Български > Дискусии

Тревожни размисли за възродителния процес!

<< < (6/13) > >>

Snake:
Bratko,pomak_bg,ne si li razbral ,4e konete se ritat,magaretata patqt.I ednite iskat da si {tehen},samo za opredeleno vreme i drugite.No kogato stanesh ve4e da iska6 q post,a pari,q kariera da pravish-aut of bisnes.Taka e shtom nie nqmame opora,da te biqt 7-puti i da ti nabivat v glavata ,4e si takuv a ne inakuv.Da ti se nabiva postoqnno ,4e pradedite sa ti prestupnici.Mi pogledni kakvo stava.Ot 500-god. robstvo vsi4ko se svejda samo da Batashkoto klane.A drugite 499-godini,kakvi sa.

PNK2003:

--- Quote from: pomak BG on November 02, 2008, 20:09 ---Бойко Борисов си е чедо на комунизма, не се учудвайте. Той е бивша барета, охранявал е бай Тошо, заедно с Алексей Петров, който също е помак и е от чисто помашкото тетевенско село Бабинци. Сега Бате Бойко много често го засичам в ТВ Скат. Твърди че нямало да се коалира с тях тъй като партията им не влизала в общата евро  народна партия или там незнам си каква, а бил към друга някаква евро партия на крайните десни. Ама паживим па видим, както са казали братушките. Те и друго са казали ама както и да е. Нека да не ви отекчавам със сентнциите на другаря Сталин.

На едно място писах следното, виждам, че трябва да го вкарам и тук, тъй като и за тук това е актоално.

"Ние помаците намаме прабългарско съзнание, защото по народност сме славяни а по вероизповедание бивши богомили и павликяни. Батак си е Батак, а къде е село Тъмръш? Значи ние колим и бесим, а вие сте някакви безобидни хорица. А какво е било изказването на Волов към харманлии, в което той споменава, че целта е да се “бастърдисът помаците по Родопите” и това най-вече щяло да стане от страна на батакчени. Пише го в Записки по българските възтания на Захари Стоянов."

--- End quote ---

Ако трябва да следвам "логиката" на някои от участниците във форума, то тогава щом Алексей Петров е помак, значи всички помаци са агенти под прикритие...

Само една забележка - Б.Б. не е бил барета  ;)

Аз също не се имам за прабългарин  :) Живея в България и се считам за българин, по вероизповедание съм християнин, но как мога да знам дали нямам прадеди богомили например...  Важното е кой какъв се чувства в момента.  Това право е гарантирано и от закона.  Замислете се можете ли с точност да назовете имената и конкретни факти от живота на дедите ви.  Колко поколения назад може да се върнете?  Аз се опитах.  Стигнах до към 200 години назад.  Ами преди какво е било?  

Що се отнася до коленето и бесенето... По-горе написах, че с омраза не трябва да се живее.  Да, тези неща ще се помнят, но ние не сме виновни за това, което е ставало.  Нито аз съм виновен за Тъмръш, нито вие за Батак.        

Yovana:
Снейк,това,че на теб не са ти извесни други събития,не означава,че не са се случвали,още повече ти коментираш и засягаш нещата,които са ти удобни,айде да не си говорим за история,защото там си слаб. В този сайт има доста настроени антибългарски,ти си един от най-ревностните,както каза Пламен Пасков,стига сте дъвчели едно и също,само вие сте тормозени,само вие сте онеправдани,само вие сте тъпкани,да ама не скъпи ми снейк,не плюйте по българите,защото плюете себе си.

Snake:
Paskov,ti kazva6 ,4e na nas sa ni nabivali tezi ne6ta ,kolko sa bili loshi bulgarite.Ami tazi "dobrota ",nie,pomacite q usetihme na gurba si 4rez Vuroditelnite procesi na 2-ot koito sum svidetel.Tova kak shte komentirash kaji mi.Na vas vise nabiva v glavite i stradate ot uli4en nacionalizum ne nie pomacite.Na teb detite sigorno sa ti kazvali " Kolko bqha dobri turcite,samo pomoshti razdavaha",taka li sa te u4ili.Razberi ,4e nie pomacite nqmame nishto obshto s vas doshlite ot iztoka.No,nishkata na dobroto su6testvuvane trqbva da stoi ,da se zapazi zaradi dobroto na horata.Sam si svidetel-boshnacite govorqt surbo-hurvatski ezik,a za6to neisde6 da im kajesh ,4e sa surbi.Nali bqha bratq sus surbite,tova popre4ili na surbite da zatriqt 200 000 hilqdi narod.Da raztrognat 85 000 braka.Ti prosto nqmash ideq kak sa jiveli tezi hora pomejdu si,te navqrno sa bili bratq,no pri nas e mnogo razli4no.Vie bulgarite i turcite ste s edin mantalitet i razlikata vi e malka ili po4ti nikakva.

Yovana:
Искам да ти кажа Снейк,че аз имам приятел помак,на който някой от прадядовците е участвал в баташкото клане,у тях още се пази ятагана с полумесеца,така че ако обичаш спри да коментираш неща,които не са ти ясни,а само си чул нещо от далече и понеже ти отърва започваш сляпо да го вярваш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version