От казаното до тук се вижда,че се проявява"религиозна нетърпимост"
Светът е за всички хора,за да могат да изпълняват свободно религията си.
Някои хора трябва да разберат,че е необходимо да се уважават и да се проявява търпимост един към друг.Така ще има добро съжителство между различните етноси и религии.
Винаги са съществували хора,които според моето лично мнение ги мързи да мислят,за да достигат до собствени изводи.По-лесно им е да асимилират подадена наготово имформация и да я повтарят,като папагали без изобщо да се стремят да вникнат в същината на истината.
Техният мороглед се простира само до точката начертана от добрия манипулатор,чиято цел е именно невежеството им.Според мен омразата и нетърпимостта са изкуствено налагани от някои заинтересувани индивиди(скоро се навъдиха в сайта),а тези,които се потдават на фалшив национализъм,явно не са наясно с епистемологията на термина.
Запомнете,всички трябва да носим отговорност за това какво е нашето отношение и поведение спрямо другите религии и етноси.
Естественото състояние на човека е да бъде религиозно толерантен.
Аз съм, може би, единственият човек на света, който НЕ ОБИчА историята. Не обичам да давам примери от историята, именно поради гореизложениет факти. И ми е странно, че хората спорят и се "дерат" като луди, защитавайки някакви "исторически истини", които никога не са еднозначни! Да не кажем и Измислени.
Абц,Дачо
Не съдете никой,за да не ви съдят и вас!!!!!!!!