Author Topic: Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !  (Read 221306 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Ynt: Svetut e ocelql,zashtoto se e smql
« Reply #195 on: January 27, 2010, 20:20 »

Чудя се кои са тези форумци ? ;D

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #196 on: January 27, 2010, 20:38 »
Чудя се кои са тези форумци ? ;D

-   Star wars   "Attack of the clones "

Offline @xmet

• Senior member
« Reply #197 on: January 27, 2010, 22:14 »
Ако е това което си мисля, този е загубил повече време за регистрации,отколкото е живял.
 :D :D :D ;D

Offline yusu

• Global moderator
« Reply #198 on: January 30, 2010, 10:17 »

Offline RIBNOVO

• Senior member
« Reply #199 on: January 31, 2010, 16:32 »
de go izrovi

Offline yusu

• Global moderator
« Reply #200 on: February 03, 2010, 16:48 »
     Това може да се види само в България.
Това може да го видите само в България (част 2)

ЕvroPOMAK

• Guest
« Reply #201 on: February 03, 2010, 17:08 »

[Чудя се кои са тези форумци ? ;D
Абе, то е верно, че повечето Помаци, къде от бой, къде от зор, къде от практичност или икономичност, имат временно по 2-3 имена и прякора, ама тези тук са си направо автентични екземпляра с толкоз много имена!  :o
Тези с бая многото имена и подкорьи, май ще требва да са съвсем некав друг чуждопланетен народ и ще требва да са минали повече "Възродителни процеса" и от наштье Помаци!  ;D  ;)

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #202 on: February 03, 2010, 18:37 »
Абе, то е верно, че повечето Помаци, къде от бой, къде от зор, къде от практичност или икономичност, имат временно по 2-3 имена и прякора...
Ако става дума за никовете в този форум, защо си мислиш, че повечето са като теб  ??? ;D

ЕvroPOMAK

• Guest
« Reply #203 on: February 03, 2010, 18:57 »
Ако става дума за никовете в този форум, защо си мислиш, че повечето са като теб  ??? ;D
Ами, аз гледам, гледам, но, или не виждам за да повервам на ушите си кат проф.Вучовь, или пък съм пиян и не съзирам, че при тебе са изписани и трите имена с ЕГН, и лични данни по паспорт, и постоянен адрес и всекакви други лични данни!  :o
Амь, то, неможем да бидемь сичкьи, бабити и ербапь кать тебье и да ги списваме изцело навсекъде данните, нали некой може да ни обере жольтите алтьънье деть ги кътамье от векове преди "Османското", "Визанското" и "Проболгарското" "иго" ли, "владичество" ли, кой какь аресвь, така да го приема и разбира !  :D   :)

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #204 on: February 03, 2010, 20:52 »
Не увъртай - не става въпрос за лични данни, а за клониги.
Понеже цитираш пост с никовете на известен майстор в тая област, те попитах дали не мислиш, че повечето хора тук имат като теб "само" по 3-4 резервни ника  ;)

ЕvroPOMAK

• Guest
« Reply #205 on: February 04, 2010, 10:33 »
Не увъртай - не става въпрос за лични данни, а за клониги.
Понеже цитираш пост с никовете на известен майстор в тая област, те попитах дали не мислиш, че повечето хора тук имат като теб "само" по 3-4 резервни ника  ;)
Не, повече са, някъде към стотина, за да задоволяват мерака на много любопитковци във форума и да има за резерв, когато разни възродители започват да блокират останалите 99 броя!  :D
Айде, глей си монитора, и не се занимавай с другите, които не се занимават с разни величия!  >:(

Offline yusu

• Global moderator
« Reply #206 on: February 04, 2010, 11:01 »
      Моля! Не разваляйте настроението на хората в хубавата тема!
В заглавието ясно е написано ,че става въпрос за смях.
Караниците на друго място,примерно в ''лаф моабет''или ''отдушник''.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #207 on: February 04, 2010, 11:06 »
"Светът е оцелял, защото се е карал."  :D

Offline Беглик

• Advanced member
« Reply #208 on: February 04, 2010, 11:20 »
       Джеф Питърс печелеше пари по толкова различни начини, колкото рецепти за готвене на ориз са известни в Чарлстън, Южна Каролина.

Най обичам да го слушам, когато разказва как на млади години е продавал по улиците разни мазила и прахове против кашлица, как е живял ден за ден, дружейки с всякакви хора, и как с последните си монети е играл на ези-тура със съдбата.

— Веднъж попаднах в селището Фишър Хил, в щата Арканзас — подзе той. — Бях с дрехи от еленова кожа, с мокасини, с дълга коса, а на ръката ми пръстен с трийсеткаратов диамант, който бях получил от един актьор в Тексакрана. Не зная какво е направил той с джобното ножче, което му дадох в замяна на този пръстен.

По това време бях доктор Уо-ху, прочутият индиански целител. Не носех друго освен един вълшебен цяр — настойка за възкресяване на болни. Тя се правеше от живителни корени и билки, открити случайно от хубавицата Та-куа-ла, жена на вожда на племето Чокто, която попаднала на тях, когато събирала зеленище, за да гарнира традиционното кучешко задушено за празника на царевицата.

В града, от който идвах, не ми беше провървяло, та имах всичко на всичко пет долара. Затова още щом пристигнах във Фишър Хил, отидох при аптекаря и той ми отпусна заем от половин гроса шишенца и толкова запушалки. Етикетчетата и билките носех в куфара си — бяха ми останали от предишния град. Наех стая в хотела, в която имаше течаща вода, и когато шишенцата с настойка се строиха пред мен на дузини, животът отново ми се видя розов.

Ама ще кажеш шарлатанство. Не, драги. В шишенцата имаше не само вода, а и за два долара хинин и за десет цента анилинова боя. Години след това, когато отново минавах по тия краища, хората ме молеха да им дам пак от този цяр.

Offline Hadj

• Adviser
« Reply #209 on: February 04, 2010, 13:23 »
  Преди години мугленец се изселва в Смолян.Идват му  на гости приятели от Мугла и той решава да им покаже една от забележителностите на Смолан-обществената баня/тогава имаше такива бани/.Отива нашият  на  касата и за да демонстрира пред съселяните си ,че вече говори "модерно" казва:
  -Другарке,дай ми билети за три лица.
 А един от гостити пита:
 -Оти ба,ам гъзвесе нема ли да си мииме.