Vsashtnost @Snake az oshte ne moga da razbera kakva e celta na tova koeto ni se slu4va.
No za mene ima edin vidim fakt koito e mnogo vajen.
Tova e fakta 4e imenno ti otkrivash silata na Demokraciata.
Silata na Demokraciata teparva nie pomacite shte preotkrivame i tq sshte bade prioritet tuka v saita ni.
Mislq zaslujavash pohvala, zaradi fakta 4e za parvi pat ti samiqt ne odgovarqsh na obida s obida.
Дали? Само предлага да ме гонят, защото същият този Snake е шампиона по персонални обиди към мене - питайте чистещите го админи-земляците ти, Метка!
За това ли го поздравяваш - че това е един от
редките постинги, когато не ме обиждал, а само (!!) ме гонел, и пътьом пак ме клевети, че ми били плащали да пиша тук, така ли става?
Ti prosto reshi 4e e po vajno da spazish demokrati4nata procedura za oplakvane i spazvane na pravilnika, nezvisimo dali izpitvame kam nego rezervi ili ne.
I az seradvam 4e se izvisavash po tozi na4in na po visoko nivo ot varnatata obida kam tozi koito te obijda.A otvetnite obidi ne sa doliubvani v nito edin forum.
Ти, надявам се, все пак се шегуваш.
Иначе тези дитирамби към Snake от тебе, радетеля за мултиетническото мултирелигиозно взаимноуважително общуване не ги разбирам. Все едно Първанов да дава пак орден Стара планина на агент Сергей-Сава, пардон, на Ахмет Доган.
Po sashtia na4in Plamen Paskov otvarna na Manqr , 4e vsasntnost shte mu kazva ve4e Mangal.Tova e forma na samoupravstvo.
I taka i dvamata bqha bamnati.
No tova e druga tema.
Не е друга тема, Метка.
Точният ми постинг беше:
Вие от нямане с какво друго да се заядете с родовата ми памет ли решихте да се ровите?
И ще ви помоля да престанете да ме прекръствате, защото иначе и аз мога да си позволя да правя същата грешка и да се обръщам към вас с Мангал, става ли?
Прочее, както е видно, става дума за класически рецидив на двойни стандарти с изопачаване на думите ми.
Shto se kasae za Plamen Paskov, dali shte e tuk ili ne za mene e bez zna4enie.
Za mene ima zan4enie drugo - mal4aniato na vsi4ki tuka , kogato Plamen Paskov nare4e - ¨Otrodnik¨, saotvetno -@Metka@PomakBG i @Snake.
Дай точен цитат, Метка.
Бъди мъж на честта и цитирай точно, много те моля.
Tova e goliama obida za nas tai kato nie si obi4ame rodovete .No ne sme se oplakali na niko nali?
Nashata tragedia e ne porednite obidi kam nas , a tova 4e ne razpoznavame demokraciata i neinite proceduri kato nasha zashtita i nash prioritet.
Vmesto tova - stotici 4lenove na tozi sait , dori i nashi sobstveni rodnini - tuka gledat i mal4at.
Tova @Snake e ¨Mal4anieto na agnetata¨
Метка, щом толкова твърдо си решил, че демокрацията е панацея за всички, би ли дал едно кратичко, но съдържателно обяснение: що е това демокрацията, откъде идва тази дума, и как се е практикувала в античността?
Щото, ако имаш намерение да ни приобщаваш към съвременния американски модел на демокрацията, която е още един символ на двойните стандарти, то - мерси, не пуша, пиши ме върл антидемократ.