
« Reply #219 on: February 18, 2010, 19:27 »
хош гелдинь и добре дойде европамак, ела да  помагаш оти вече се държим като в смехотворението "Европомаците на Шипка"

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #220 on: February 18, 2010, 19:30 »
Селям и Поздрави на всички Помаци, както и на другите мусафирье и гости!  8)
От 2 месеца некой хакер-възродител ми беше заключил физиката и името ми беше сменено от некой душманин, та разгелье днес с много разправии ми се върна старото име, нали част от Помаците сме малко като партизаните и айдуците с по неколко такива!  ;D
Разгеле, вейкье се появих па в Помашката земя, та веднага отивам до фелдшера в Спешното отделение, да ми махнат бинтоветье и да ми възстановят и физиономията, доколкото е възможно, че мина бая време от ваштье революции и незнам през къде е стигнала войната срещу храбрите Помаци, падате ли, побеждавате ли, да ни са ви изтребели онея наштье противници - АнтиПомаците!  :D  ;)
     Sorry,братко ЕвроПОМАК!
Наистина в последните седмици проследих профила ти,то не беха Банване,гонене,ама нали си си свикнал та разгеле прошка искаме.
Наистина техника е братче,с тези местене на сървъра и други административни промени без да искаме ти и още други двама го отнесоха..Сорри и давай напред,нали помаки сме и не се отказваме лесно,като магарето-символ на търпение и инат ;),

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #221 on: February 18, 2010, 19:40 »
"Назмика", язье не обвинявам Вас "Адмираторите", щото знамь чее Вий като аргатьи на Сайятьа немате ичь никвьа вина!  8)
Критиката ми беше към хакер-душманитье, (те си знаят кои са, а и ний си ги знаем), ама нали откак нашеять Помак - Ал.АсанПетров го спрехьа за проверка, (който под секрет да не казвате на никому, ни даваше малко сведения за тея вагабонтски намеси), та нема никак кой вечяь да ни дава ичь сведения за тея интернет-душманье!  ;D  ;)
Нальей - Романь Плевенския го осветли, та, май требва да внидримье некой другь нашь чилек в ДАНЦ-уващата служба, сья требва да е от ЧЕЧ-а, чьи там сьа сащьо млогьу потайньи!  :D

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #222 on: February 18, 2010, 19:50 »
хош гелдинь и добре дойде европамак, ела да  помагаш оти вече се държим като в смехотворението "Европомаците на Шипка"
Даржитье сьа якьо, ний сме близо на "Родопската Шипка" сме малко зад "Машеркидикь" и зад "Хаджиосманското", за икьи-три саатья пеш сме до "Шипката", то тва баирче колко патьи сме го прекрачвальи, та и сега нема да ни са опрье, иья!  :o
Айь, сья дорь кать си изпиетье по адинь титюнь, сме при вазье, тамань пришпорвамье атоветьо!  ;D  ;)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #223 on: February 18, 2010, 20:01 »
Хожгелдин отново братко ЕвроПОМАК,нема спиране,оти ако помаките се предадем държавата ше закъса.
Кой ша гледа тютюна,кой ше копа по нивите?
Бая векове се крием по планините и все барчинките търсим,оти не знам?
Навремето докато си бех в БГ ми се наложи да поканя Р.Родопски за една свадба.
отивам в селото му дето е изселен- с.Розино Карловско там е и до днес,та влизам у селото и питам на мегдана дека е къщата му,една жена ми вика..
Там,в помашката маала са под балкана! Интересен факт-защо все помаките търсят барчинки и планината,дали пак немаме зародиш от планината,знам ли веке,айде от мен.
  For pomaks in Northern Greece "Duini mi liohni bel veter"

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #224 on: February 18, 2010, 20:17 »
Когато адньо време са гонили Помаките от Болгарията и са ги провадальи към Туркията по полетата, те сидяли, сидяли в равното и по адно време почнали да измират от въздуха от равнината и от водата, та тогазе помолили Султана да им даде имот да са заселят по некои баири, щото могат да си измрат сичкитье до адинь!  ???
Тогазье Султана им дарил подобни и еднакви земи като Родопските баири около Смирна и другите околности, за да им приличать и напомнеть на техните родни места от където са ги изгонили!  :(
Та, така са се и запазили повечето в Туркията и са оцелели, като адна част са се модернизирали и са посвикнали да живеят и в полето, като вазье, Американските Помаци, дето сте сегья по равните полета на Хамериката!  8)
Вижте, там и нашия чилекь Барак Обамата, ако има некав отделень Хамерикански щать да прилича като Родопите с много баири, гори и води, да ни го отдели за нас Помаците, че да земим да се изселвамье към тамьа, че тук при нас, нещо почнаха много безпричинно да арестоват и затварят в занданите повечето Помаци, като Асанката!  ;D  ;)