Author Topic: Destekleyelim! Да подкрепим!l  (Read 6189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
Destekleyelim! Да подкрепим!l
« on: December 02, 2008, 15:03 »
Sayin Sevket  beyin tarafindan yapilan Islam Kulturu icin bir destek Petisyonunu'nu destekleyelim ve imzamizi atalim
Да подкрепим,Петицията която е подготвена От Шевкед Алиев!

http://www.bgpetition.com/islam/index.html

П Е Т И Ц И Я
От: ШЕВКЕД АЛИЕВ

Ислямската религия е втората по значимост религия в Република България, чиито последователи съставляват 1 500 000 граждани на страната.

Мюсюлманите в България не са деца на емигранти дошли преди 30 години,а живеят по тези земи от векове, трудят се, градят страната заедно със всички останали нейни граждани.

Ние,
последователите на ИСЛЯМСКОТО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ в Република БЪЛГАРИЯ,
категорично се противопоставяме ВЯРАТА, КОЯТО ИЗОВЯДВАМЕ да бъде представена, като "учение чуждо и вредно" за страната.

İslam dini Bulgaristan Cumhuriyeti sınırları içinde önem arz eden ikinci dini inançtır, inananların sayısı 1 500 000 ülke vatandaşıdır.

Bulgaristan’daki Müslümanlar bu ülkeye 30 sene evvel yerleşen göçmen çocukları değiller, bu ülkede asırlardır yaşamaktalar, çalışıyorlar ve ülkeyi diğer vatandaşlarla birlikte inşa ediyorlar.

Bizler,
BULGARİSTAN CUMHURİYETİ içindeki İSLAM DİNİNE mensup insanlar olarak,
İNANDIĞIMIZ DİNİ inancı ülke için “yabancı ve tehlikeli” olarak gösterme çabalarına karşı çıkıyoruz.

Bir de buraya bir goz atin. ... ne yapiyor ve nasil yalanlar uretiyorlar.Hadi arkadaslar destekleyelim guzel dinimizi ve kulturumuzu.

Ben bir musluman olarak hic bir zaman baska halklara karsi ve onlarin kulturune karsi bir kin ve nefret beslemedim.Benim baska halklarin kulturune ve dinine saygim buyuk ve ayniki zamanda benim kulturume de ayniki seviyede saygi istiyorum.Biz Muslumanlar her zaman baris ve saygi icin calismisiktir ve her zaman boyle kalacagiz!

Да хвърлим око и тук, как някои хора объркват реалните  неща  и открито се протовопставят на културните нужди на Мюслюманите.
Притивопоставяйки се на Ислямофобията аз заявявам че моята религия няма нищо общо със тероризма.Моята религия и култура на Мюслюманин е мирна !Ние Мюслюманите във България никога не сме се включвали във терористични акции и ние сме за изграждането на Уважението и Ценостите на различните култури които съществуват във България.

http://www.bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html

Offline Gelina

• Forum fan
Ynt: Destekleyelim! Да подкрепим!l
« Reply #1 on: December 02, 2008, 18:45 »
Хей,защо не подкрепяте? Страхувате ли се? ???

Offline daylek

• Adviser
  • pomakinka gorda sam jena... SorguluYorum
« Reply #2 on: December 02, 2008, 19:07 »
buraya bir goz atin.Dusmanlarimiz ne yapiyor ve nasil yalanlar uretiyorlar.Hadi arkadaslar destekleyelim guzel dinimizi ve kulturumuzu.

tamam islam dinine ve kültürümüze destek verelim amma ve lakin düşmanlığa dair kelimeleri kullanmayalım zira islamiyetten ve hoş görüden bahsediyoruz, bize gösterilmesini istediğimiz saygıdan bahsediyorsak ve biz bu saygıyı gösteriyoruz diyorsak başka bir dindeki ve karşıt görüşteki hiç bir insan benim düşmanım değildir her ne kötülük yapmaya çalışırsa çalışsın gösterdiğimiz hoşgörü gösterdiğimiz kadarı ile bize geri dönecektir.
bununla beraber verilen linkler bulgarca olduğu için maalesef anlayamadım bu noktadan sonra yani linklere baktıktan sonra ne yapmam gerektiği türkçe olarak açıklanabilirse eğer sevinirim. 

Offline Snake

• Forum fan
« Reply #3 on: December 03, 2008, 13:19 »
Bratq i sestri pomaci kude ste za6to ne izrazite vashata podkrepa za islamskata religiq,nima tq e 4ujda  na vas .Nima tq ne ni e suhranila do sega,nima za  neshto drugo masa narod otite po zatvorite.

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
« Reply #4 on: December 06, 2008, 12:54 »
Аз подкрепям написаното от Тео

Offline kasmet70

• Advanced member
« Reply #5 on: December 06, 2008, 12:55 »
също :)

Offline Snake

• Forum fan

Offline Snake

• Forum fan

Offline Snake

• Forum fan

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42