Author Topic: Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !  (Read 221292 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Kaplan

• Adviser
Re:Svetut e ocelql,zashtoto se e smql
« Reply #180 on: November 23, 2009, 22:00 »
 :D :D :D :D :D bravo super klip4e  ;)

Offline isa71

• Forum fan
Re:Svetut e ocelql,zashtoto se e smql
« Reply #181 on: November 25, 2009, 16:53 »

Offline isa71

• Forum fan

Offline vladoatan

• Member
  • **
Re: Svetut e ocelql,zashtoto se e smql
« Reply #183 on: December 16, 2009, 01:23 »
Жена ми стоеше гола в спалнята, гледайки се в огледалото. Не беше доволна от това, което вижда, и ми казва:

„Чувствам се ужасно. Изглеждам дебела и грозна. Наистина имам нужда да ми направиш комплимент.”

Аз й казах: „Зрението ти е почти перфектно!”

И така започна скандала....

Сяда жена ми до мен на дивана, докато аз превключвам каналите, и ме пита: „Какво има на телевизора?” 

Аз казвам: „Прах.”

И скандалът започна....

Докато с жена ми гледаме „Кой иска да стане милионер”, аз се обърнах към нея и я попитах: „Искаш ли да правим секс?”

„Не”, казва тя.

И тогава аз казах: „Това окончателен отговор ли е?”

Тя даже не ме погледна и каза: „Да.”

И аз казах: „Тогава ще се обадя на приятел.”

И скандалът започна....

В събота, рано сутринта, станах тихо, облякох се, направих си обяд и тихо отидох в гаража.

Закачих лодката за колата и бавно потеглих. Имаше силен вятър.

Включих радиото на колата и в този момент казаха, че целият ден времето ще е лошо....

Върнах се обратно в къщата, тихо се съблякох и легнах в леглото.

Погалих жена си по гърба и прошепнах в ухото й: „Времето навън е ужасно!”

Моята, от 5 години любима жена, отговори: „Представяш ли си, и глупавият ми съпруг отиде на риба в това време?”

Сутринта бутнах една кола. Отбихме отстрани на шосето и другият шофьор бавно излезе от колата си.

Знаете как понякога, когато сте много стресирани, и най-малкото нещо може да ви разсмее.

Дааа, няма да повярвате, но той беше .... ДЖУДЖЕ!!!  Засили се към колата ми, погледна нагоре към мен и извика:

„Аз не съм Щастлив!!!”

Погледнах надолу към него и попитах: „Добре, кой от седемте си тогава?”

И така скандала започна....

Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:

„Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”

Купих й кантар за баня.

Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.

Отидох в Пенсионното да си подам документите за пенсия.

Жената на гишето ми поиска личната карта, за да провери възрастта ми.

Проверих всички джобове, няма я. Явно я бях забравил вкъщи.

Казах на жената, че много съжалявам, но съм си забравил личната карта и ще дойда по-късно.

Жената каза: „Разкопчайте си ризата.” Разкопчах я, и се разкри побеляла къдрава гръд.

Тя каза: „Побелялата коса на Вашата гръд е достатъчно доказателство за мен.” И прие документите ми за пенсия.

Когато си отидох вкъщи, възбудено разказах на жена си какво ми се е случило в Пенсионното и тя каза:

„Трябваше да си събуеш панталоните. Щяха да ти дадат и инвалидност.”

И тогава започна скандала.....

Жена ми и аз отидохме на среща на съучениците.

Аз непрекъснато наблюдавах една пияна жена, поглъщаща питието си на съседната маса.Жена ми попита: „Познаваш ли я?”

„Да,”, казах аз, „Тя е старото ми  гадже. Разбрах, че е започнала да пие, след като сме се разделили и оттогава не е изтрезнявала.”

„Господи!”, каза жена ми, „Кой би повярвал, че някой може да празнува толкова дълго време?”

И тогава започна скандала....

Заведох жена си на ресторант. Сервитьорът, по някаква причина, взе първо моята поръчка.

„Донесете ми телешка пържола „а л’англе”, моля.”

Той каза: „А какво ще кажете за „лудата крава”?”

„Ами тя сама ще си поръча.”

И тогава скандалът започна....

