Много правилно и точно мнение Мустафа! Казвам го искрено от сърце,и двамата Мехмед Дорсунски и Хюсеин Мехмед/помак.бг.сега е ходжа в с.Галата Ловешко/ съм писал на лични.Не става въпрос за обида,всеки ден едни се рег,други напускат нормално е! Въпроса ми беше към тези дето довчера са били тук сред нас тези по горе, zashto ne uvajiha syforumnicite si tuk i ne go napraviha doblestno.Ako edin chovek e istinski e gotov da zastane s lice za istinata,takava ne vijdam...Ot nasha strana Adminite,Moderatori mnogokratno sme podavali priqtelska ryka na dobrojelatelnost,v kraina smetka vseki sam izbira za sebe si.Tova koeto iskam da kaja tuk e,che jivota ne e edin den!!!
Tai kato muzikata mi e slabost iskam da izkaja skromnoto si mnenie po tozi vapros, no pak sas malko muzika...
Mnogo hora doidoha, mnogo si otidoha, oshte tolkova shte doidat i shte si idat...
Nyakoi nikoga nyama da gi zabravim i te shte ostavyat dalboki spomeni vav sartsata ni, drugi shte gi zabravim, moje bi mnogo barzo...
Da se predadesh i da si tragnesh e nay lesniyat pat... No ima edna turska pogovorka" Hayat seceneklerden ibarettir- jivotat se izgrajda ot izbori". Vinagi ima pone dva izbora i pochti vinagi chovek sam reshava koi ot dvata varianta da izbira, po edna ili druga prichina. No izborat si e lichno negov. Taka che tezi koito si zaminaha ili byaha prinudeni da zaminat vav kraya na kraishtata sami sa izbrali tozi pat.
Pomnya edin laf " Prav im pat kriv im zavoya"
Ponyakoga daje si mislya, che nyakoi se mislyat za mnogo veliki hora i ne mogat da se unijat sas obiknovennite hora kato nas... Vse pak te sa veliko neshto, napravili sa neshto, moje bi...
Taka che vav sayata ni vinagi shte preobladavame nie obiknovennite horitsa, bez golemite pritentsiyi po nashiyat si po obiknoven nachin i sas nashite si ne dotolkova golemi i veliki poznaniya...
Za vsichki nas deto sme vse oshte tuk, a i za tezi deto si otidoha...
Jivi i zdravi da sme...
I vse taka da ni ima... tuk i tam i navsyakade po sveta...
AJDA PEKKAN-KIMLER GELDI KIMLER GECTIKimler geldi kimler geçti
Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun
İçmeden hatıralardan sarhoş musun
Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor
Duyuyor musun
Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun
Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun
Her şey gönlünce olmaz demiştim sana
Kaderden kaçılmaz görüyorsun
Kimler geldi hayatımdan kimler geçti
Hiçbirisi hasretini gidermedi
En güzeli senin kadar sevilmedi