Г-н (не д-р, а г-н) там какъвто бяхте, въобще нямам време да рийна оборска тор, след като вече е свършено от други.
Аз, господин интернет-анонимник Чечлия, за разлика от вас, пиша и публикувам с истинските си имена и контакти, което е проверяемо и доказуемо. Така че, "какъв бях там", си е написано за умеещите да четат и пишат.
Докато вас, даже и да се правите на пишещ, явно не ви стиска да пишете от свое име, каквото са ви дали родителите ви.
Има сигурно няколко хиляди тома, посветени по отделно на траките, славяните и прабългарите, дето човек като ги прочете, му става пределно ясно колко голямо приложение в селското стопанство намира автохтонната теория за българите.
Може и да има. Но източниците за тези томове си остават едни и същи, а именно - древните хронисти и артефактите.
Ако искате да кажете, че сте ги прочели, ще ви помоля да цитирате заглавията, авторите и пасажите, които според вас така успешно громят автохтонната теория.
Ако ли не го сторите, вдигате много шум за нищо, поради аргументарната ви импотентност, простете за откровенността.
Вече нямам намерения да си цапам ръцете с вашите твърдения, по-добре да грабвам перото и да продължа с книгата ми.
Ясно, както и очаквах, "чукча не читател, чукча - писател!", аргументи - йок! На гол тумбак чифте пищови...
Пишете си...тя графоманията и тя е за хората...
----
Само да ви напомня все пак, че май не обръщате внимание - цапате си ръцете не с моите "твърдения", а с моите
цитати на древни хронисти, то ест, с тях...
Има разлика, въпреки че я игнорирате.
Само за протокола, да не става грешка кой ви цапа ръцете...