Offline Seiko

• Global moderator
Ynt: Svetut e ocelql,zashtoto se e smql
« Reply #184 on: December 27, 2009, 21:38 »
СВАДБА

La Boda

Превод:-Добре сега със сестрата на булката...!!!      Великолепно , сега с някой които за пръв път облича костюм в своят живот...!!!       Сега всички пияни , всички пияни моля...!!!         Онези които не бяха поканени но въпреки всичкo дойдоха...!!!     - Ах моля...!!!      Всички които са спали с булката моля...!!!       Позволете да направя нещо моля...!!!       Е..х   и на края всички които са спали със младоженеца...!!!      край

Offline Gelina

• Forum fan

Offline Seiko

• Global moderator

Offline yusu

• Global moderator

Offline vladoatan

• Member
  • **
« Reply #189 on: January 23, 2010, 15:14 »
Единадесет души висят на въже от хеликоптер – десет мъже и една жена.
Тъй като въжето не било достатъчно здраво, за да издържи всички, решили един от тях да се пусне, защото иначе всички щели да паднат.
Не можели обаче да решат, кой да се жертва. Тогава жената заявила, че тя ще се пусне доброволно от въжето, защото жените са свикнали да правят всичко за своите деца и за своя мъж, да даряват всичко на мъжете и да не получават нищо в замяна.
Когато жената приключила с думите си, всички мъже започнали да ръкопляскат...
Извод:
Никога не подценявайте силата на една жена.

Offline vladoatan

• Member
  • **
« Reply #190 on: January 23, 2010, 15:15 »
Група жени и група мъже пътували с влака за семинар. Всеки от мъжете си бил купил билет. Цялата група жени обаче имала един единствен билет. Мъжете само клатели глави и тайно злорадствали в очакване арогантните дами да си получат заслуженото.
Изведнъж една от жените извикала: “Кондукторът идва!" При този сигнал всички жени скочили и влезли в тоалетната. Кондукторът проверил билетите на мъжете. Когато видял, че тоалетната е заета, почукал на вратата: “Билета Ви моля!” Една от жените плъзнала билета под вратата, кондукторът го издърпал и го перфорирал.
На връщане мъжете решили да използват същия трик. Купили само един билет за цялата група и много се учудили, когато разбрали, че този път жените нямат нито един билет. След известно време една от жените извикала: “Кондукторът идва!”
Веднага мъжете скочили, втурнали се към тоалетната и се заключили вътре.
Жените спокойно се отправили към съседната тоалетна. Преди последната жена да влезе в тоалетната, почукала на вратата на мъжката тоалетна: ”Билета Ви моля!”
Изводът от тази история?
Мъжете с удоволствие използват методите на жените.
Но определено не ги схващат!

Offline vladoatan

• Member
  • **
« Reply #191 on: January 23, 2010, 15:15 »
Един ден трима мъже се разхождали през голяма гора и стигнали до огромна, буйна река. Трябвало да минат от другата страна. Но как да пресекат тези буйни вода? Първият мъж коленичил и започнал да се моли: “Господи, моля те, дай ми сили да преплувам тази река!"
*Фюйййййййййййййййййй*
Господ му дал дълги ръце и силни крака. Така мъжът можал да преплува реката. Отнело му два часа и на три – четири пъти без малко да се удави.
НО: успял!
Вторият мъж видял всичко това и също отправил молитва към Господ: “Господи, дай ми сили и необходимите инструменти, за да премина реката!“
*Фюйййййййййййййййййй*
Господ му дал едно корито и мъжът успял да премине реката, въпреки че коритото на няколко пъти едва не се обърнало.
Третият мъж, който наблюдавал всичко, коленичил и се помоли: “Господи, дай ми сили, средства и интелект да прекося тази буйна река!"
*Фюйййййййййййййййййй*
Господ превърнал мъжа в жена. Тя погледнала картата ... Повървяла обратно на течението на реката и преминала по моста. 

http://bg.netlog.com/georgealex1605/blog/blogid=51315

Offline abc

• Forum fan
« Reply #192 on: January 23, 2010, 18:00 »
Една фея казала на двама съпрузи: "Вие бяхте прекрасна двойка в продължение на 25 години и аз искам да изпълня по едно желание на всеки от вас.". Жената казала: "Аз искам да попътешествам по света с любимия си мъж." Махнала феята с пръчицата и в ръката на жената се появили билети. Но неочаквано 50-годишният мъж казал: "Разбира се, това е много романтично, но такава възможност имам веднъж в живота. Съжалявам, скъпа моя, но аз искам жена по-млада от мен с 30 години." Махнала феята с вълшебната си пръчица и... превърнала мъжа в 80-годишен старец.

Извод:  Мъжете може и да са гадове, но феите все пак са жени.

Offline Seiko

• Global moderator
« Reply #193 on: January 24, 2010, 20:49 »

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #194 on: January 25, 2010, 16:47 »
Група обезверени от настоящето българи решили да попитат Радио Ереван дали вече се вижда светлина в края на тунела:

- Кога ще станем по-добре - попитали те арменското радио.

От Ереван веднага отговорили:

- Вече бяхте.

Въпрос към Радио Ереван:

- Какво би трябвало да се промени, за да могат българските пътища да отговарят на стандартите на Европейския съюз?

- Стандартите на Европейския съюз.

Други

Двама пенсионери играят шах. Единият поглежда нагоре в небето и вижда Баба Яга. А тя една такава раздърпана, неугледна, метлата й прекъсва, дими...

Пенсионерът я погледал, свел отчаяно поглед и си казал: “Каквато ни е държавата, такъв и Батманът!”