Български > Фото-галерия

Pomaci v EU - Paris , Bruxelles,Antwerpen and Rotterdam

<< < (2/3) > >>

daylek:
ve yanlış anlamasın kimse lütfen! çok tanıdık dimi yüzler benim trakya da hep gördüğüm yüzler gibi. sanki bizim gibi.
bu söylediklerimi saçma bulabilirsiniz ama önemli değil saçma bulmanız hissettiklerimi yazdım sadece. :)

daylek:
tuz, su ve undan yapılmış bir hamur düşünün arkadaşlar! bu hamuru alıp ben istediğim bir şekil veriyorm, sonra başkası bu hamurdan bi parça alıp istediği başka bi şekli veriyo, sonra bir başkası ve yine bir başkası ve ortaya muazzam heykeller çıkıyo. ben sadece kendikimi beğeniyorum bir başkası kendi yaptığı başka bir heykeli beğeniyor. ancak aslında hepsi bir tuz, su ve un karışımı biz bunu bilmiyolar.
biz hangi şekle sokarsak sokalım bu hamurun özü değişmeyen bir gerçek üstüne istediğimiz anlamı yükleyelim...

bu heykeller sadece tuz, su ve un birleşimi...  ;)  :)

Adem1:

Ismail4o super si!

E_Smail:
Blagodarq vi.Mogali da pomolq Onder Bey ili Aba Rahmie napishete na turski - horata koito iskat da pravqt razgovori i zapoznanstva , ako ne znaqt bg da mi pishat na english :) thanks a lot :)

Rahmie:

--- Quote from: E_Smail on September 14, 2008, 17:18 ---Blagodarq vi.Mogali da pomolq Onder Bey ili Aba Rahmie napishete na turski - horata koito iskat da pravqt razgovori i zapoznanstva , ako ne znaqt bg da mi pishat na english :) thanks a lot :)

--- End quote ---

Smalyö :)

Önder napisa po gore nyakolko reda na turski, no i az moga da vmakna neshto :)

E_Smail genc kardesimiz, eger onunla temas kurmak arkadaslar varise ona bulgarca yada ingilizce yazbilirler, diyor mesajinda! :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version